صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
۱ مصلح ماهی:
* در مزاج بلغمی:
* زنجبیل پرورده. گلقند. سرکه. گلپر. آویشن, عسل, ادویه گرم.
* پختن ماهی با روغن گاو, روغن بادام و با کنجد.
در گرم مزاجان:
* سرکه یا سکنجبین.
صفحه 4:
۲ مصلح ماست:
* _زنیان» آویشن. گل سرخ. کشمش, نمک. پونه. نعناء مربای زنجبیل
۳ مصلح پنیر:
" كردو. سیاهدانه,آویشن. عسل, نعنا
صفحه 5:
۵ مصلح تخم مرغ:
* آویشن و فلفل و نمک. سرکه
۶ مصلح ماءالشعیر:
صفحه 6:
۷ مصلح برنج:
* برای بی اشتهایی: چلو کره
برای سردرد همراه ناراحتی گوارشی و سرماخوردگی: جل وكشنيز
برای بندآمدن خونریزی ها: چلوسماق
* برای نفخ شکم: چلوزیره
برای ایجاد خونریزی و شادابی: چلوزرشک
برای خوشبویی دهان و تقویت معده: چلو میخک (قرنفل) *
صفحه 7:
۸ مصلح نخود:
* در سرد مزاج: جوارش کمونی. زیره. شبت و گلقند.
* در گرم مزاج: سکنجبین ساده و تخم خشخاش
٩ مصلح لوبیا:
زنجبیل. خردل, زیره. نمک. روغن زیتون. آویشن و فلفل.
يختن: وردنت دي 2 ورج
صفحه 8:
۰ مصلح عدس:
* کاملا پختن آن با روغن کنجد تازه. یا روغن گاو يا روغن بادام و پا سر که.
oe:
همراه گوشت پختن و خوردن