صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
فلینظر الانسان الی
طعامه
سوره عبس: آیه 7
صفحه 4:
غذای خوب., غذای بد
صفحه 5:
بيمارى هاى ديروز
بيمارى هاى امروز
صفحه 6:
عوارض ee روغن نباتی و کره
1
۰ 3 در ديواره رك ها
NEC yn ra
ل ا
* کاهش کلسترول خوب
* اسیدهای چرب ترانس در این روغن ها باعث
۱ CCRC eagle
ساز گلوکز و افزایش التهاب بدن می شود.
تسده
صفحه 7:
جایگزین روغن نباتی و کره گیاهی:
روغن حيوانى(روغن زردء روغن دنبه)
* روغن زیتون
٠ روغن كنجد
BESS] Int ote)
* روغن ذرت
7
صفحه 8:
مضرات سرخ کردن:
" دماى بالاى 150 درجه باعث از
بين رفتن املاح و ويتامين ها و
Wee ا Sea
شود.
*“غذا دير هضم مى شود و دستكاه
7 لمم شيك
صفحه 9:
جایگزین سرخ کردن:
* استفاده از فر اجاق كاز
ااا م
صفحه 10:
3 8 وغذاهاى
پرچرب:
* اضافه شدن وزن و جاقى
* افزايش كلسترول
صفحه 11:
ا ا ا يت
معد ۳
الررك
1 5505-05 3
080 CS =e
بيمارى هاى °
ا ا
قلبی و عروقی
صفحه 12:
۳ 5
يكزين نوشيدنى ها
eer
صنعتی:
ty 2 | ۰
لت Elsil
كردوء
peeve) io ۳ 5 |
a ۲ شیر پسته. شیر فندق 9
3 om شير |
le 1 oe 57 ee
: 1 oe شرك . 5 7
توت ۳ عر و a
شا شربت ت eee)
۳
صفحه 13:
سركوب دستكاه ايمنى بدن
* برهم زدن تعادل املاح و مواد معدنى بدن
*" كاهش انعطاف يذيرى و عملكرد بافت ها
ال ا Dee Me CRO
افزايش چربی و فشارخون
* چاقی
صفحه 14:
بقيه مضرات مصرف قند و شکر:
* ديابت
* یبوست
Pee) pee Sire) revremroy tir pris) |-pereny
رکتوم
زدن ۶ هورمون ها از جمله ۳
صفحه 15:
pCO Itt ee Bevo] Bev arte
1 ۳ 9 2۳ سردردهای ۰
e اك ee ان
* افزایش هورمون استروژن در مردها
* نازائتی
* بيرى زودرس
صفحه 16:
صفحه 17:
ed ae
re ree
Ree Sear eer TCS S|
* ریزش موضعی مو
متوقف ساختن رشد کودکان
9
نازائى
صفحه 18:
0(
* شیرینی ها , حلواها و دسرهای گیاهی
* مرباهاى خام
صفحه 19:
ادامه جایگزین 7 مصنوعى:
205
0
صفحه 20:
جويدن ار 2
تحريك دائمی دستگاه
گوارش و ترشح اسید
صفحه 21:
۱ 0
00008
ترنجبین و غیره...
صفحه 22:
مضرات مصرف بستنی و فالوده
* دیسک کمر, قف سین اعصا
رحم, سقط جنينء نازائی. ضعف
2 0
از كربوكسى متيل سلولز به جاى ثعلب
sly حجم دادن و تغليظ بستنو
استفاده می شود.مصرف این بستنی
باعث بيمارى صرع., دردهاى شديد
صفحه 23:
و فالوده
صفحه 24:
تغییر ناگهانی دمای بدن و معده
TPC rm eery 9 hy از
سب Ope املاح موجود در خون
و عدم تعادل سديم و يتاسيم در
بدن شده که می تواند منجر به
صدمه به دستگاه عصبی و کید و
صفحه 25:
0 6
لذي فك به تمراه يك كدد
rs
* براى خنك كردن آلب مى توان از
يخجال و يا ب سردكن هاى
صفحه 26:
دلایل مصرف نکردن مرغ و تخم مرغ
ماشینی:
5 مرغ در فضای دربسته و بدون نور افتاب
و بيدارى مداوم(45 تا 50 روز) نكهدارى
مى شود. اين كار باعث افزايش
5500 رفته و حالت هائى جون nF
صفحه 27:
ادامه دلايل مصرف نكردن مرغ و تخم مرغ
ماشینی:
* مرغ با تزريق هورمون رشد به جاى رشد
5 به سرعت رشد کاذب می کند و اين
باعث كاهش ارزش غذائى ان مى شود.
* استفاده از هورمون هاى استروزن و
تستوسترون در مواد تغذيه اى مرغ, باعث بلوغ
زودرس در انسان می شود. هر چه سن بلوغ و
بات ا قاس
erat ۱ امیونت rot Sent
صفحه 28:
7 BY CE eS Cee
00 0 Rae ee Oe
پرندگان 0 شود. poet
* يرندكان بلنديرواز كوشت بهترى
5
صفحه 29:
5
۱
pert ل ا 20
0200-7 CSCO
سس ی
صفحه 30:
مضرات مصرف 7
90 كرام اسلام فرموده است:
شیر گاو شفاء. روغن گاو دواء و گوشت
اس ات
است.
* يرست صسورت را تیره می کند.
صفحه 31:
2 elle anes
reer pee ner mS
بره ۹۹ ساله, 0
بزغاله. بوقلمون. مرغ و
صفحه 32:
pe 1[ فراورده های گوشتی
ی
نیترات سدیم در سوسیس و کالباس در بدن با
20 موجود در خون تركيب ( ash olw
سرطان معده می شود.
7
باعث ايجاد اسيدنيتروز و نمىك طعام مى شود.
any 0 زن شیمیائی به
شک از ن زنجیره 1000و توالی
صفحه 33:
1
ا ا در آن ها با ايجاد 7۳9
Maree a 000 خطر ابتلاء به يوكى استخوان را
* نمى و جربى زياد آن ها باعث فشارخون و
MCS] EN ل ا 0 ا
sla Wile ° ا ا له
0درصد), Pen eee Ne Non ee
ادويه هاى تند بر ر کبد اثر ت خریبی داشته
صفحه 34:
۱
Per Alby
[py pe © از زره رل آزست در روحم ذال بت
قند شده و توليد الكل مى كند كه مى تواند
باعث ميكرن شود.
1100 2 2 -\ re TO Ln Sg] e0Tis
همورونید(بواسیر)» شقاق مقعد و ask هم
بيمارى كوليت ليت يا
صفحه 35:
جایگزین ساندویچ و پیتزا:
۲
ايرانى است 7 شود. به ۳-۳
صفحه 36:
مضرات مصرف غذاهای آماده 9
زر ستورانى:
5 ۷ دلیل Jl oolaiwl مواد افزودنى 9 U9)
نادرست تهيه مواد اوليه؛ بيمارى هاى
يوستى, عصبى, ديدن خواب هاى اشفته و
* ۱
per ا ا ا ا Lea
AW! evljyu باك و
صفحه 37:
مضرات مصرف ماكارونى, لازانيا و
| 022232-17
آرد نول فاقد سیوس است و ارزش غذاتی
ندارد.
* به دليل داشتن حالت خميرى زياد جويده نمى
شود و بنا براين موسين و يتيالين بزاق كمتر با
آن ممزوج می شود و به راحتی هضم نمی
۳
2 فاقد فیبر گياهي بوده ایجاد پبوست می کند و
صفحه 38:
مضرات مصرف 4(
بیات و منجمد:
* خواص و طعم آن ها تغيير مى كند.
* انجماد. دشمن اصلى ويتامين ها خصوصا
۶ مى باشد.
* باعث بروز ae بيمارى هاى روحى و
17
روانی,
صفحه 39:
عات لالد اي
متحمد
* از سبزيجات و حبوبات خشى كرده و
L ا ا 1
شود.
صفحه 40:
مضرات مصرف غلات تصفیه
شده:
* افزايش خطر ابتلا به سرطان كليه
3 ارد سفيد وارد برنج(بدون سبوس)
باعث افزايش جربى هاى خون مى
صفحه 41:
جایگزین ove تصفیه شده:
تا 1 5
UAE و برع See epi ae دار
x 5 7 ۰
کته , 7 7
و ره پلو 013
صفحه 42:
مضرات مصرف سس کارخانه ای:
* به دليل وجود زرده تخم مرغ, روغنٍ
37 وادويه 5 ۳ باعث كك
1 202221111011
Ose COS eL ۱
مو و مهم هم تر از همه. ككرفتككى عروق
کرونر قلب مى شود.
صفحه 43:
سس کارخانه
ین
جایکز: 2
۳
5S 9 wub sh
Cae
صفحه 44:
مضرات مصرف زياد ادويه هاى تند:
eta ادوبه یک ات داروئتى است
BULB Genres rere) ge] 0
Ronee 01 كنيد. پنابراین
ae ۳-۳ = ۳
صفحه 45:
a
دی مصر
ant ۱ كرم در روز نمى
caine 0 ف
متام مر سر لسن
اس يوى
صفحه 46:
ا 2
1
Seles ies
پرخوری می شود.
* ناراحتى هاى كوارشى مانند زخم معده و
آندی 0200
ا V1 ۱
استخوانى و مفصلى. ضعف اعصاب»
صفحه 47:
مضرات 0( دخانیات, مواد مخدر و نوشابه
للك
جين و جروى پوست, ضایعات
ال ا ۱00
يوكى استخوان, بيمارى هاى قلبى,
زخم معده. سرطان رحم. سقط
صفحه 48:
مضرات مصرف مواد کافئین دار:
ل ا
Pines eae iar
ماهیچه های قلب, افزایش اپی نفرین
و نوراپی نفرین و کاتکولامین.
۳۹ ترشح | aw معده و ييسين»
صفحه 49:
مضرات مصرف چای:
° بيمارى هاى كر قلبى,
صفحه 50:
شير و فرآورده های لبنی پاستوریزه:
* به دلیل از دست دادن بیش از حد
چربی و وجود مواد نگهدارنده, مزاج
را سرد و تر کرده و عوارض مختلفی
از جمله سردرد. خواب ب آلودگی,
ADC 1 بیماری سا خوارشی 9
كوليت, روماتیسم و ۳۹ مى كند.
صفحه 51:
مضرات مصرف میوه های گلخانه ای و
2
a صادق (ع): aa رسيدن ميوه ها
با زمان ای بدن 2210 بوده و
خوردن میوه های غیرفصلی مضر می
باشد.
° مصرف خيار به دليل داشتن 9695
اب مناسب 9۳ است نه 0
های دیگر.
صفحه 52:
جايكزين ميوه های گلخانه sl 9
غیرفصلی:
. از میوه هاى 50 bad
استفاده شود.
صفحه 53:
کنسرو:
1 عواد er 5 به نام
د 7 دش آن
ستفاده می شود
صفحه 54:
جایگزین کمپوت و کنسرو:
* کمپوت های خانگی از میوه های
مرغوب
صفحه 55:
0 1 1
ROSEN ICSI ECMO ptt
PIRCS NE Cae orc pe mer pec]
BEEP PCy meter ا gy] bet] ary) ent)
استفاده است. اين ماده بر اثر تبدیل
به نيتريت و نيتروزامين با هموكلوبين
oe ات ا Lede)
صفحه 56:
* فقط خشکبار اصطلاحا فله ای
0 0 شود.
شده باشد و فاقد گازهای
صفحه 57:
عنوان سخنرانی فردا شب:
آثار فوری و بلند
مدت ورزش
صفحه 58:
0
صفحه 59:
ادامه انواع يلو:
* عدس پلو با گوشت
0
2552
ASSURE ACE nS
زرشى يلو مخصوص *
صفحه 60:
انواع خورش و خوراک:
* خورش فسنجان
*؟ خورش قورمه سبزى
خورش كرفس
ARO) Slt OMe BL te
لم BL
صفحه 61:
ادامه انواع خورش و خوراكى:
* خورش گوجه فرنگی
Cire DL ea
00 Nec D Ted
*؟ خورش سبزى
* حلیم گندم
حلیم عدس
صفحه 62:
ادامه انواع خورش و خوراكى:
* کشک بادمجان کرمانی
0
عدسى
* کوفته
خوراک سیب زمینی
صفحه 63:
ادامه انواع خورش و خوراكى:
* كتلت لوبيا
ا pee
ا ا ا
> دلمه کلم برگ
* كباب بوقلمون
1 00
صفحه 64:
ادامه انواع خورش و خوراكى:
0100 CaN CPE Str Sena
زيره سياه
evel rods ا ا اد
* ييتزاى سنتى
صفحه 65:
سوب :
۳1 5
صفحه 66:
*سوپ سبزی ها
* سوپ نخود فرنگی
صفحه 67:
: سالاد و سس Elgil
سالاد فصل
Eee] Pe DU Ere)
۳
سالاد آویسن ss
سالاد لبوى قرمز
سالاد زيتون
صفحه 68:
ادامه انواع سالاد و سس:
si jigile yaw
سس قرمز
200 0
سس جوانه كندم
° ادویه كارى
جوانه كندم
صفحه 69:
انواع نوشیدنی:
peeve) بادام
شير بادام پرچرب
0 ش
شير خرما
صفحه 70:
ادامه انواع نوشیدنی:
شربت آب عسل
شربت شاه ory)
شربت توت فرنگی
شربت زرشک
صفحه 71:
ل 0[
شربت آلو
شربت م
: ویشن
شریت مرکب آویشن
دم كرده كل كاوزبان
CMe eco s) امات
صفحه 72:
ل 0[
دم کرده دارچین و زنجبیل
TE POSED) ا ا 2 ا
دم کرده کاکوتی
ا DD
دم کرده دارچین
دم کرده زرشی آب گر
صفحه 73:
1
دم کرده بادرنجبویه و زیرفون
دم كرده بابونه
* دم کرده به لیمو
1
دم کرده مرزنجوش
* دم كرده اسطوخودوس
صفحه 74:
1
* دم كرده زعفران
دم کرده نعناع يا پونه
دم کرده گلپر
دم کرده on) سیاه
* دم کرده بهار نارنج
0 MBSE Dy
صفحه 75:
il
نواع دسر و شيرينى هاى سنتى
7 :
۱ فرنی مخصوص با نش
۱ فا sella
صلوای جواه کندم ١
۱ حلواط مخصوص
شيرينى |
صفحه 76:
ادامه انواع دسر و شیرینی های
=
* شیرینی جوانه گندم
* شکلات صبحانه1
* شكلات صبحانه2
* شكلات صبحانه3
reen Cert ie 2
سر کدو حلوائی
3
صفحه 77:
ادامه انواع دسر و شیرینی های
ی
مرباى آلبالو خام
مربای سیب خام
لي
مرباى ميوه آقطى
مرباى توت فرنكى
مرباى شكوفه درخت سيب
صفحه 78:
500
* كلنكبين يا كلق
A
* بستنی موز
* بستنی توت فرنگی
* بستتی گیلاس
صفحه 79:
انواع سكنجبين و ماءالشعير:
ا ا
ب ا ا ا Pep ee vere sive)
زكرياى رازى)
* سكنجبين معروف به بزورى
ا ل 0
إن سكنجبين راوندى
9
صفحه 80:
صفحه 81:
والسلام علیکم و رحمه
الله و بركاتة
صفحه 82: