صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر بمانیم؟ « ظروف مسی »

صفحه 3:
مس: * امتیازات این ظروف: *_هدایت خوب حرارتی * قابلیت ترمیم بالا * نقاط ضعف: * قيمت بالا * سنكيذ در سال هاى اخير. ظروف مسى. بيش از هر ظرف ديكرى. در عرصه بهداشتی کشور. موجب جدل و مناقشه شده اند.

صفحه 4:
نظرات طب سنتی نسبت به ظروف مسی : الف- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای طبخ غذا هستند: ب- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای کشیدن غذا هم هستند: ج- ظروف مسی بدون پوشش قلعی از بدترین ظروف برای طبخ و با کشیدن غذا هستند.

صفحه 5:
باید از ظرف مسینی استفاده کرد که: تازه قلع اندود شده باشد. خوب و ضخیم. قلع اندود شده باشد. تمیز و پاکیزه باشد. به محض نازک شدن با خراش برداشتن پوشش. مجددا قلع اندود شوند.

صفحه 6:
نکاتی در باب استفاده از ظروف مسی: اکمبود مس مشکل نادری است. لذا استفاده از ظروف مسی برای جبران کمبود مس در بدن, منطقی نيست. لساورود مس به مواد غذايى: (در ظروف مسى قرمز يا آتهابى كه لايه قلع مناسبى ندارند) * دارا بودن عوارض و آثار سمی * كاتاليز شديد برخى مواد غذايى

صفحه 7:
لا استفاده از سرب. در ایجاد پوشش ظروف مسی. ** یک ‎ol)‏ برای تشخیص وجود سرب در ظروف قلع اندود شده: * تمیز کردن قسمتی از ظرف بوسیله سرکه؛ * قراردادن چند بلور یدور دو پتاس در آن قسمت؛ * اضافه کردن چند قطره آب؛ ایجاد رنگ زرد رنگ به معنی استفاده از سرب Shiateb.com

51,000 تومان