پزشکی و سلامتتغذیه

غذای خوب، غذای بد

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
فلینظر الانسان الی طعامه سوره عبس: آیه 7

صفحه 4:
غذای خوب., غذای بد

صفحه 5:
بيمارى هاى ديروز بيمارى هاى امروز

صفحه 6:
عوارض ‎ee‏ روغن نباتی و کره 1 ۰ 3 در ديواره رك ها NEC yn ra ل ا * کاهش کلسترول خوب * اسیدهای چرب ترانس در این روغن ها باعث ۱ CCRC eagle ‏ساز گلوکز و افزایش التهاب بدن می شود.‎ تسده

صفحه 7:
جایگزین روغن نباتی و کره گیاهی: روغن حيوانى(روغن زردء روغن دنبه) * روغن زیتون ‎٠‏ روغن كنجد ‎BESS] Int ote) ‏* روغن ذرت ‎7 ‎

صفحه 8:
مضرات سرخ کردن: " دماى بالاى 150 درجه باعث از بين رفتن املاح و ويتامين ها و ‎Wee‏ ا ‎Sea‏ ‏شود. ‏*“غذا دير هضم مى شود و دستكاه 7 لمم شيك

صفحه 9:
جایگزین سرخ کردن: * استفاده از فر اجاق كاز ااا م

صفحه 10:
3 8 وغذاهاى پرچرب: * اضافه شدن وزن و جاقى * افزايش كلسترول

صفحه 11:
ا ا ا يت معد ۳ الررك 1 5505-05 3 080 CS =e ‏بيمارى هاى‎ ° ا ا قلبی و عروقی

صفحه 12:
۳ 5 يكزين نوشيدنى ها ‎eer‏ ‏صنعتی: ty 2 | ۰ ‏لت‎ Elsil ‏كردوء‎ ‎peeve) io ۳‏ 5 | ‎a‏ ۲ شیر پسته. شیر فندق 9 ‎3 om ‏شير‎ | ‎le 1 oe 57 ee : 1 oe ‏شرك‎ . 5 7 ‏توت ۳ عر و‎ a ‏شا شربت ت ‎eee)‏ ‎۳

صفحه 13:
سركوب دستكاه ايمنى بدن * برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنى بدن *" كاهش انعطاف يذيرى و عملكرد بافت ها ال ا ‎Dee Me CRO‏ افزايش چربی و فشارخون * چاقی

صفحه 14:
بقيه مضرات مصرف قند و شکر: * ديابت * یبوست Pee) pee Sire) revremroy tir pris) |-pereny ‏رکتوم‎ ‏زدن ۶ هورمون ها از جمله‎ ۳

صفحه 15:
pCO Itt ee Bevo] Bev arte 1 ۳ 9 2۳ سردردهای ۰ ‎e‏ اك ‎ee‏ ان ‏* افزایش هورمون استروژن در مردها * نازائتی ‏* بيرى زودرس ‎

صفحه 16:

صفحه 17:
ed ae re ree Ree Sear eer TCS S| * ریزش موضعی مو متوقف ساختن رشد کودکان 9 نازائى

صفحه 18:
0( * شیرینی ها , حلواها و دسرهای گیاهی * مرباهاى خام

صفحه 19:
ادامه جایگزین 7 مصنوعى: 205 0

صفحه 20:
جويدن ار 2 تحريك دائمی دستگاه گوارش و ترشح اسید

صفحه 21:
۱ 0 00008 ترنجبین و غیره...

صفحه 22:
مضرات مصرف بستنی و فالوده * دیسک کمر, قف سین اعصا رحم, سقط جنينء نازائی. ضعف 2 0 از كربوكسى متيل سلولز به جاى ثعلب ‎sly‏ حجم دادن و تغليظ بستنو استفاده می شود.مصرف این بستنی باعث بيمارى صرع., دردهاى شديد

صفحه 23:
و فالوده

صفحه 24:
تغییر ناگهانی دمای بدن و معده ‎TPC rm eery 9 hy‏ از سب ‎Ope‏ املاح موجود در خون و عدم تعادل سديم و يتاسيم در بدن شده که می تواند منجر به صدمه به دستگاه عصبی و کید و

صفحه 25:
0 6 لذي فك به تمراه يك كدد ‎rs‏ * براى خنك كردن آلب مى توان از يخجال و يا ب سردكن هاى

صفحه 26:
دلایل مصرف نکردن مرغ و تخم مرغ ماشینی: 5 مرغ در فضای دربسته و بدون نور افتاب و بيدارى مداوم(45 تا 50 روز) نكهدارى مى شود. اين كار باعث افزايش 5500 ‏رفته و حالت هائى جون‎ nF

صفحه 27:
ادامه دلايل مصرف نكردن مرغ و تخم مرغ ماشینی: * مرغ با تزريق هورمون رشد به جاى رشد 5 به سرعت رشد کاذب می کند و اين باعث كاهش ارزش غذائى ان مى شود. * استفاده از هورمون هاى استروزن و تستوسترون در مواد تغذيه اى مرغ, باعث بلوغ زودرس در انسان می شود. هر چه سن بلوغ و بات ا قاس ‎erat‏ ۱ امیونت ‎rot Sent‏

صفحه 28:
7 BY CE eS Cee 00 0 Rae ee Oe ‏پرندگان 0 شود.‎ poet * يرندكان بلنديرواز كوشت بهترى 5

صفحه 29:
5 ۱ ‎pert‏ ل ا 20 0200-7 CSCO سس ی

صفحه 30:
مضرات مصرف 7 90 كرام اسلام فرموده است: شیر گاو شفاء. روغن گاو دواء و گوشت اس ات است. * يرست صسورت را تیره می کند.

صفحه 31:
2 elle anes reer pee ner mS ‏بره ۹۹ ساله,‎ 0 بزغاله. بوقلمون. مرغ و

صفحه 32:
‎pe‏ 1[ فراورده های گوشتی ی ‏نیترات سدیم در سوسیس و کالباس در بدن با 20 موجود در خون تركيب ( ‎ash olw‏ سرطان معده می شود. ‏7 ‏باعث ايجاد اسيدنيتروز و نمىك طعام مى شود. ‎any‏ 0 زن شیمیائی به شک از ن زنجیره 1000و توالی ‎

صفحه 33:
1 ا ا در آن ها با ايجاد 7۳9 ‎Maree a‏ 000 خطر ابتلاء به يوكى استخوان را * نمى و جربى زياد آن ها باعث فشارخون و ‎MCS] EN‏ ل ا 0 ا ‎sla Wile °‏ ا ا له 0درصد), ‎Pen eee Ne Non ee‏ ادويه هاى تند بر ر کبد اثر ت خریبی داشته ‎

صفحه 34:
۱ Per Alby ‎[py pe ©‏ از زره رل آزست در روحم ذال بت قند شده و توليد الكل مى كند كه مى تواند باعث ميكرن شود. ‎1100 2 2 -\ re TO Ln Sg] e0Tis ‏همورونید(بواسیر)» شقاق مقعد و‎ ask ‏هم‎ ‏بيمارى كوليت ليت يا‎ ‎

صفحه 35:
جایگزین ساندویچ و پیتزا: ۲ ايرانى است 7 شود. به ۳-۳

صفحه 36:
مضرات مصرف غذاهای آماده 9 زر ستورانى: 5 ۷ دلیل ‎Jl oolaiwl‏ مواد افزودنى 9 ‎U9)‏ ‏نادرست تهيه مواد اوليه؛ بيمارى هاى يوستى, عصبى, ديدن خواب هاى اشفته و * ۱ ‎per‏ ا ا ا ا ‎Lea‏ AW! evljyu ‏باك و‎

صفحه 37:
مضرات مصرف ماكارونى, لازانيا و | 022232-17 آرد نول فاقد سیوس است و ارزش غذاتی ندارد. * به دليل داشتن حالت خميرى زياد جويده نمى شود و بنا براين موسين و يتيالين بزاق كمتر با آن ممزوج می شود و به راحتی هضم نمی ۳ 2 فاقد فیبر گياهي بوده ایجاد پبوست می کند و

صفحه 38:
مضرات مصرف 4( بیات و منجمد: * خواص و طعم آن ها تغيير مى كند. * انجماد. دشمن اصلى ويتامين ها خصوصا ۶ مى باشد. * باعث بروز ‎ae‏ بيمارى هاى روحى و 17 روانی,

صفحه 39:
عات لالد اي متحمد * از سبزيجات و حبوبات خشى كرده و ‎L‏ ا ا 1 شود.

صفحه 40:
مضرات مصرف غلات تصفیه شده: * افزايش خطر ابتلا به سرطان كليه 3 ارد سفيد وارد برنج(بدون سبوس) باعث افزايش جربى هاى خون مى

صفحه 41:
جایگزین ‎ove‏ تصفیه شده: تا 1 5 UAE ‏و برع‎ See epi ae ‏دار‎ ‎x 5 7 ۰ کته , 7 7 و ره پلو 013

صفحه 42:
مضرات مصرف سس کارخانه ای: * به دليل وجود زرده تخم مرغ, روغنٍ 37 وادويه 5 ۳ باعث كك 1 202221111011 ‎Ose COS eL‏ ۱ مو و مهم هم تر از همه. ككرفتككى عروق کرونر قلب مى شود.

صفحه 43:
سس کارخانه ین جایکز: 2 ۳ 5S 9 wub sh Cae

صفحه 44:
مضرات مصرف زياد ادويه هاى تند: ‎eta‏ ادوبه یک ات داروئتى است ‎BULB Genres rere) ge] 0‏ ‎Ronee 01‏ كنيد. پنابراین ‎ae ۳-۳ = ۳ ‎

صفحه 45:
a دی مصر ‎ant ۱‏ كرم در روز نمى ‎caine‏ 0 ف متام مر سر لسن اس يوى

صفحه 46:
ا 2 1 Seles ies ‏پرخوری می شود.‎ * ناراحتى هاى كوارشى مانند زخم معده و آندی 0200 ا ‎V1‏ ۱ استخوانى و مفصلى. ضعف اعصاب»

صفحه 47:
مضرات 0( دخانیات, مواد مخدر و نوشابه للك جين و جروى پوست, ضایعات ال ا ۱00 يوكى استخوان, بيمارى هاى قلبى, زخم معده. سرطان رحم. سقط

صفحه 48:
مضرات مصرف مواد کافئین دار: ل ا Pines eae iar ‏ماهیچه های قلب, افزایش اپی نفرین‎ ‏و نوراپی نفرین و کاتکولامین.‎ ۳۹ ترشح | ‎aw‏ معده و ييسين»

صفحه 49:
مضرات مصرف چای: ° بيمارى هاى كر قلبى,

صفحه 50:
شير و فرآورده های لبنی پاستوریزه: * به دلیل از دست دادن بیش از حد چربی و وجود مواد نگهدارنده, مزاج را سرد و تر کرده و عوارض مختلفی از جمله سردرد. خواب ب آلودگی, ‎ADC‏ 1 بیماری سا خوارشی 9 كوليت, روماتیسم و ۳۹ مى كند.

صفحه 51:
مضرات مصرف میوه های گلخانه ای و 2 ‎a‏ صادق (ع): ‎aa‏ رسيدن ميوه ها با زمان ای بدن 2210 بوده و خوردن میوه های غیرفصلی مضر می باشد. ° مصرف خيار به دليل داشتن 9695 اب مناسب 9۳ است نه 0 های دیگر.

صفحه 52:
جايكزين ميوه های گلخانه ‎sl‏ 9 غیرفصلی: . از میوه هاى 50 ‎bad‏ ‏استفاده شود.

صفحه 53:
کنسرو: 1 عواد ‎er‏ 5 به نام د 7 دش آن ستفاده می شود

صفحه 54:
جایگزین کمپوت و کنسرو: * کمپوت های خانگی از میوه های مرغوب

صفحه 55:
0 1 1 ROSEN ICSI ECMO ptt PIRCS NE Cae orc pe mer pec] BEEP PCy meter ‏ا‎ gy] bet] ary) ent) ‏استفاده است. اين ماده بر اثر تبدیل‎ ‏به نيتريت و نيتروزامين با هموكلوبين‎ oe ‏ات ا‎ Lede)

صفحه 56:
* فقط خشکبار اصطلاحا فله ای 0 0 شود. شده باشد و فاقد گازهای

صفحه 57:
عنوان سخنرانی فردا شب: آثار فوری و بلند مدت ورزش

صفحه 58:
0

صفحه 59:
ادامه انواع يلو: * عدس پلو با گوشت 0 2552 ASSURE ACE nS ‏زرشى يلو مخصوص‎ *

صفحه 60:
انواع خورش و خوراک: * خورش فسنجان *؟ خورش قورمه سبزى خورش كرفس ARO) Slt OMe BL te ‏لم‎ BL

صفحه 61:
ادامه انواع خورش و خوراكى: * خورش گوجه فرنگی ‎Cire DL ea‏ 00 Nec D Ted ‏*؟ خورش سبزى‎ * حلیم گندم حلیم عدس

صفحه 62:
ادامه انواع خورش و خوراكى: * کشک بادمجان کرمانی 0 عدسى * کوفته خوراک سیب زمینی

صفحه 63:
ادامه انواع خورش و خوراكى: * كتلت لوبيا ا ‎pee‏ ‏ا ا ا > دلمه کلم برگ * كباب بوقلمون 1 00

صفحه 64:
ادامه انواع خورش و خوراكى: 0100 CaN CPE Str Sena ‏زيره سياه‎ ‎evel rods‏ ا ا اد ‏* ييتزاى سنتى ‎

صفحه 65:
سوب : ۳1 5

صفحه 66:
*سوپ سبزی ها * سوپ نخود فرنگی

صفحه 67:
: ‏سالاد و سس‎ Elgil سالاد فصل Eee] Pe DU Ere) ۳ ‏سالاد آویسن‎ ss ‏سالاد لبوى قرمز‎ ‏سالاد زيتون‎

صفحه 68:
ادامه انواع سالاد و سس: si jigile yaw ‏سس قرمز‎ 200 0 سس جوانه كندم ° ادویه كارى جوانه كندم

صفحه 69:
انواع نوشیدنی: ‎peeve)‏ بادام شير بادام پرچرب 0 ش ‏شير خرما ‎

صفحه 70:
ادامه انواع نوشیدنی: شربت آب عسل شربت شاه ‎ory)‏ ‏شربت توت فرنگی شربت زرشک

صفحه 71:
ل 0[ شربت آلو شربت م : ویشن شریت مرکب آویشن دم كرده كل كاوزبان ‎CMe eco s)‏ امات

صفحه 72:
ل 0[ دم کرده دارچین و زنجبیل ‎TE POSED)‏ ا ا 2 ا دم کرده کاکوتی ‏ا ‎DD‏ ‏دم کرده دارچین ‏دم کرده زرشی آب گر ‎ ‎

صفحه 73:
1 دم کرده بادرنجبویه و زیرفون دم كرده بابونه * دم کرده به لیمو 1 دم کرده مرزنجوش * دم كرده اسطوخودوس

صفحه 74:
1 * دم كرده زعفران دم کرده نعناع يا پونه دم کرده گلپر دم کرده ‎on)‏ سیاه * دم کرده بهار نارنج 0 MBSE Dy

صفحه 75:
il نواع دسر و شيرينى هاى سنتى 7 : ۱ فرنی مخصوص با نش ۱ فا ‎sella‏ ‏صلوای جواه کندم ‎١‏ ‏۱ حلواط مخصوص شيرينى |

صفحه 76:
ادامه انواع دسر و شیرینی های = * شیرینی جوانه گندم * شکلات صبحانه1 * شكلات صبحانه2 * شكلات صبحانه3 ‎reen Cert ie‏ 2 سر کدو حلوائی 3

صفحه 77:
ادامه انواع دسر و شیرینی های ی مرباى آلبالو خام مربای سیب خام لي مرباى ميوه آقطى مرباى توت فرنكى مرباى شكوفه درخت سيب

صفحه 78:
500 * كلنكبين يا كلق A * بستنی موز * بستنی توت فرنگی * بستتی گیلاس

صفحه 79:
انواع سكنجبين و ماءالشعير: ا ا ب ا ا ا ‎Pep ee vere sive)‏ زكرياى رازى) * سكنجبين معروف به بزورى ا ل 0 إن سكنجبين راوندى 9

صفحه 80:

صفحه 81:
والسلام علیکم و رحمه الله و بركاتة

صفحه 82:

39,000 تومان