مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

لیست مصلحات غذایی پر مصرف

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
۱ مصلح ماهی: * در مزاج بلغمی: * زنجبیل پرورده. گلقند. سرکه. گلپر. آویشن, عسل, ادویه گرم. * پختن ماهی با روغن گاو, روغن بادام و با کنجد. در گرم مزاجان: * سرکه یا سکنجبین.

صفحه 4:
۲ مصلح ماست: * _زنیان» آویشن. گل سرخ. کشمش, نمک. پونه. نعناء مربای زنجبیل ۳ مصلح پنیر: " كردو. سیاهدانه,آویشن. عسل, نعنا

صفحه 5:
۵ مصلح تخم مرغ: * آویشن و فلفل و نمک. سرکه ۶ مصلح ماءالشعیر:

صفحه 6:
۷ مصلح برنج: * برای بی اشتهایی: چلو کره برای سردرد همراه ناراحتی گوارشی و سرماخوردگی: جل وكشنيز برای بندآمدن خونریزی ها: چلوسماق * برای نفخ شکم: چلوزیره برای ایجاد خونریزی و شادابی: چلوزرشک برای خوشبویی دهان و تقویت معده: چلو میخک (قرنفل) *

صفحه 7:
۸ مصلح نخود: * در سرد مزاج: جوارش کمونی. زیره. شبت و گلقند. * در گرم مزاج: سکنجبین ساده و تخم خشخاش ‎٩‏ مصلح لوبیا: ‏زنجبیل. خردل, زیره. نمک. روغن زیتون. آویشن و فلفل. ‏يختن: وردنت دي 2 ورج

صفحه 8:
۰ مصلح عدس: * کاملا پختن آن با روغن کنجد تازه. یا روغن گاو يا روغن بادام و پا سر که. oe: همراه گوشت پختن و خوردن

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان