صفحه 1:
صفحه 2:
در جه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟
« ظروف پلاستیکی و یک بار
مصرف »
صفحه 3:
مضرات پلاستیک:
پلاستیک حاوی ماده شیمیایی و خطرناک موسوم به بیسفنول آ 8۳۸ است.
در قوطیایک نسرو شيشه هایششیر و پسستانکنسوزادلنلسبایسازیای
پسلاستیکی بسته بسندوهایمواد غنلیی پلاستیکها و ... موجود لست
صفحه 4:
نمونههایی از عوارض جانبی «بیسفنول آ» در بدن:
.88 8از 1ثولهویمونزنانه لسترونتسقلید میکسندد
<CWARNING>> ‘ti افزايش احتمال تابارورى در ٠
* خطرناك براي زنان باردار؛ 1 BPA-Free
Products May sole papel تأثیرات منفی روی کیفیت ۰
Still Contain كيفيت 0
Toxic Bisphenol وزن؛ ee
* بلوغ زودرس؛
* بیش فعالی؛
۰ اختلالات جنینی ازجمله اختلال در رشد مغزی و اختلالات اندام جنسی؛
* سرطان پروستات و سینه؛
* ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی- عروقی.
qual ** کردن پلاستیک و استنشاق ذرات پراکنده شده از پلاستیک ها مقدار ۳۸۵ را
در بدنلفزایش می دهد.
صفحه 5:
سایر مشکلات پلاستیک:
* میکروب عضو اصلی ظروف پلاستیکی یکبار مصرف است.
* متاسفانه استاندارد ظروف یکبار مصرف اجباری نیست.
مونومرهای آزاد شده از پلاستیک براحتی وارد بدن میشوند که سبب:
۰ کم اشتهایی؛
55 2
*_تاثیرات منفی روی سیستم های عصبی و قلب؛ .
* جهش ژنتیکی در جنین؛ ۹"
° بیماری های ریوی؛
انواع سرطان و به ویژه سرطان کبد و پستان میشود.
صفحه 6:
توصیه هایی در باب استفاده از ظروف پلاستیکی:
۶ در حد امکان, از استفاده ظروف پلاستیکی فاصله بگیرید.
* استفاده بیشتر و طولانی تر از یک ظرف پلاستیکی. مشکلات بیشتری تولید
می کند.
* ظروف یکبار مصرف برای یک بار استفاده ساخته شدهاند.
صفحه 7:
این کارها. فرآیند آزادسازی مونومرها و ورود سمومی مانند پلیاستایرن؛
دیوکسین و گاز هگزان به بدن را تشدید و تسریع می کنند:
سرمای زیاد: فریز کردن آب در ظروف پلاستیکی.
* گرما: نوشیدن چای با مصرف غذاهای داغ؛ قرار دادن نان داغ در کیسه
* ریختن مایعات یا مواد اسيدى يا جرب در این ظروف: نوشابه. کاکائو, آبغوره.
آبلیمو: سرکرب: غذاهای جرب و .-.
صفحه 8:
قرار دادن ظروف پلاستیکی یکبار مصرف در مایکروفر.
ماندن طولانی غذا در این ظروف: بیش از دو ساعت.
ماندن طولانی آب در این ظروف: به ویژه بیش از ۶ ماه.
قرار گرفتن اين ظروف در مقابل آفتاب: پشت شيشه مغازه هاء يشت شيشه
ماشین سواری خودمان و .-..
صفحه 9:
* استفاده از ظروف یک بار مصرف رنگی. احتیاط بیشتری را میطلبد:
هنگام تماس با چای يا غذای داغ. رنگ حل میشود و یک لایه از آن همراه غذا
با چای میل میشود.
Shiateb.com