صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟ « ظروف تفلون »

صفحه 3:
معرفی تفلون: پلیمری پوشاننده روبه فلز خصوصیات پلیمر تفلون: جلوگیری از چسبیدن مواد غذایی به ظرف دارای مقاومت حرارتی بالا دارای مقاومت زیاد در برابر اسیدها و قلياها

صفحه 4:
۳- دو نگرانی اساسی در خصوص بکارگیری ظروف تفلون: لا اثرات حرارت بر این ظروف ( با احتمال تشکیل مواد سمی در آنها ) جدا شدن تکه های تفلون از کف ظرف و ورود آنها به بدن

صفحه 5:
پرفلورواکتانولیک اسید ‎PFOA‏ * ماده اصلی در تولید تمامی ظروف با پوشش تفلون تفلون. خاصیت ضدچسبندگی خود را مدیون پرفلورواکتانوئیک اسیداست. * براساس اعلام کمیسیون علمی سازمان حفاظت محیط زیست ایالات متحده. سرطانزا می‌باشد. شواهدی مبنی بر ارتباط این ماده با کم‌وزنی و اختلالات مغزی در نوزادان می‌باشد. * ۴۳0۸ موجبیسروز بسیماری‌های‌دغلیو گوایشوو نقص‌عضو جنیرمی‌شسود. مقدار بالای آن (که می تواند با مصرف ظروف تفلون وارد بدن شود )موجب ایجاد سرطان خواهد شد.

صفحه 6:
۴ در اثر تجزیه لابه پوشاننده. در دمای بالا حدود ۱۵ نوع ذره و بخار سمی آزاد می شود. در دمای پخت و پزعادی هم چند ماده شیمیایی سمی از این ظروف انتشار می‌یابد. ‎Teflon flu *‏ سرماخوردگیت فاهنن احساس تنگی نفس, خستگی, سردرد, سرقه, تب و لرز و گلودرد . ‏براحتی با سرماخوردگی معمولی اشتباه گرفته می شود.

صفحه 7:
* یک گزارش: «بوکی بیلی» شخصی با ناهنجاری های بدو تولد چون به هم ربختن ترکیب صورت و یکی بودن سوراخ بینی. مادر او به هنگام بارداری در کارخانه دوپونت که اولین کارخانه تولید کننده مواد تفلون بود به کار مشغول بوده اس-.

صفحه 8:
اگر همچنان به استفاده از تفلون اصرار دارید؛ این توصیه ها را جذی بگیرید: لا توجه به علامت استاندارد ملی هنگام خرید ظروف تفلون. سا شستن ظرف با آب داغ و مایع ظرفشویی و آغشته کردن آن با روغن مایع: قبل از استفاده برای اولین بار, لا نپختن غذای بچه‌ها در تفلون.

صفحه 9:
سا استفاده نکردن از این ظروف در نهیه غذا تا حد امکان. برای تهیه غذاهای مایع مانند سوپ و جوشاندن شیر که نیازی به خاصیت نچسب بودن این ظروف ندارید از آنها استفاده نکنید. لا شستن اين ظروف تنها با ابر و مایع ظرفشویی. ۱ الا استفاده از قاشق جوبى يا تفلونى. الا استفاده نكردن از ظروف تفلون آسيب ديده. =—

صفحه 10:
4 برقرار ی تهویه مناسب هنگام استفاده از این ظروف. ) روشن كردن هود از ابتدای آشپزی؛ باز کردن پنجره ها و ....) سا فرو نبردن ظروف تفلون داغ در آب سرد. باعث مي شود ماده پوشاننده سطح ظرف ناپایدار شده, موقع استفاده بعدي وارد مواد غذايي شود. سا دور کردن پرندگان خانگی از محیط استنشاق بخارات آزاد شده از این ظروف

صفحه 11:
سأ زیاد نکردن شعله اجاق گاز. لا حرارت ندادن ظرف خالی. بازسازی نکردن ظروف تفلون. وزارت بهداشت با توجه به مورد تایید نبودن واحدهاي بازسازي تفلون و نوع تفلون مصرفي, فعالیت این‌گونه واحدها را غیرمجاز اعلام کرده است.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان