طبیعت وتربیت
اسلاید 1: طبیعت وتربیتارائه:
اسلاید 2:
اسلاید 3: مقدمهیکی از مشهورترین ستیزههای فکری در زیستشناسی و سایر علوم، ستیز سرشت و پرورش (طبیعت و تربیت) نام دارد. در این جدال، بحثِ اصلی بر سرِ این است که رفتار ما تا چه اندازه به وسیله وراثت (سرشت) و تا چه اندازه توسطِ محیط و یادگیری (تربیت) تعیین میشود. مثلاً چه میزان از شخصیت فرد از پیش توسطِ عواملِ ژنتیکی و چقدر از شخصیتِ فرد توسطِ تجربیاتِ محیطی و در طولِ زندگی شکل میگیرد.
اسلاید 4: از زمانهای بسیار دور در روانشناسی همیشه موضوعی مد نظر بوده است که شخصیت ما چگونه رشد می کند. آیا انسانها به روشی که ما به آنرا طبیعت یا nature می نامیم ، رفتار و تعامل می کنند ، مانند ژنهای ما که از والدین خود به ارث برده ایم ، یا به اصطلاح بر اساس آنچه که روانشناسان آنرا تربیت یا nurture می نامند ، مانند محیط ، فرهنگ ، مذهب یا تعاملات دوران کودکی رفتار می کنند.
اسلاید 5: تاریخچهجان لاک فیلسوف انگلیسی قرن 17 ،مخالف دیدگاه رایج زمانه خود بود که کودکان،بزرگسالان کوچکی هستند که با دانش و تواناییهای لازم بدنیا می آیند وفقط باید بزرگ شوند تا این ویژگیهای ذاتی در آنان بروز کنند.برعکس وی بر این باور بود که ذهن نوزاد همانند لوحی نانوشته است که تجربه های وی یعنی هر انچه او می بیند،می شنود،می چشد،می بوید و لمس می کند بر آن نقش می بندد.طبق نظر لاک همه دانش ما از طریق حواس بدست می آید.یعنی دانش ما حاصل تجربه های ماست و دانش چیزی درونی و ذاتی نیست.
اسلاید 6: نظریه تحولی چارلز دارویننظریه تحولی چارلز داروین1859 که بر بنیاد زیستی رشد انسان تاکید داشت.نظریه رفتارگرایی در قرن بیستم توسط واتسون واسکینرکه تاکید مجدد بر محیط داشتند و سرشت را قابل انعطاف می دانستند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.