معماری و عمرانعلوم مهندسی

فضاهای خدماتی پشتیبانی هتل

صفحه 1:
فضاهاى فدماتى يشتيبانم ۳

صفحه 2:
تعريف 0 فضاماى فدماتى يشتيبانى (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در دید مهمانهای هتل قرار دارد.

صفحه 3:
فضاهاى كارى بخش خدماتى ‏

صفحه 4:
‎‘ea ۱ 0‏ #انپارهای آذوقه و نوشيد ‎a‏

صفحه 5:

صفحه 6:

صفحه 7:
۱ MeN YG ey ل. جداسازى با تفكيك فضاها

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:
اهداف مهم طراحى آشيز فاذه

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:

صفحه 17:
انبارهاى أذوقه و نوشيدنم :

صفحه 18:
مجاورت انبارها با كديكر

صفحه 19:
بار انداز دريافت مواد اولیه , زباله و انبار عمومی : اسازی فضای بارنداز دریافت ‎algo‏ اوليه و محل قراركيرى زباله فضای لازم جرای گردش كاميون ها برای عدم ايجاد مزاممت براى مهمانان

صفحه 20:

صفحه 21:

صفحه 22:

صفحه 23:
۱ ذانم زر مرن نگهداری ‎nD hoe‏ دب کارت رای سرد فانه میانی = یر ار رد فانه بل ‎ee‏ ‏ی میوه ,سبزیجات

صفحه 24:

صفحه 25:
إبرئون امطرارى

صفحه 26:

صفحه 27:

صفحه 28:
: پار کینگ فدماتی) پا کینگک ار کنن(فدماتی) هت ایدم و مشخصي اشد . ‎hy Glao.‏ پارک دوپرفه و موتورسیکلت برای پرستل در نظر گرفته شود . يازكينك كاركنان در نزديكى ورودى فدماتى طرادى شود

صفحه 29:

صفحه 30:
: بارانداز تجهيزات در معابر از بام

صفحه 31:
م ييشفوا ن لاب و دفاتر ادارى ‏ برای ایجلد واکنش مثبت میهمانان نسبت به ‎lo Gio‏ اهميت است . دفاتر لاار 6 به چهار قسمت تقسیم می شود پیشضانلابیو دفترلاجیا ‎Pyybsluo‏

صفحه 32:

صفحه 33:

صفحه 34:
ينان دفاتر ادارى هتل 0 كك ۳-۹ ۲-مدیی دفتر ابی ۴-رزرواسیدن ۵ مرکز کنترل حریق ۶ مدیربت اتاثها ‎wre ese‏ 4- مدير اماكن مره هذا توشيدنى ‎-١‏ مديريت رستوران, .۰ متهی‌ها ‎‘Galina‏ ۳-رئیس جسابدای ۱۳- معط ارکامپرترها ۱۴-کهی/ پست. ۶- مدیریت تجاری ۰۰ ۱۷- فروشگاه ‎-۱٩‏ دفتر هماهنگ نمودن گردهمایی‌ها ‎

صفحه 35:

صفحه 36:
یک سریسن دمی کامل در هر نوم هتلی , در نظر گرفتق فضای کافی برای کارکنان فروری ‎Cul‏

صفحه 37:

صفحه 38:

صفحه 39:
مین عنصر کلیدی از فضای فدماتی یک هتل را تشکیل می دهد .. علیرغم این فضا : هر کدام داراع مدیریت مستقل مستند . ‎١‏ رفتشويفانه و فانه دارى بايد در مجاورت يكيكر قرار كيرند. به علت الودكى صوتى موجود در اين فضاها ترجيماً بايد در قسمت زير زمين قرار كيرند .

صفحه 40:

صفحه 41:

صفحه 42:

صفحه 43:
مهندسی و مکانیکی : 6 مربوط به تجهیزات مکانیکی برای بهترین کارآیی باید نزدیک به بفش هايى كه ف انرژی آنها با است قرارداشته باشد(رفتشویفانه , آشپزفانه ...) نين اين بخش بايد مستقيماً به بش های دور از دید و به آسانسورهای فحماتی مرتیط

صفحه 44:

صفحه 45:
چفش تاسیسات مکانیکی . ‎١‏ كرمايشسرمايشوتهويه مطيوع -0 ‎Tecan ye‏

صفحه 46:
:تجهيزات مولد

صفحه 47:
‎Fal cay‏ ل ان

صفحه 48:
Na زیازمندت آمینهرلیت اه زد یستند) ‎mgr ene)‏ ل كت 110000 ‎Fer ar a PTT ETN EW UY TTC‏ ۳ مناسب است در اما کزی زر گمانندب رفی‌سا توا سرسرلهاو 6 راهروهابه منظور كامش سر وصدا وكامش مقدار لوله ‎nye yari‏ ۱۱۱۳ استفاده شود ‎

صفحه 49:

صفحه 50:
۱ ۱ 5 1 سازند. دستگامی است که با انجام عملیاتی چون تغییر دما ,افزایش با ۱ آن را مطبوع مى سازد.

صفحه 51:
نتخاب سیستم‌هایگرمایش. سرمایش و تهویهمطبوعبرای ساختمان‌های بزرگ جم متقيرهوا ‎i tae pte St‏ ‎Hn ile tn ene ley‏ عبت مها 5 8 5 تباینگاها - . : basa سیستم تهویه مطبوع حجم متغير (توزيع هوا ازبالاة.

صفحه 52:

صفحه 53:

صفحه 54:

صفحه 55:

صفحه 56:
تأسيسات: {

صفحه 57:
طرادى نقاط مصرف متمرکز ونزدیکتر استقرار نقاط تر بر رون هم ل كك متکدد لوله كش افق كمتر 8 انشعاب لوله هادر طبقه در مسير افقى ا[ - سقف كلاب راهرو

صفحه 58:
= آبا سرد ‎ip) 6) ee‏ سه 6 تس و تس ee ‏آبیاری معوطه‎ ‎tanya}‏ ا ل لم با تجميزات مريوطه(سفتى كيرها) ‎

صفحه 59:
ERM eae ae 00 an Pra 0 Orage 3

صفحه 60:
‎Fa Tea pita et heed coe tT‏ سقف كاذب معابر افقئ برا عبور كانال ها درطبقات 0 ‎ ‏و | معیار طرامی. کاستن ارتفاع سقف كلاب تامد سترسی وبازدید باشند امکان و کسترش درسطم

صفحه 61:

صفحه 62:
: بزئيات اجراى تاسيسات برقم و مكانيك در سقفهاى كاذب

صفحه 63:
22000000007 =

صفحه 64:

62,000 تومان