صفحه 1:
غزاهای شیرافزا

صفحه 2:

صفحه 3:
شیر مادر. اولین و بهترین غذا برای کودک است که تا پایان دو سالگی کودک از آ فى ‎Fee‏ امروزه نداشتن شیر کافی و تفییر کیفیت شیر از دغدفه های مادران شیرده می باشد.

صفحه 4:
چه غذاهایی شیرافزا هستند؟ نظر ابن سینا؛ بایدبدانی! که افزایش و کاهش شیر پستان بسته به بیشی و کمی خون خوب و پسندیده است که حر ‎poe‏ یهن اگر دیدی که شیر يستان زياد استه بدان كه خون خوب و يسنديده در بدن دارنده يستان زياد . و اكر ديدى كه شير يستان اندك و كمتر از اندازه لازم است بدان كه سبيش كمى خون يستديده در پستان است. پستان بدن دار لاون فر طب و سدع بتابراين غذاهابى كه از آن ها خون خوبى توليد مى شود, شيرافزا نيز هستند.

صفحه 5:
چه غذاهایی شیرافزا هستند؟ علاوه بر وجود خون خوب در بدن, تولید شیر منوط یه عملکرد صحیح و سلامت پستان تیزم بشید برخى مواد غذايى نيز باعث قوت يستان و عملكرد صحیح آن در دوره شیردهی می ود

صفحه 6:
خوردن سیراب شیردان گوسفند که نزدیک به ۶ ساعت روی بار در حال پختن باشد ‎ea ye dads‏ آنز اک نب جموی طبیمی معترف رد ‎

صفحه 7:
۲ کیاب پستان بز و گوسفند

صفحه 8:
در تهیه آبگوشت توجه به این دو نکته بسیار ضروری است: گوشت مورد استفاده باید تازه و غیر منجمد باشد زمان پختن گوشت می بایست بیش از ۵ ساعت طول بکشد تا گوشت خوب پخته و هضم آن آسان باشد

صفحه 9:
4 جو آب (ماء الشّعير طَبّى): مود لازم: چوی پوست کنده: ۱۰۰ گرم آبه هو لیثر طرز تهیه: جوی پوست کنده و آب را در ظرفی ريخته و بگذارید با شعله ملایم بجوشد تا زمانی که جوها شکفته شده و نزدیک به سه لیوان آب باقی بماند. سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید مود آن ته نشین شود. آب سرخ رقیق بالای آن ماءالشعیر رقیق نامیده می شود. ماالشعير غذاييت كمى ذارد. ولى در باكسازى بدن و هجنين به جريان انداختن شیر در ‎sas Ap as‏

صفحه 10:
0. شیر تازه گاو یا بز: نوشیدن شیر با عسل برای تولید شیر بهتر و مناسب است (مصرف شیر در وعده صبحانه مضر است)

صفحه 11:
آشى كه از حبوباتى مانند كتدم: جو پوست کنده. ماش پوست کنده لپه و .. تهیه شده و از سبزیجاتی نظیر کاهو, اسفناج و جعفری نیز در آن استفاده شده باشد. این آش مقوی و شیرافزاست

صفحه 12:
ماهى (كباب كردن آن روى آتش بهتر است) مرغ.و خروسن.جوان كه بوصورت طبيعى بز وك كبده باشند (مرغ .على خورسوتي بسيار مضر هستند)

صفحه 13:
۸ قاوو گندم بو داده با کنحد و خشخاش طرز تهیه قاووت: گندم. کنجد و در صورت وجود تخم خشخاش را بدون نمک کمی برشته کنید. سپس آن ها را آسیاب کرده و با مقدار کمی نیات یا شکر طبیعی مخلوط ذ اضافه کردن مقداری پسته. قهوه و هل کوبیده نیز به اين ترکیب خوب است. هنكام مصرف مى توان با كمى شير يا آب جوش مصرف نمود.

صفحه 14:
‎٩‏ جوانه گندم ‏نحوه مصرف: ووزی یکی موقاشی ‎A om a‏ جنک شنده ‎ea el‏ غذاخوری جوانه گندم تاز ‎

صفحه 15:
طرز تیهیه: حل كردن يك تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل در یک لیوان آب. سپس اضافه کردن کمی آب لیموترش تازه. و مصرف روزی دو سه لیوان.

صفحه 16:
طرز تهیه: ۰ عدد مغز یادام خام پوست کنده را با یک لیوان آب و ۳ قاشق غذاخوری عسل, ۵ دقيقه در مخلوط کن, مخلوط کنیدو سپس جرعه جرعه ميل كنيد

صفحه 17:
۲ سیاه دانه با عسل: ۱۰۰ گرم سياهدائه را آسیاب کرده, بلافاصله با یک شیشه ی ‎٩۰۰‏ گرمی عسل مخلوط ‎wean jae‏ ۲ قاشی چانجوزن میل کیید: ۳ مصرف زی به خصوص زیره سبز(در غذاها یا یه صورت فرنی) یا مصرف آویشن. مصرف این ترکیبات برای مادران گرم مزاج و در فصل گرم بايد با احتیاط باشد

صفحه 18:
۶ رازیانه راه های معمول استفاده: تهیه قاووت از مخلوط مساوی تخم رازیانه و نبات. روزی یکی دو فاشق دم کرده یا جوشانده نخم رازیانه. یک قاشق غذاخوری در روز عرق رازيائه. روز دو بار و هربار نصف استکان چایخوری. بومادران نیز خواصی شییهبه رازه درد

51,000 تومان