پزشکی و سلامتتغذیه

غنی سازی آرد با آهن برای پیشگیری از کم خونی

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:
معد مه : * آهن اولین بار در سال ۰۱۷۱۳ به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده بافت بدن شناخته شد. # آهن ۰.۰۰۵ درصد از وزن بدن : ‎E‏ ۲۳ کرم (زن ها) تا ۳.۰ گرم(مردها) ‏"ا آهن ذخیره: حداکثر اگرم ‏6 آهن دریافتی از غذا: ۱۱ تا ۱۵ میلی گرم در روز ‏6 ميزان جذب آهن: ” تا ۱۲ درصد ( حدا کثر ۱.۳ میلی گرم در روز) اتلاف آهن: ۱.۳ میلی گرم در روز (زن ها) و ‎۰.٩‏ میلی گرم در روز(مردها)

صفحه 5:
jn e+ - 042 ‏مهم آهن‎ slats هم وگلوبین می و گلوبین سیت وکرومها آنزیم ها

صفحه 6:

صفحه 7:
متاح اهن :فرح هاى اهن در رذ جم عذا فى + ۱۰۰ کرم گوشت : ۲-۲ میلی گرم آهن , ۷۰-۲۵ درصد: آهن هم + آهن هم <جذب ۲۳ درصد آهن مصرفی

صفحه 8:
تخت مواد غذابی بر روی میزان آهن ‏

صفحه 9:
عواملی که در جذب آهن موئرلند: © نياز بدن به آهن 8 شکل آهن مصرفی 6 حجم مواد در رژیم غذابی 6 مقدار آهن مصرفی

صفحه 10:
از بين رفتن سلولها 8 ريزش يوست بدن 9 ضایعات مو و ناخن 8 دفع یاخته های پوشثی مجرای گوارش ۵ دفع مقادیر ناچیز همو گلوبین از طرق ادرار

صفحه 11:
عوارض ناشی از کمبود آهن در بدد._

صفحه 12:
— a - st — + : a = - = ‎Fw » ES)‏ .ضعفء خستگی زودرس ترشی دهان, لرزش بعد از فعالیت ‏تنگی نفس در موقع ح رکت سریع ‏کاهش فعالیت سلولهای مغزی ‏کاهش قدرت باد گیری در کو دکان ‏تولد کود کان کم وزن و نارس و سقط جنین ‎ ‎ ‎

صفحه 13:
کاهش دهنده ها مانند : /کزالات در اسفناج 3 تانن در قهوه و چای [ فیتات ها در سبوس غلات افزایش دهنده ها مانند : 6 ‏ویتامین‎ i ‏فر و کتوز‎ 3 ‏الا برو‎

صفحه 14:
ساختمان فابتیک اسید و اتصال آن به کاتیونها

صفحه 15:
STARCH Pe Phosphate group (PO«) Ca Calcium atom =a Phytase enzyme attack

صفحه 16:
+ غنی سازی مواد غذایی با آهن ‎ei °‏ بروتيين ‎i‏ در 6 سین غذایی ‎Sale‏ © mae

صفحه 17:
۱۹۹۲ : ‏درصد 60.0 << درصد‎ ٩ > : 690 ‏۳درصد‎

صفحه 18:
فروس سولفات 9 فروس فومارات 9 پودرهای آهن Ou Pe — 0 ‏و فروس‌سولنات‎ 08

صفحه 19:
Table 1. Characteristics of Iron Sources Commonly Used to Fortity Food (adapted from Hurrell 1985, 1992; Bothwell & McPhail 1992) Approximate Average relative Approximate Fecontent(%) bioavailability relative cost* Rat Man Freely water soluble Ferrous sulfate 7H,O 2 100 0 Lo Dried ferrous sulfate 3 100 100 07 Ferrous gluconate 12 9 9 51 Ferrous lactate 9 106 41 Ferricammonium citrate 18 107 21 Poorly water soluble/soluble in dilute acid Ferrous fumarate 33 95 100 13 Ferrous succinate 35 19 2 41 Ferric saccharate 10 2 4 52 Water-insoluble/poorly soluble in dilute acid Ferric orthophosphate 24 6-46 41 Ferric ammonium orthophosphate (EKA Nobel, Sweden) 9 Ferric pyrophosphate 2 45-58 23 Elemental Fe powders: electrolytic 98 44-48 05 carbonyl %8 39-66 10 reduced 9 24-54 02 Protected compounds NaFeEDIA 1 28-416 60 Adapted from references 10, 12, and 25, CLOMOG DOINED ETOTES "Relative to ferrous sulfite ,0 = 1.0, for the same leve! of total ion, MECLOOLOGY TO OK 1 TUB ADPROOCOBOT OF

صفحه 20:
‎Sloss,‏ بعل "رم فروس ‎ous.‏ وم پودرهای آهن به همراه افزودن ۲-۱۰۵ میلی گرم اسید فولیکت برای هر یک کیلو گرم آرد ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 21:
مواد معدنی و وبتامین هایی که به آرد اضافه می شوند © آهن © روى © فوليك اسيد © ويتامين 0 © © ويتامين © © © ويتامين © ©©) © ويتامين © © ويتامين © © نياسين © كلسيم 0

صفحه 22:
ان نظ فتاه که سال تاریخچه و رایج بودن در ش از ۲۰ کشور ‎aoe , par‏ ۲ ‎GSH‏ میزان کمخونی و افزایش ‏آوانمنیری‌نهای جسمی و ذهنی افراد جامعه ‎1۹۸۰ Cs 2 wigs ‏يباتك‎ Sb ‏17 در طول ۷ سال ۳.۲ میلیارد دلار توان تولید کار را در جمعیت با لا می برد . ‎ ‎

صفحه 23:
روشهای کاهش محسوس فیتات

صفحه 24:
آیا مصرف آرد غنی سازی شده خطری ندارد؟ مسو اکن نهر مقاویاس۵ ال !۳میلی عرم بازای هر کیلو گرم وزن بدن در" كيتكاينن طرح در كاهش ميزان كم خولى ‎١‏ ‎AYES nae‏ اهنم "مما لإربيمابوى جسن ار جور نات فنص رسازی شده * تعيين ميزان آرد افزوده شده با توجه به مقدار مصرفى و نيز شدت كم خونى در جمعيت هدف

صفحه 25:
ELLAN Geographix™Santa Baibara, CA (800) 929-4MAP| Turkmenistan cnartenes 5124 1 سنتی شامل لواش ‎carer pepe‏ یس وس و ۵ به ی انیت sarah ۲ سم 7 7 ‎Saudi‏ ‏کیفیت پایین آرد و افزودن جوس ‎Arabiz‏ ‎th Bahar‏ شیرین f Riyadh Bae

صفحه 26:
© ناكافى بودن سرمايه © نبود سياست اجرايى © عدم حمايت تكنيكى لازم از صنایع بزرک و محلی 8 شبکه توزیع نامناسب 8 فقدان برنامه آموزشی

صفحه 27:
۴۱ ۶۳۱۴ > ۲ ‏كر‎ ۲۱۱۱۰ AGLS Several Equivalent Operations Preamix sdded during ‏دعوم ب وت حا‎

صفحه 28:
Fortification of Wheat Flour flour in remix eeu 7 dosifier 7 mixing conveyor iets out

صفحه 29:

صفحه 30:
| Fortification of Wheat Flour» 0 0 flour i 4 9 dosifier mixing conveyor iets out

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان