صفحه 1:
فضاهاى فدماتى يشتيبانم
۳
صفحه 2:
تعريف 0
فضاماى فدماتى يشتيبانى (دور از دید هتل) فضاهایی هستند که به ندرت در
دید مهمانهای هتل قرار دارد.
صفحه 3:
فضاهاى كارى بخش خدماتى
صفحه 4:
‘ea ۱ 0
#انپارهای آذوقه و نوشيد a
صفحه 5:
صفحه 6:
صفحه 7:
۱
MeN YG ey
ل. جداسازى با تفكيك فضاها
صفحه 8:
صفحه 9:
صفحه 10:
صفحه 11:
صفحه 12:
صفحه 13:
اهداف مهم طراحى آشيز فاذه
صفحه 14:
صفحه 15:
صفحه 16:
صفحه 17:
انبارهاى أذوقه و نوشيدنم :
صفحه 18:
مجاورت انبارها با
كديكر
صفحه 19:
بار انداز دريافت مواد اولیه , زباله و انبار عمومی :
اسازی فضای بارنداز دریافت algo اوليه و محل قراركيرى زباله
فضای لازم جرای گردش كاميون ها برای عدم ايجاد مزاممت براى مهمانان
صفحه 20:
صفحه 21:
صفحه 22:
صفحه 23:
۱
ذانم زر مرن نگهداری
nD hoe دب کارت رای
سرد فانه میانی =
یر ار
رد فانه بل ee
ی میوه ,سبزیجات
صفحه 24:
صفحه 25:
إبرئون امطرارى
صفحه 26:
صفحه 27:
صفحه 28:
: پار کینگ فدماتی)
پا کینگک ار کنن(فدماتی) هت ایدم و مشخصي اشد .
hy Glao. پارک دوپرفه و موتورسیکلت برای پرستل در نظر گرفته شود
. يازكينك كاركنان در نزديكى ورودى فدماتى طرادى شود
صفحه 29:
صفحه 30:
: بارانداز تجهيزات در معابر از بام
صفحه 31:
م ييشفوا ن لاب و دفاتر ادارى برای ایجلد واکنش مثبت میهمانان نسبت به lo Gio
اهميت است . دفاتر لاار 6 به چهار قسمت تقسیم می شود
پیشضانلابیو دفترلاجیا
Pyybsluo
صفحه 32:
صفحه 33:
صفحه 34:
ينان دفاتر ادارى هتل
0
كك
۳-۹ ۲-مدیی دفتر ابی
۴-رزرواسیدن ۵ مرکز کنترل حریق ۶ مدیربت اتاثها
wre ese 4- مدير اماكن مره هذا توشيدنى -١ مديريت رستوران,
.۰ متهیها ‘Galina ۳-رئیس جسابدای
۱۳- معط ارکامپرترها ۱۴-کهی/ پست.
۶- مدیریت تجاری ۰۰ ۱۷- فروشگاه
-۱٩ دفتر هماهنگ نمودن گردهماییها
صفحه 35:
صفحه 36:
یک سریسن دمی کامل در هر نوم هتلی , در نظر گرفتق فضای کافی برای کارکنان
فروری Cul
صفحه 37:
صفحه 38:
صفحه 39:
مین عنصر کلیدی از فضای فدماتی یک هتل را تشکیل می دهد .. علیرغم این فضا
: هر کدام داراع مدیریت مستقل مستند .
١ رفتشويفانه و فانه دارى بايد در مجاورت يكيكر قرار كيرند.
به علت الودكى صوتى موجود در اين فضاها ترجيماً بايد در قسمت زير زمين قرار كيرند .
صفحه 40:
صفحه 41:
صفحه 42:
صفحه 43:
مهندسی و مکانیکی :
6 مربوط به تجهیزات مکانیکی برای بهترین کارآیی باید نزدیک به بفش هايى كه
ف انرژی آنها با است قرارداشته باشد(رفتشویفانه , آشپزفانه ...)
نين اين بخش بايد مستقيماً به بش های دور از دید و به آسانسورهای فحماتی مرتیط
صفحه 44:
صفحه 45:
چفش تاسیسات مکانیکی .
١ كرمايشسرمايشوتهويه مطيوع -0
Tecan ye
صفحه 46:
:تجهيزات مولد
صفحه 47:
Fal cay ل ان
صفحه 48:
Na
زیازمندت آمینهرلیت اه زد یستند)
mgr ene) ل كت
110000
Fer ar a PTT ETN EW UY TTC
۳ مناسب است
در اما کزی زر گمانندب رفیسا توا سرسرلهاو 6
راهروهابه منظور كامش سر وصدا وكامش مقدار لوله
nye yari ۱۱۱۳ استفاده شود
صفحه 49:
صفحه 50:
۱
۱
5 1
سازند.
دستگامی است که با انجام عملیاتی چون تغییر دما ,افزایش با
۱
آن را مطبوع مى سازد.
صفحه 51:
نتخاب سیستمهایگرمایش. سرمایش و تهویهمطبوعبرای ساختمانهای بزرگ
جم متقيرهوا
i tae pte St
Hn ile tn ene ley عبت
مها 5 8 5
تباینگاها - .
: basa
سیستم تهویه مطبوع حجم متغير (توزيع هوا ازبالاة.
صفحه 52:
صفحه 53:
صفحه 54:
صفحه 55:
صفحه 56:
تأسيسات: {
صفحه 57:
طرادى نقاط مصرف متمرکز ونزدیکتر
استقرار نقاط تر بر رون هم
ل كك
متکدد
لوله كش افق كمتر
8
انشعاب لوله هادر طبقه در مسير افقى ا[ -
سقف كلاب راهرو
صفحه 58:
= آبا سرد
ip) 6) ee
سه 6
تس و تس
ee
آبیاری معوطه
tanya} ا ل لم
با تجميزات مريوطه(سفتى كيرها)
صفحه 59:
ERM eae ae
00 an Pra
0 Orage
3
صفحه 60:
Fa Tea pita et heed coe tT سقف كاذب معابر افقئ برا عبور كانال ها
درطبقات 0
و | معیار طرامی. کاستن ارتفاع سقف كلاب تامد
سترسی وبازدید باشند امکان و کسترش درسطم
صفحه 61:
صفحه 62:
: بزئيات اجراى تاسيسات برقم و مكانيك در سقفهاى كاذب
صفحه 63:
22000000007
=
صفحه 64: