بیماری‌هاپزشکی و سلامت

علت شیوع سرطان و بیماری‌های تنفسی

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
‎iY. wb‏ ت.۹ 5 کشور ‎da‏ سر شوند؛ بیماری که هرچند پیشگیری از لُن 1 هرروز درمان‌های جدیدی برای آنن پیدا مى افزايش صعودی ن و مرگ و میر ناشی از سر ‏مختلف جای تامل دارد. همچنین بیماری‌های آلرژیک, که شیوع آن‌ها در سنال‌های) اخیر به ویه در مناطق صنعتی افزلیش چشم‌گیرو داشتا ‎Col‏ در زمرة بيمارىهاى مزمن قرار دارند. ‎١‏ ‎ ‎ ‎

صفحه 4:
سرطان یا چنگار تقسیم نامتقازن سلوله سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی رشد سلولها جدا مىافتند. علت دقيق اين نامشخص است على احتمال د عوامل ز در هسته سلول اشكال وارد كنندء مانند مواد راطلدو مواد شيميليى و سمی یا تلبش,بیش از حد ۷ مانندنور آفتاب. در یک جلندار سالم همین تقسیم سلول مرگ طبیعی سلولی و ته

صفحه 5:
علل و قوامل شیوع سرطان در ایجاد سرطان عوامل وراثتی (ژنتیک) و ‎a fo‏ شن ‎sabe‏ ‏را ایفا می کنند..به علت کسترده و تخصصی بودن د ژنتیکی و اینکه تا حدود زیادی وارثتی و غیرقابل اجتنات ۵ سازمان بهداشت جهلنی اعلام کرد که بیماری چاقی 9 کشورهای توسعه یافته یکی ازعوامل اصلی ابتلابه شمار می‌رود. همچنین سازمان ملل از افزایش ناشى از چاقی در کسورهای توسعه يافته خبر داد. تز ۸۱>هزا تفر ازمردم اين كشورها به ‎Slag‏ ‏درمیان زنان شده است. در لین پژوهش مابه برجسته ترین عوامل يج

صفحه 6:
= am ‏مواد‎ بالا می‌برد. مصرف قند در ول دوره درمان ام 5 زیراسلولهای سرطانی بامصرف قند می‌تولند بهتربافته بدن را آلوده کنند. معنی این حرف این است که سلول سا مصرف قند قویتر می شودو باسرعت بالاتری تکثیر کت" توضيح ساده أن اين است كه سلول سرطانی دارای قند است ملی سلول بدن دارای > گیرنده است وج قندی را که ببیند جذب می‌کند و بزرکتر می‌شود. پچ 7 ص عفونت‌های باکتریایی و با وبروسی: ۱ برقی سرطان‌ها همچون سرطان كردن ‎ee)‏

صفحه 7:
۱ مصرف غذا و مایعات داغ: : طبق بررسی هاى انجام شده نوشیدن ‎Fels Club‏ ل أشدن به برخى سرطان های دستگاه گوارش نظیر مری و معده راجه شدت افزلیش می دهد. توصیه می از مصرف مایعات داغ چند دقیقه صبر کنید تا از د کاسته شود. بسن ید مرو ی بر شون دارد. البته چاقی به خودی خود باعث سر 9 گفت که ‎PSTN ss a Sta) laze‏

صفحه 8:
14/4 مصرف بيش از حد كوشت قرمز و فرآورده هاى آن: احتمال ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان های ده اتؤركه بوكو ۳ ‎i. eae Pa‏ سویا استفا مواد نكهدارنده موجود در برخى از غذاها: مواد نكهدارنده اى مثل نيترات و نيتريت بيشتر در فرآو همجون سوسيس و كالباس استفاده مى شودتا خم باکتری را کاهش داده و اندکی هم به,طعم مطبوع ه کنداما معمولا دردمای سرخ کردن ءنیترا, به 5 ميشود نیتریت هم‌با آمینهای ثانویه ترکیبشده وتع

صفحه 9:
مری,لوزالمعده»خون. کلیه. مثانه و برخی دیگر از سرطان قا غذاهای کبابی و دودی شده: می‌تولند منجر به ابتلابه برخی انواع سرطان از جه معده شود.مصرف بخشی از غذاهای کبلبی شده و انظ ‎Cow! ot ole‏ به ۳ بی خوابی: بى خولبى & دراز مدت. خطر ابتلابه سرطان

صفحه 10:
استفاده از ۶ غذاهای پرچرب به خصوص جربی افزلیش ابتلا به سرطان هایی نظیر پروستات. لوزاله بزرگ» راست روده و کبد می شود. محدود کردن پرچرب یکی از راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان | امواج و پرتوها در دنیای مدرن متاسفانه امواج زیادی ما را احاطه امواج‌رادیهیی گرفته تاامواج‌مخابرلتی وحتی پرتوها امواجی که طول موج کمتر دارندبه علت/اپنکه انرن باخود حمل می‌کنند. 733° ‎oa‏ بدن ‎ma‏ در د باعث جهن ‎A‏ ول ها

صفحه 11:
«اللقايسة آمار لسرطان ابران با جمان سالانه ‎dha‏ فالتا فا ‎alee re}‏ نف از یکصد نفر از هر صد هزار نفر است.میزان زور سر همه جای جهان از جمله ایران در حال افزلیش است و به اينکه در سال ۲۰۱۱ جمعیت مبتلایان به سرطان > + میلیون نفر بو پیش بینی می شود که لین آمار ۰ به ۲۰ میلیون نفر رسیده و دو برابر شود.اغلك سرطان در کسورهای درحال توسعه از, جمله ایران ۹3 افتدبروز سالانه سرطان در ایران ۸۰ هرأنفر |

صفحه 12:
فولیش با افته 9 ‎gles sg‏ هر رود بیشتر می شود. میزان های بروز سرطان بر اساس ثبت سرطان پاتولویی (آسیب شناسی) تخمین زده می شود (ی سرطان هایی که در آزمایش ها نمونه بردارى مى شود مو قرار می گیرد) که در حقیقت یک کم شماری در بروز است و باید ثبت جمعیتی نیز شود. ۳ 3

صفحه 13:
شامل ‎on‏ از بیماری‌ها هستند که از طریق درگیرآ5 بخش یا قسمت‌هایی از دستگاه تنفس باعث اختا عملکرد ریه‌ها می‌گردند. گاهی بیماری تنفسی در ز آسیب به پرده جنب(پلورا» حفره يلورال يا ماهيجه اعصاب تنفسی ایجاد می‌شود. ریه‌ها مهمترین 5 دستگاه تنفسی هستند که در عمل تبادل گازهای ت جهت تامین اکسیژن بافت‌های مختلف بدن و دفع دء كيبن نقش دارند. نايزدهاء نايزكها و آلوثولها ازا هر كدام از ريدها به شمار می‌آبند که در یک بیّم ممکن است درگیر شوند.

صفحه 14:
‎Cal PE BE‏ ریه با عروق خونی آن و بیماری‌های ریوی در هر سال بسیاری از افراد آمی‌کنند که"باعث کاهش-سطح-عملکرد فرد 8 روزمره می‌گردند. بیماری‌های دستگاه تنفسی در انکلس ترین عامل مراجعه به پزشکان عمومی است. میزان ۱ تفس در ی بماری ی ۰ ۳ ۲۳ آسیب وارده بستکی دارد. بیماری‌های ریوی یکی از عوا مرگ و میر افراد در سراسر جهان است. ‎eu‏ ‏بیماری تنفسی می‌گردند یا در تسریع روند بیماری‌ها نقش دارند ممکن است در ارتباط با موارد زیر باشند: ‎ee‏ ۹ = *مصرف سیکار © الودكى هوا

صفحه 15:
Pr ey we ‏نکردن اصول بهداشتی‎ cule,” ee Sse دیابت عوامل ژنتیکی **سن کم (مثلا در نوزادان و کودکان) **فرآیند پیری ‎see‏ ‏* تغذیه نامناسب ***اعتياد به الكل

صفحه 16:
نابقة خانوادگی بیماری سل **بيمارى هون * خانوده‌های پرجمعیت — * گاهی به علت هوای سرد و مرطوب سیمی درمانی 9 پرتو درمانی لاف ری از داروها ‎OF BPO‏ ** بسترى شدن دربیمارستان به هرعلتى (مثلا يس ازا **ضعيف بودن سيستم ايمنى بدن ‎‘a‏ به علت ‎eee‏ 3%

صفحه 17:
SS ar, gies ‏صعود به ارتفاعات بالا پا پرواز در‎ 3 = ۴ ‏وس‎ oo ‏*#بیما‎ ‎| ‏**بیماری‌های روماتیسمی (مانند آرتریت روماتوئید و‎ ‏#سکته‌های مغزی (حوادث عروقی مغز) و ضربه مغزی‎ ‏ا تمراسيون ريو‎ BSB qu” **نارسايىهاى كليوى و كبدى ** تابس يرتوهاى خارجى : ** ضعف ماهیچه‌های تنفسی به‌هرعلتی(م9ومپوپا تی **مسمومیت با اکسیژن ۹

صفحه 18:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
24,000 تومان