گزارش‌های دولتیمراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتسایر

عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی

صفحه 1:

صفحه 2:
در سال 1393

صفحه 3:
۱ 1-كنترل وبهبود شرايط توليد فرآورده هاى غذايى آشاميدنى آرايشى وبهداشتى وجلوكيرى ازعرضه مواد غير قابل مصرف 2- کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی REN pel iro pe rang Wepre caer 6] awed Berar SC) Ive Stat YES FEE] 1 eee Peer) Pe SPICE ‏و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریاقت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت‎ 1 eer rere erg Rees Par ye | Pricer it er Peres Sree ee Vay perce ape) Feel Et) Evi ‏ا‎ | POS) CA eee OL eS ol oer) ‏بهداشتی و آرایشی استان‎ 1 / ۱ 8-رسيدكى به شكايات واصله از محصولات غذايى .آرايشى و بهداشتى

صفحه 4:
9- نظارت بر اجراى ماده 11 قانون مواد خوردنى آشاميدنى آرايشى و بهداشتى توسط توليدكنندكان برروى برجسب محصولات(درج شماره يروانه ساخت: تاريخ ‎ee Cn toy tv Pp eanoe reg tana emma tt new‏ ۳ ‎(sausi a2ly‏ Pye ‏ا‎ Eerie es PPP pe ners Ce sre aves) Foes ver res es Ec aergeara cor ape are | er pee Pipa nea one eee 11 ‏رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده‎ -1 Perce cod pecker) FEL ar ope oares bee ve pee ry] Pa Pawel arate PFI Reg) Pee Cor 1 b Las po Ti NeCel Xei Cis meri Pel Ae ast meen Peace PL epee rer ECS Ec} We Peed evaded Pgees Ire S EWS) CO CON Wr ‏للا‎ res gear eel epee ey renel es Pree ror rere mt sere Per Erg sed ۱ 1۱ ieee Pare sp cans | ren eves mer ee) 6- همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی ‎Berets‏

صفحه 5:
1 4 [۳ eet] 8-اطلاع رسانی اقلام غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم آرایشی ,بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی. 19- شركت در جلسات كميسيون " مبارزه با قاجاق كالا و ارز " شهرستان ‏ 0520000

صفحه 6:
وات ل ا 2505 * تعداد واحدهاى فعال مواد غذايى 24

صفحه 7:
تعداد | بازدیدها | تعداد لموله پردای واحدهای ولد فرآوردههای ‎AF‏ ۷ 1 واحدهاى نوليد انواع كنسرو گلوشتی و غرگوشتی وف رآورده ۳ ‎tf‏ ‏واحدهای وله آرد و فرآورده های آردی وقنادی رن "۳ واحدهای تولید آب موه و انواع وشیلنی ۲ ۴ ۳ واحدهای بسته بندی موادغذایی ۶ ۴ ۲" واحدهاى توليد فرآورده لبنى ( بستنى ) ۱ ۲ ۲ ظروف پلیمری ۲ ۵ ۲ آرایشی و بهداشتی ۴ ۸ ۲ تعداد كل 1 ‎Wy‏

صفحه 8:
سه ماهه اول مه ماه دزم سة ماهة سو 2 Ly 0 تعداد بازدیدها 14 ‎YF‏ ‏۲۰ ‎rd‏ ‎4A‏ تعداد تموله برد(ی ۳۴ ۳۸ ‎‘A‏ ‏"۳ سه ماهه جهارم 4

صفحه 9:
جمع آوری اقلام غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه (۳ "به ارزدة

صفحه 10:
‎dlasi ©‏ كه 5 ‎Peer] bey‏ صادره ‎

صفحه 11:
Jl ES Spe ‏تعداد بازدیدهای‎

صفحه 12:
SEE re Sane Re Gees Be ean Pc 95 ‏موادغذایی و بهداشتی حوزمفظا ت از از‎ ‏جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی‎ " اجرای طرح تشدید نظارت برف رآورده هاى_ ‎opt aCe reer rns‏ 1 با آهن و اسيد فوليى

صفحه 13:
0

صفحه 14:
0 و دار ۳ 000 مربوطه براى كارخانجات و گیری در 0 ارسال بخشنامه و اسامی ‎HS esta‏ ایشی و بهداشتی ‎Car‏ مجمع امورصنفی ۳۳ 00

صفحه 15:
برنامه های آینده افزایش تعداد بازدیدهای ادواری ‎og trip Writ Ci age mt ped|‏ ۱ ۳ 5 افزايش. نظارت در سطح عرضه كالاهاى ارايشى و نظارت بر اجراى دقيق مفاد ماده 11 طرح اتيكت ‏ ر 0 ال ال 2 000 م ارتقا سطح توانمندى كارشناس واحد از طريق شركت در دوره 0 مطالعه كتب و مقالات تخصصى

صفحه 16:

عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال 1393  ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ - 1کنترل وبهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف -2کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی - 3بازدید از مراکز عرضه اقالم بهداشتی وآرایشی تحت پوشش شهرستان انزلی - 4رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت پروانه های بهداشتی الزم و انجام بازدید های مربوطه - 5بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه های بهره برداری و ساخت - 6پیگیری نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان - 7ارسال اخطاریه بهداشتی به شرکتها و ارسال رونوشت آن به معاونت غذا و دارو و تعیین مهلت زمانی جهت رفع نواقص -8رسیدگی به شکایات واصله از محصوالت غذایی ،آرایشی و بهداشتی  ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ ‏ -9نظارت بر اجرای ماده 11قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصوالت(درج شماره پروانه ساخت ،تاریخ تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید ،نام واحد تولیدی) - 10برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی. -11رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات حکومتی. - 12همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی. -13هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق باقوانین HACCP.GMP.GHP و iso22000و همکاری الزم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق. - 14ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف . - 15جمع آوری طبقه بندی ،تجزیه و تحلیل اطالعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات ماهیانه به استان. - 16همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطالع رسانی عمومی.  -17شرکت کارشناسان درسمینارها ودوره های آموزشی وکمسیونهای تدوین استاندارد وضوابط فنی. ‏ - 18اطالع رسانی اقالم غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم آرایشی ،بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی. ‏ - 19شرکت در جلسات کمیسیون " مبارزه با قاچاق کاال و ارز " شهرستان بندر انزلی. ‏ - 20بازدید و نمونه برداری از کاالهای وارداتی از طریق گمرک شهرستان بندرانزلی و ارسال نمونه ها و مدارک مربوطه به استان. ‏ - 21بازدید و نمونه برداری از کاالهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم سازی کاالهای فوق. تعداد واحدهای فعال مواد غذایی 24 تعداد واحدهای فعال آرایشی و بهداشتی 4 جمع آوری اقالم غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه ‏ تعداد 475مورد به ارزش 5286000ریال  تعداد اخطاریه های بهداشتی صادره 8مورد ‏ ‏ بررسی مدارک و تشکیل پرونده جهت صدور پروانه های بهره برداری و ساخت کارخانجات مواد غذایی 67مورد کارخانجات آرایشی و بهداشتی 9مورد تعداد بازدیدهای صورت گرفته از گمرک جهت نمونه برداری از آذرماه 1393تا پایان سال 28 مورد تکمیل چ{ک لیست PRPSبرای تمام کارخانجات موادغذایی و بهداشتی حوزه نظارت از آذر 93 جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی اجرای طرح ت{شدید نظارت برفرآورده های گوشتی و اجرای طرح نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک عضویت در کمیسیون قاچاق کاال و ارز شهرستان و شرکت در جلسات ماهیانه قاچاق کاال و ارز  ارسال بخشنامه های سازمان غذا و دارو و معاونت مربوطه برای کارخانجات و پیگیری در اجرایی شدن آن ارسال بخشنامه و اسامی کاالهای آرایشی و بهد{اشتی غیرمجاز به مجمع{ امورصنفی ( اتحادیه آرایشی و بهداشتی ) ‏ اعالم نظر کارشناسی در خصوص پروندهای ارسالی به تعزیرات حکومتی شهرستان حداقل 10مورد ‏ ‏ پیگیری شکایات واصله بین دانشگاهی و مردمی بازدید از کاالهای مکشوفه آرایشی و بهداشتی توسط اداره آگاهی شهرستان و اعالم نظر کارشناسی ‏ ‏ بازدید ازمکان و فضای ساختمانی متقاضیان کارگاههای بهداشتی و کارخانجات  ‏ ‏ ‏ ‏ افزایش{ تعداد بازدیدهای ادواری اجرای طرح های تشدید نظارت اعالم شده از سوی سازمان غذا و دارو افزایش{ نظارت در سطح عرضه کاالهای آرایشی و بهداشتی نظارت بر اجرای دقیق مفاد ماده 11طرح اتیکت محصوالت در کارخانجات (جدول ارزش غذایی و نشانگر تغذیه ای) ارتقا سطح توانمندی کارشناس واحد از طریق شرکت در دوره های آموزشی مطالعه کتب و مقاالت تخصصی با تشکر

51,000 تومان