فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه
اسلاید 1: فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه استاد : دکتر فرمانی میکروبیولوژی صنعتی محمدرضا خسروی فرد 1
اسلاید 2: ارگانیسم هایی به عنوان پروبیوتیکبه منظور این که یک ارگانسیم بتواند به عنوان یک پروبیوتیک مورد استفاده قرار بگیرد، باید چندین ویژگی مانند توانایی چسبندگی، توانایی تولید H2O2 و اسید ، تحمل نسبت به صفرا و فعالیت آنتی باکتریایی شدید و فعالیت سیستم ایمنی داشته باشد و همچنین باید به گونه ای باشد که هیچ آسیبی را برای بدن ایجاد نکند.2
اسلاید 3: ریز ارگانسیم هایی که برای انسان حالت پروبیوتیک هستند مخمرهاباسیل هااشرشیا کلایانتروکوکیو دیگر باکتری های زیستی و اسید های لاکتیک رایج مانند لاکتو باسیل، لاکتوکوکی و استرپتوکوکی3
اسلاید 4: ساکارومایسس سرویزیه یک مخمر تک سلولی است. ظرفیت های ضد میکروبی این ماده می تواند به دلیل تولید شدن پروتئاز های خارج سلولی، ترشح شدن پروتئین های بازدارنده ، تحریک کردن گلوبولین سیستم ایمنی از نوع A ، کسب کردن و یا جذب کردن سم های ترشح شده، سم های کشنده، سولفور دی اکسید و غیره باشد. غذا هایی مانند شیر، غذا های تخمیر شده و میوه ها و غیره، مهم ترین منابع موجود از پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه هستند.4
اسلاید 5: جدا سازی و شناسایی کردن ساکارومایسس سرویزیه نمونه های تفکیک شده از این مخمراز میوه ها جدا شده و سپس بر اساس روش ارائه شده توسط Fakruddin، از نظر ریخت شناسی و زیست شیمی تایید شده است. توانایی استفاده از کربوهیدرات ها ( مانند گلوکز، زایلوز، ساکاروز، فروکتوز، گلاکتوز ، لاکتوز، مالتوز، ترالوز، ریبوز، رامنوز، مانتیول و دکستروز) در ماده های تفکیک شده بر اساس روش پیشنهاد شده توسط Forouhandeh انجام شد. شناسایی های فیلوژنتیک قارچی ژن rDNA نیز بر اساس روش پیشنهاد شده توسط Fakruddin انجام شد.5
اسلاید 6: آزمایش تحمل استرس جداسازی مخمرارزیابی میزان تحمل سدیم کلریدمیزان حساسیت مخمر نسبت به آنزیم های روده ای و گوارشی(لیزوزوم ها، تریپسین ها و aآمیلاز ها)پتانسیل نجات در محیط شبیه سازی شده ی گوارشی در آزمایشگاه ( یک محلول آبی شامل : 3g/l پپسین و 5g/l نمک خوراکی در ph = 2)میزان تحمل مخمرنسبت به نمک های صفراویمیزان تحمل گرمایی مخمرو میزان مقاومت ضد میکروبی این ماده که بر اساس تکنیک نشر دیسک آگار استاندارد انجام و تفسیر نتایج نیز بر اساس استاندارد های CLSI صورت گرفت.6
اسلاید 7: 7
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.