صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟

صفحه 3:
فولاد ضد زنگ با 5666۱ 5101۴81695 برتری ها: * مقاوم در برابرآسیب ها و خوردگی ها. عدم نیاز به ساییدن و برق انداختن. زنگ نزدن. ‎Q‏ مشکلات: ‏* منتقل نکردن یکنواخت حرارت به غذا. ‏* چسبیدن مواد غذایی به این ظروف. ‎

صفحه 4:
نکات قابل توجه هنگام خرید و استفاده ازظروف استیل: بو م جرب و زطرو ا.خرید محصولات شرکت های معتبر ۲ صاف و صیقلی بودن کف ظرف ۳.توجه به به نصب مناسب. جنس دسته ها و جنس پیچ يا پرچ ها

صفحه 5:
نکات قابل توجه هنگام خرید و استفاده ازظروف استیل: بو م جرب و زطرو ۴.عدم نگهداری غذاهاى نمكى و نيز اسيدى - مثل كوشت. گوجه فرنگی. آلو چفندر. ترشی - در این ظروف ۵.توجه به داغ نشدن بیش از اندازه ظرف ۶.استفاده نکردن از مواد سفیدکننده و سیم ظرفشویی هنگام شست و شو ۷.بلافاصله پس از استفاده. ظرف داغ را با آب سرد در نشهد.

صفحه 6:
از ظروف استیل. اصلا استفاده نکنید. ” در ساخت ظروف استیل, بعضا از سرب استفاده می شود. ۷ سرب, حتی در مقادیر کم. سمیت نسبنا بالایی دارد. * با توجه به نامشخص بودن استفاده یا عدم استفاده از سرب در ظروف استیل موجود در بازار بهتر است قید استفاده از این ظروف را زد! Shiateb.com

62,000 تومان