صفحه 1:
صفحه 2:
در سال 1393
صفحه 3:
۱
1-كنترل وبهبود شرايط توليد فرآورده هاى غذايى آشاميدنى آرايشى وبهداشتى
وجلوكيرى ازعرضه مواد غير قابل مصرف
2- کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی
REN pel iro pe rang Wepre caer 6] awed Berar SC) Ive Stat YES FEE]
1 eee Peer) Pe SPICE
و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریاقت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت
1 eer rere erg
Rees Par ye | Pricer it er Peres Sree ee Vay perce ape)
Feel Et) Evi ا | POS) CA eee OL eS ol oer)
بهداشتی و آرایشی استان
1 /
۱
8-رسيدكى به شكايات واصله از محصولات غذايى .آرايشى و بهداشتى
صفحه 4:
9- نظارت بر اجراى ماده 11 قانون مواد خوردنى آشاميدنى آرايشى و بهداشتى
توسط توليدكنندكان برروى برجسب محصولات(درج شماره يروانه ساخت: تاريخ
ee Cn toy tv Pp eanoe reg tana emma tt new ۳
(sausi a2ly
Pye ا Eerie es PPP pe ners Ce sre aves)
Foes ver res es Ec aergeara cor ape are | er pee Pipa nea one eee
11 رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده -1
Perce cod pecker)
FEL ar ope oares bee ve pee ry] Pa Pawel arate PFI Reg) Pee Cor
1 b Las po
Ti NeCel Xei Cis meri Pel Ae ast meen Peace PL epee rer ECS Ec}
We Peed evaded Pgees Ire S EWS) CO CON Wr للا
res gear eel epee ey renel es Pree ror rere mt sere Per Erg sed
۱
1۱ ieee Pare sp cans | ren eves mer ee)
6- همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی
Berets
صفحه 5:
1 4
[۳ eet]
8-اطلاع رسانی اقلام غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم
آرایشی ,بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی.
19- شركت در جلسات كميسيون " مبارزه با قاجاق كالا و ارز " شهرستان
0520000
صفحه 6:
وات ل ا 2505
* تعداد واحدهاى فعال مواد غذايى 24
صفحه 7:
تعداد | بازدیدها | تعداد لموله پردای
واحدهای ولد فرآوردههای AF ۷ 1
واحدهاى نوليد انواع كنسرو گلوشتی و غرگوشتی وف رآورده ۳ tf
واحدهای وله آرد و فرآورده های آردی وقنادی رن "۳
واحدهای تولید آب موه و انواع وشیلنی ۲ ۴ ۳
واحدهای بسته بندی موادغذایی ۶ ۴ ۲"
واحدهاى توليد فرآورده لبنى ( بستنى ) ۱ ۲ ۲
ظروف پلیمری ۲ ۵ ۲
آرایشی و بهداشتی ۴ ۸ ۲
تعداد كل 1 Wy
صفحه 8:
سه ماهه اول
مه ماه دزم
سة ماهة سو
2
Ly
0
تعداد بازدیدها
14
YF
۲۰
rd
4A
تعداد تموله برد(ی
۳۴
۳۸
‘A
"۳
سه ماهه جهارم
4
صفحه 9:
جمع آوری اقلام غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی
از سطح عرضه
(۳
"به ارزدة
صفحه 10:
dlasi © كه 5 Peer] bey صادره
صفحه 11:
Jl ES Spe تعداد بازدیدهای
صفحه 12:
SEE re Sane Re Gees Be ean Pc
95 موادغذایی و بهداشتی حوزمفظا ت از از
جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی
" اجرای طرح تشدید نظارت برف رآورده هاى_
opt aCe reer rns 1
با آهن و اسيد فوليى
صفحه 13:
0
صفحه 14:
0 و دار ۳ 000 مربوطه براى كارخانجات و
گیری در 0
ارسال بخشنامه و اسامی HS esta ایشی و بهداشتی Car مجمع امورصنفی
۳۳
00
صفحه 15:
برنامه های آینده
افزایش تعداد بازدیدهای ادواری
og trip Writ Ci age mt ped| ۱
۳ 5
افزايش. نظارت در سطح عرضه كالاهاى ارايشى و
نظارت بر اجراى دقيق مفاد ماده 11 طرح اتيكت ر
0 ال ال 2 000
م
ارتقا سطح توانمندى كارشناس واحد از طريق شركت
در دوره 0 مطالعه كتب و مقالات
تخصصى
صفحه 16:
عملکرد واحد نظارت بر مواد
غذایی و بهداشتی
در سال 1393
- 1کنترل وبهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی
وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف
-2کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی
- 3بازدید از مراکز عرضه اقالم بهداشتی وآرایشی تحت پوشش شهرستان انزلی
- 4رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ،آرایشی
و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت
پروانه های بهداشتی الزم و انجام بازدید های مربوطه
- 5بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه های بهره برداری و ساخت
- 6پیگیری نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
بهداشتی و آرایشی استان
- 7ارسال اخطاریه بهداشتی به شرکتها و ارسال رونوشت آن به معاونت غذا و
دارو و تعیین مهلت زمانی جهت رفع نواقص
-8رسیدگی به شکایات واصله از محصوالت غذایی ،آرایشی و بهداشتی
-9نظارت بر اجرای ماده 11قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی
توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصوالت(درج شماره پروانه ساخت ،تاریخ
تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید ،نام
واحد تولیدی)
- 10برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و
بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.
-11رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11
قانون تعزیرات حکومتی.
- 12همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های
مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی.
-13هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق باقوانین HACCP.GMP.GHP
و iso22000و همکاری الزم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق.
- 14ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف .
- 15جمع آوری طبقه بندی ،تجزیه و تحلیل اطالعات دریافتی در خصوص میزان
فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات ماهیانه به استان.
- 16همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطالع رسانی
عمومی.
-17شرکت کارشناسان درسمینارها ودوره های آموزشی وکمسیونهای تدوین
استاندارد وضوابط فنی.
- 18اطالع رسانی اقالم غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم
آرایشی ،بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی.
- 19شرکت در جلسات کمیسیون " مبارزه با قاچاق کاال و ارز " شهرستان
بندر انزلی.
- 20بازدید و نمونه برداری از کاالهای وارداتی از طریق گمرک شهرستان
بندرانزلی و ارسال نمونه ها و مدارک مربوطه به استان.
- 21بازدید و نمونه برداری از کاالهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه
توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم
سازی کاالهای فوق.
تعداد واحدهای فعال مواد غذایی 24
تعداد واحدهای فعال آرایشی و بهداشتی 4
جمع آوری اقالم غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی
از سطح عرضه
تعداد 475مورد
به ارزش 5286000ریال
تعداد اخطاریه های بهداشتی صادره
8مورد
بررسی مدارک و تشکیل پرونده جهت صدور پروانه های
بهره برداری و ساخت
کارخانجات مواد غذایی
67مورد
کارخانجات آرایشی و بهداشتی
9مورد
تعداد بازدیدهای صورت گرفته از
گمرک جهت نمونه برداری از آذرماه
1393تا پایان سال
28 مورد
تکمیل چ{ک لیست PRPSبرای تمام کارخانجات
موادغذایی و بهداشتی حوزه نظارت از آذر 93
جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی
اجرای طرح ت{شدید نظارت برفرآورده های
گوشتی و اجرای طرح نظارت بر غنی سازی آرد
با آهن و اسید فولیک
عضویت در کمیسیون قاچاق کاال و ارز شهرستان
و
شرکت در جلسات ماهیانه قاچاق کاال و ارز
ارسال بخشنامه های سازمان غذا و دارو و معاونت مربوطه برای کارخانجات و
پیگیری در اجرایی شدن آن
ارسال بخشنامه و اسامی کاالهای آرایشی و بهد{اشتی غیرمجاز به مجمع{ امورصنفی
( اتحادیه آرایشی و بهداشتی )
اعالم نظر کارشناسی در خصوص پروندهای ارسالی به تعزیرات حکومتی شهرستان
حداقل 10مورد
پیگیری شکایات واصله بین دانشگاهی و مردمی
بازدید از کاالهای مکشوفه آرایشی و بهداشتی توسط اداره آگاهی شهرستان و اعالم
نظر کارشناسی
بازدید ازمکان و فضای ساختمانی متقاضیان کارگاههای بهداشتی و کارخانجات
افزایش{ تعداد بازدیدهای ادواری
اجرای طرح های تشدید نظارت اعالم شده از سوی
سازمان غذا و دارو
افزایش{ نظارت در سطح عرضه کاالهای آرایشی و
بهداشتی
نظارت بر اجرای دقیق مفاد ماده 11طرح اتیکت
محصوالت در کارخانجات (جدول ارزش غذایی و نشانگر
تغذیه ای)
ارتقا سطح توانمندی کارشناس واحد از طریق شرکت
در دوره های آموزشی مطالعه کتب و مقاالت
تخصصی
با تشکر