صفحه 1:
صفحه 2:
در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر بمانیم؟
« ظروف مسی »
صفحه 3:
مس:
* امتیازات این ظروف:
*_هدایت خوب حرارتی
* قابلیت ترمیم بالا
* نقاط ضعف:
* قيمت بالا
* سنكيذ
در سال هاى اخير. ظروف مسى. بيش از هر ظرف ديكرى. در عرصه بهداشتی
کشور. موجب جدل و مناقشه شده اند.
صفحه 4:
نظرات طب سنتی نسبت به ظروف مسی :
الف- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای طبخ غذا هستند:
ب- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای کشیدن غذا هم هستند:
ج- ظروف مسی بدون پوشش قلعی از بدترین ظروف برای طبخ و با کشیدن
غذا هستند.
صفحه 5:
باید از ظرف مسینی استفاده کرد که:
تازه قلع اندود شده باشد.
خوب و ضخیم. قلع اندود شده باشد.
تمیز و پاکیزه باشد.
به محض نازک شدن با خراش برداشتن پوشش. مجددا قلع اندود شوند.
صفحه 6:
نکاتی در باب استفاده از ظروف مسی:
اکمبود مس مشکل نادری است.
لذا استفاده از ظروف مسی برای جبران کمبود مس در بدن, منطقی
نيست.
لساورود مس به مواد غذايى: (در ظروف مسى قرمز يا آتهابى كه لايه قلع مناسبى
ندارند)
* دارا بودن عوارض و آثار سمی
* كاتاليز شديد برخى مواد غذايى
صفحه 7:
لا استفاده از سرب. در ایجاد پوشش ظروف مسی.
** یک ol) برای تشخیص وجود سرب در ظروف قلع اندود شده:
* تمیز کردن قسمتی از ظرف بوسیله سرکه؛
* قراردادن چند بلور یدور دو پتاس در آن قسمت؛
* اضافه کردن چند قطره آب؛
ایجاد رنگ زرد رنگ به معنی استفاده از سرب
Shiateb.com