لاکتوفرین
اسلاید 1: موضوع: لاکتوفرین1
اسلاید 2: مقدمهآگاهی از بیولوژی، تولید و فیزیولوژی شیرمادر، همچنین مسائل مرتبط با آن برای همه پزشکان و کارکنان بهداشتی، صرف نظر از تخصصهایشان ضروریست.پزشکان و کارکنانی که با بهداشت و درمان نوزادان و کودکان سر و کار دارند، موظف هستند این اطلاعات را بشکلی سازمان یافته و بنحوی مسئولانه اجرا نمایند.تغذیه کودک از پستان مادر، پدیده ای بیولوژیک است و هر مادری بایست بتواند بدون هر گونه واسطه ای آنرا بمنصه ظهور بگذارد.شیردهی موفقیت آمیز نیازمند آگاهی، حمایت و تحقق جوی ارزشی و درک کننده است.متاسفانه متاثر از مدرنیته کاذب و سود اقتصادی سرشار کارتلهای تولید کننده فورمولا، هر روز شاهد دریافت پیامهایی نومید کننده در ترویج تغذیه با شیرمادر هستیم.مبارزه مستمر گروههای حامی شیرمادر، بیمارستانهای دوستدار کودک و کارکنان دلسوز و مسئولیت پذیر مهمترین پشتیبانان ترویج تغذیه با شیرمادر هستند. 2
اسلاید 3: لاکتوفرینلاکتوفرین یک گلیکوپروتئین گلوبولار با وزن اتمی ۸۰ kDa است. این پروتئین در اغلب مایعات تراوش شده از بدن مانند شیر، بزاق، اشک و ترشحات بینی یافت میشود. لاکتوفرین یکی از اجزای سیستم ایمنی است و در گرانولهای پلی مورفونوکلئرها نیز وجود دارد.لاکتوفرین میتواند از شیر بویژه آغوز پالایش شود. یکی از مهمترین خاصیتهای لاکتوفرین جذب و انتقال آهن است. لاکتوفرین با جذب آهن آزاد، محیط را عاری از این عنصر کرده و در نتیجه پاتوژنهایی که برای ادامه حیات به این عنصر حیاتی نیاز دارند را از آن محروم میکند و بدین ترتیب با مهار رشد باکتریهای مضر به صورت غیر مستقیم گسترش عفونت را مهار میکند.3
اسلاید 4: مزایا و خواص لاکتوفرین4
اسلاید 5: پودر لاکتوفرین به عنوان مکمل ها و فواید آن5
اسلاید 6: پودر لاکتوفرین به عنوان مکمل ها و فواید آن6
اسلاید 7: اصول تغذیه با شیر مادر
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.