صفحه 1:
9
صفحه 2:
ضوع : نیاز های
صوع . ۱
rf 3 ۰ 7 (مواد غذایی)
روزانه بدن
: نام استاد
:نامن درس
: دانشجو
صفحه 3:
صفحه 4:
2
\Sre قند چیست و چگونه تشکیل می شود
می خواهیم درمورد انواع قندها و ارزش غذایی آن ها اطلاع بیشتری كسب كنيم اين
خوراکی پرطرفدار تاثیرات زیادی روی سلامتی افراد مصرف کننده میگذارد در ادامه
بیشتر به اين موضوع میپردازیم
پیشتر مردم فکر میکنند که قند یک مادهی مضر است که باید به مقدار خیلی کم
مصرف شود اما جالب است بدانید بیشتر غذاهایی که مصرف میکنيم حاوی
.مولکولهای قند است
مثلا کربوهیدارتها که بدن ما به مقدار زیادی از آنها نیاز داردء حاوی مولکولهای
فند است. مولکولهای مختلف قند تاثیرات مختلفی بر روی بدن جود
انواع مختلف قند و تاثیرات مختلف آنهاء سبب میشود که اين
.بدن هم مضر باشد و هم مفید
صفحه 5:
DBE.
وه انواع قند
انواع قند
کربوهیدراتها به سه گروه مختلف تقسیم
میشوند: قندهای ساده, نشاسته و فیبر.
قندهای ساده ساختار اصلی کربوهیدراتها را پیچیده
™ تشکیل میدهند. قند ساده شامل تک قندیها
با مونوساکاریدها و قند دو کربنه با
دیساکاریدها است. تک قندیها (گلوکزه پلی ساکارید
گالاکتوز و فروکتوز) فقط یک نوع مولکول
قند دارند. دیساکاریدها دو توع موتوساکارید
دارند که با یکدیگر ترکیب شدهاند؛ مثل لاکتوز
که قند موجود در شیر است (ترکیبی از
is گلوکوز و گالاکتوز). نشاسته و فیبر مثل
تلولز پلیشاگازید هستندء جون سه يا بيشتر
از سه نوع شكر دارند.
كربوهيدارت
4
تا نا موتساکردنا
مالتوز كلوكز
لاكتوز فروکتوز
jue كالاكتوز
صفحه 6:
\S: = انرژی, حاصل از مصرف قند
انرژی
کریوهیدراتها منبع اصلی انرژی در بدن ما هستند.
در زمان هضم غذاء بدن ما کربوهیدراتها را تجزیه
و آنها را به گلوکوز تبدیل میکند که آن را به اسم
قند خون میشناسیم (و سلولها از آنها برای
تولید انرژی استفاده میکنند). برای اینکه انرژی ۱
بدن و سلولهاى شما تامين شودء لازم است که ۴۵
تا ۶۵ درصد از کالری مصرف شما در روز
.کریوهیدارتها باشند
صفحه 7:
قند خون
فند حون
با اینکه همهی فندها انرژی بدن را تامین میکنند, اما سرعت آنها در
نجزیهی فندها میتواند بر روی فند خون افراد تاثیر داشته باشد. زمانی
که یدن فندهای ساده را سریع تجزیه میکند, باعث میشود قند عون
بالا رود بدن با ترشج اتسولین به این حجم از فند پاسخ ميدهد؛
هورمونی که از توزوالمعده برای مصرف کلوگوز در یدن ترشح میشود.
پر اثر گذشت زمان و تفاضای زیاد برای تولید انسولین؛ سلولهای
لوزوالمعده فرسوده میشود و تولید انسولین کاهش پیدا میکند
این کاهنن انستولین Gas الست به يرون عابت و بیتارعتهای فلیت و
خوبی مثل فشار خون و کلسترول بالا بانجامد. اين یکی از تاثیرات
متفی مصرف فند است
بدن نوع دیگری از قندها مثل فیبر و نشاسته را به آرامی تجزیه میکند
که ماعت میشود میزان فند خون اقراد تابت بماند. این کار ه تته برای
سلولهایی که انسولین ترشج میکند, مفید است بلکه کمک میکند
-وزن افراد ثایت بماند
صفحه 8:
حل چاقی < مصرف قند
بسیاری از غذاهای حاوی شکره میزان زیادی هم کالری و
چربی دارند. این عوامل درکنار یکدیگر میتواند سبب
افزايش وزن شود. غذاهایی که شکر اضافه دارند هم در
.چاق شدن افراد موثر هستند
هر چقدر شکر اضافه شده به غذا بیشتر باشد, کالری آن
هم بیشتر میشود. بیشتر غذاهایی که شکر اضافی
دارند (مثل نوشیدنیها) مواد مغذی بسیار کمی هم دارند
(اگر اصلا داشته باشند). همهی اینها متجربه افزایش
وزن افراد و میشود؛ چیزی که دو سوم مردم
ع لت ای حستنه دک
صفحه 9:
ee!
میزان قند مصرفی روزانه باید چقدر باشد؟ 9
متخصصان تغذیه توصیه میکنند میزان مصرف قند
روزانه نباید بیش از 13 قاشق چایخوری باشد.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند میزان مصرف قند
روزانه نباید بیش از 13 قاشق چایخوری باشد.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا - منطقه
دانشگاه علوم پزشکی نهران» قند ماده ای حیانی
است که برای سلامت بدن لازم است, بدون آن
تمام سلول بدن از بين می روند اما با اين حال,
مصرف بیش از حد قند خطر ابتلا به بیماری های
مختلف از جمله پوسیدگی دندان, چاقی و دیابت
.نیع 2 را افزایش _مي_دهد
صفحه 10:
\S: 2 میزان قند مصرفی روزانه باید چقدر باشد؟
اغلب هشدارهایی در مورد کاهش مصرف فند را می دانیم.
ولی نمی دانیم چه مقدار قند در غذایی که می خوریم
وجود دارد؟ _
متخصصان می گویند: با وجود اینکه سلول های ما برای
زنده ماندن نیاز به قند (گلوکز) دارند. مصرف بیش از حد
ul می تواند مشکلات زیادی برای سلامت به همراه داشته
باشد. قند مازاد بر نیاز بدن؛ هيج ماده مغذى و مفیدی
pawl Glace, على فلت ایکا یا alanis هید
اضافی که با دریافت کالری بیشتر همراه است, به افزایش
.وزن؛ چاقی و در نتیجه کاهش سلامت قلب منجر می شود
صفحه 11:
~ ۰ ۶
+9 میزان قند مصرفی روزانه باید چقدر باشد؟
این متخصصان توصیه می کنند که میزان قند
دریافتی روزانه در مردان نباید بیش از 150
کالری و در زنان نیز نباید بیش از 100 کالری
باشد. در وآقع میزان مصرف قند نباید از 13
قاشق جای خوری در روز بیشتر باشد. ۲
۱
۱
مبوه ها حاوی فروکتوز هستند. میزان قند
موجود در میوه های تازه بدون شکر اضافه
شده, به آزاء یک قاشق چای خوری در هر 100
گرم است, به عنوان مثال: انبه 3.2 قاشق
چایخوری» موز 3 قاشق چایخوری, سیب 12.6
آناناس 2.5, انگور 4, انواع god 0.6 کیوی 2.3
.و گوجه فرنگی 0.7 قاشق چایخوری قند دارد
صفحه 12:
حل
با تشكر از توجه شما