صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
دمنوش ها؛ جایگزین هایی مناسب. خوش طعم و مفید برای چای هستند.
هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذايقه خود و نیز با توخه به بیماری ها با
نیازهای بدنی خویش(و حلّی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها
بهره ببر۵.
برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه, دچار افزایش فشار خون مى شوید؛ با
اضافه کردن چند برگ چای ترش به آن. ضمن رفع مشکل. یک چای جدید با
طعمی متفاوت را تجربه کنید.
صفحه 4:
نکته:
با ترکیب چای های مختلف. هر کدام از مواٌ تشکیل دهنده آن چای, خواصٌ
خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.
تذگر بسیار مهم:
استفاده از هر دمنوش باید مطابق سلیقه و بیماری ها با نیازهای بدنی فرد باشد.
اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی ندارید. با مشور
استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید.
صفحه 5:
روش تهیّه:
1 . ترکیبات دمنوش را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر
است چینی باشد- بریزید؛
۲ قوری را روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛
۳ _ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) گذاشته تا درمات
۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛
۴ _ پس ازآن. چای راصاف نموده. مصرف کنید.
صفحه 6:
لا این نوشیدنی های گوارا. برخلاف چای معمولی. تا چند روز قابل مصرف می
باشند.
لا بر خلاف چای سیاه. هرقدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد. کیفیت
آن. مطلوب تر خواهد بود.
لا در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و
نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید.
یا میتوان اجازه داد تا چای به مت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد.
صفحه 7:
ترجيحا اين جاى ها را با عسل. خرما يا توت ميل كنيد.
در صورت تمايل مى توان جاى را با جند قطره آب ليموترش تازه ميل كرد.