صفحه 1:
به نام خداوند بخشنده مهر ‏

صفحه 2:
* امور بهداشت تغذیه و خدمات ۳۳ ‎Ol! EB Cees‏

صفحه 3:
ی ‎٩‏ ‏ب) مصرف زياد روغتهاى ياهى د) عدم مصرف دخانيات ‎teal‏ ا ل كك .الف) زماتيكه اترذى مصر فى بيشتر از انرؤى دربافتى به بدن باشد. ‏اب) زمائيكه اترى مصرفى كمتر از انرؤى دريافتى به بدن باشد. ج) زمانيكه انرزى مصرفى مساوى از اترذى دريافتى به بدن باشد. ‎ ‏ذ) هيجكدام ات ‎ed‏ ج) وبتامين © د) ويتامين 81 ‏اسف ‎Le lly‏ داجربى 2 = الف ابروتنين ب)سبزی . ج) ربوهیدرات ۰ ‎ ‎Cd ‏ا‎ acl ‎shore Lt‏ ل ‎PEE‏ د) خشكك كردن

صفحه 4:
- ۹ - نیاز های بایه روزانه خود را تأمین ؟ - تا از كيفيت رك ‎ys‏ را باشیم و طولانی تر ار

صفحه 5:
‎cee ao‏ سا دا دک رد سس چگونگي ۳ ا رت ‏مثل» هضم و جذب مواد غذایی و دفع مواد زائد.

صفحه 6:

صفحه 7:
انواع ور متلذیر سولد غذايق وآشاميدني صا كد روز تن زرح بر 2 ا تك رژیم هاي درماني ل

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:
اس بان ارات رت ‎Ro‏ oe = Be ler Bongos tenes

صفحه 11:
انتخاب رزيم غذايي ‎ree)‏ ۱9-00 0 حذف (0© درصد موارد و حذف (720 در صد 3 برخي از انواع سرطانها

صفحه 12:

صفحه 13:

صفحه 14:
Fels, Os & ۳ ‏موه ره‎ ane ade) se spar aoe |Sugars (added) ‏حب سس‎ Oa ee ۳۰ cow asc arc 20 oes Mik, Yogur & Meat, Poultry Cheese Group Fish, Dry Bean 23 Nuts Group “3 servings Fruit Group ‏اا‎ 2-4 servings ‘Bread, Cereal, Rice & Pasta Group

صفحه 15:
۱ New Food Pyramid Limit high glycemic foods Limit intake of red meat & butter Low fat dairy, Multiple vitamins and soy milk for most 1-2 servings 42 Eggs, fish, poultry, Water, 5-8 and plant proteins glasses t= 1-2 servings Nuts and seeds -2 servings Legumes 1-2 servings Whole grains 4-8 servings Plant oils 2-4 servings Vegetables 3-6 serving 2-4 servings

صفحه 16:
‎te‏ ارت ام . ۶ ملاح معدنی > ‏ج) سایر مواد مغذی : رح |

صفحه 17:
New Food Pyramid Limit high glycemic foods Limit intake of red meat & butter Multipte vitamins for most Low fat dairy, and soy milk 1-2 serving Eggs, fish, poultry, and plant proteins 2 servings Water, 5-8 glasses ‏سا‎ Nuts and seeds in Whole grains | 4-8 servings

صفحه 18:
: کربوهیدرات ساده ۳۳ )> شکر و خرما ۰ یت سرت اه ةيحد 155 00 .ها تصفیه شده (راس ه 8 (راس هرم) کامل(قانده هرم)

صفحه 19:
تأمين انرزي براي انجام فعالبتكهاق حرارت براي حفظ گرماي بدن 2 صرفه جويي در مصرف پروتتین های 7۳7 لد ‎pre: ce tale colin cos‏

صفحه 20:
* یربوهیدرانیای زیر بثای رزيم عذای ۳۲ كربوهيدراتهابى كه از غلات كامل و تصفية نسلاة شوند .

صفحه 21:
زرد سا کربوهیدرات ها بی که از غلات تصفیه سده بهبه می »3 ل ل ا Pod gtd Carol weer) ‏دستكاه كوارش اين كربوهيدرات ها را به كلوكز (قند حون ) ديل‎ ‏کند‎ با سرعت زباد وارد خون می شوند قند خون را به سرعت افزایش می دهند و به دنبال آن با افزایش سریع ‎ee Md celia‏ افت سريع قند خون و ايجاد كرسنكى مى شوتد.

صفحه 22:
7 Gs as peewee مت ۳ هضم این کربوهیدرانها در بدن ما به زمان بیشتری نباز دار 3 ‎ret SMe lke Daca‏ ا( خون دارد. ‏*» باعث محافظت در مقابل بیماری های قلبی و دبابت می شود. ‏۶ _ باعث طولانی شدن احساس سیری و محافظت در مقابل گرسنگی سربق عی شود. ‎0 ee ae ces St ee Sr ‏ويتامين و املاح ميدهد. ‎ ‎3

صفحه 23:
ee elo. 2۳۳ ‏هر سر‎ New Food Pyramid Limit high glycemic foods Multiple vitamins for most ‏و‎ Eggs, fish, poultry, and plant proteins 1-2 servings Nuts and seeds جات ۰ Limit intake of red meat & butter & Low fat dairy, and soy milk Water, 5-8 glasses Legumes 1-2 servings Whole grains 48 se

صفحه 24:
زم خذابى خنى ازميوه وسبزى مى تواند : اال ا ل ا ا ال See ‏ا‎ ae * فشار خون را پایین آورد. ‎oS aaa‏ ا ا ا را ار ‏* در برابر آبه مرواريد (كدورته ندريجى عدسى جشم ) و تحليل نقطة 0 محافظت كند. ‏ا غذایی و طراوت ذائقه بیفزاید. ‎ ‎ ‎

صفحه 25:
و بباز سرد مد رت رت ۶ 2 بر زر مس رس سرطان روده يزرت : سبزى هاى خام و سبز به ويرّه انواع غنى ار( ‎deel‏ ا ا ‎en‏ ‏* سرطان سبنه : احتمالا هويج . اثرات آن در خانواده هاى داراى سابقه خانواد كى | سس 0 ‏ا‎ eee lee ‏سس کچاب.‎

صفحه 26:
بالا ببشكيرى كرده يا در صورت وجود آن را كنترا ‎ee BS)‏ ا اال ا رالا جربى و كمتر از +1 درصد كل كالرى از جربى در روز را در افراد مبتلا به پر فشاری خون به طور قابل توجهی کاهش می ‎DO‏

صفحه 27:
؟ احتمال بروز دو عارضه چشمی وایسته به سن مروارید و تحلیل لکه زرد شبکیه در افرادی که ۷ منظم سبزی های برگی به رنگ سبز تیره مائند

صفحه 28:
۶ ۰ ‏سر‎ ree Uap peices Dad هدف لا د رور است: براى تنوع هر جه بيشتر در بيشتر روزها دست كو ا ل ا ا ا سبزی های برگی به رنگ سبز تیره سبزى ها و ميوه هاى زرد يا نارنجى ‎nS od‏ ل مرکبات

صفحه 29:
. لابة جربى زبر يوست عايق بوده و حرارت بدن و بوجود می آورد.

صفحه 30:
جربى هاى غير اشباع جربى اشباع چربی ترانس

صفحه 31:
‎ae ee‏ 5 کر ‎(35 Se Se peso ‏موا‎ ‏جرا روغنهاى خوب : خوبند ؟ ! ‎Cel a ‏ا‎ Seer cede ee er a ‏کات ود‎ ‏باعث حفاظت قلب > ابر اختلالات بان قلب‎ 2 3 ‏دوكر ضربان‎ ‏ل ا‎ es ES er a ‏ا ل ا ل رسي‎ ‎

صفحه 32:
00 ‏ل‎ er) ‏اا‎ ares eee ar) ‏ا اا‎ reer Perret Fy te ‏بیشمار فراورده هایی که بر روی برچسگ‎ ‏كياهى هيدروزنه ” يا ” روغن تباتى جامد“ فيد كر‎

صفحه 33:
1. كلسترول بد (121! ) را افزايش 2ك" (جربى هاى ترانس و اشباع) ا ‎Stee Fre‏ 3. كاهى كلسترول خوب (101] ) زاهم هش مى دهند . (در مورد جربى ترانتس)

صفحه 34:
مر یر دتشیتیا در ساحت ار نقش ساختمانی : برای حفط تعادل ببس ۲ ۲ مجدد سلولها در تمام طول زندگی به برون ۳ eae نقش نظیمی : بسیاری از مواد تنظیم کننده بدن مافت 1 هه ‎ees Ores ee)‏ ۷

صفحه 35:
درصد هناسب جرجى جدن : زر و (ضرورى ۱ GPa Gy ye 355

صفحه 36:
Multiple vitamins for most Eggs. fish, poultry, and plant proteins 1-2 servings ‘Nuts and seeds -2 servings Plant oils 2-4 Limit high glycemic foods Low fat dairy, and soy milk 1 Water, 5-8 glasses Legumes Zsenings Whole grains 48 sewvings 3.6 serving

صفحه 37:
۱ بالا) ۴ کمک به پیشگیری از توسعه برخی سرطانها مانند سرطان روده *؟ کمک به پیشگیری از بروز دیابت بزرگسالان ۱ * کمک به پیشگیری از بروز آرتریت و کمک به رهایی از درد و ناراحتی افراد مبتلابه آين بیماری * کاهش خطر قرار گرفتن در گروه سالمندان و کهنسالان 2 * * رهایی از نشانه های افسردگی و اضطراب و ارتقای \

صفحه 38:

صفحه 39:
FO ‏ل‎ ‏کالری آزاد شده در بدن نياز دارد.‎ BYE 55 255 oy ‏ا‎ ‏اس‎ Sera ee puree) [rey ee ee) oe ie enor TORI aC coe ered wu! Ce eee RC eS aS ct Dea a

صفحه 40:
سر ۳۳ تت 1 وان ۶ مورد علاقه با هر وعده غذابى ويى بو زا دش وی متفاوت است. = ‎ie‏ ا ل رت رز هواى كرم و ورزشكاران استقامتى اتفاق مى افتد. و خستکی و عدم تمرکز. پبوست (به ویژه در سالمندان ) ۱

صفحه 41:
؟ وزنی که با حداقل مرک و میر و بیماری ها ار تبا ۰ ۱ (OF 0 en CN = 107 ‏ناشی از سرطان و بیماری قلبی می شود‎

صفحه 42:
i i i ‏طبیعی» مناسب. مطلوب‎

صفحه 43:
لحاظ شاخص ره ‎aS 5S‏ و ل و جربى بدنى بالاى 50 دارند.

صفحه 44:

صفحه 45:
‎ren‏ ار تا زر رک تون رل ری 5ر رر ‎A-D-E-K 7 ‎

صفحه 46:
3 كود ويتاممن 8 در يدن : اس زر ار زخم معده خونريزى لثه و عقب رفتكى لثه منابع عذانی 0 شیر . ل ‎ae‏ و جرب 0 زرد ‎ae‏ بويزه هويج 7 خارجی نا ‎rr mCy emery)‏ 0 ا |

صفحه 47:
۶ اين ویتامین برای تشکیل استخوانهای بدن لازم ل ا ا ا ۰ » باعث تغيير نامطلوب مراحل ريشد استخوانى مى سود ا ‎e‏ © روغن كبد ماهى » كره » جكّر » زرده تخم مرغ

صفحه 48:
‎Bplay oer‏ در بان * بدلیل وفور اين ماده در منابع غذابی ۰ بروز موارت کسود با این حال در درمان برخی بساریها نظبر نازایی سفط جنین ‏ا ا ل ‎Se ee bre Beeston ee arenes ae)‏ ۱ * غنی ترین منابع روغن های گیاهی (روغن گلرنگ پالم‌دانه کنان ) هستند از دیگر منابع سیر تخم موغ,گوشت‌ماهی غلات و سبزیجات بر کدار سبوا

صفحه 49:
5 ۰ ولی در نوزادا ‎oo)‏ 1 الا ‎py Jes Ee‏ رب اس از چند روز یود می ی . البتهحتعا می بایست پرشک راد ج ۰ 1 ۱ کی * منابعغذايى : سبزبهاى برك سب تازه( نظي كاهىء كلم / اسفتاج) ‎BESS,‏ ‏و محصولات لبتی.

صفحه 50:
000 * بروز بيمارى اسكوربوت ‎Greco‏ ‏* تأخیر در التیام زخمها = ‎ae rea a‏ 7 02 2 | بخصوص فلفل دلمه اى , كوجه فرنكى , اشقناج :توك 2 Pigs ee ey ‏ی‎

صفحه 51:

صفحه 52:
- این ویتامین به رشد و بازسازی بدن کمک می - به سلامت يوست » ناخن و مو كمك مى كند . - به التيام يافتن زخم ها كمك مى كند . كمبؤد ويتامين 2 آذر انسان * خشكى و ترك خوردكى كوشه لب 9 خشکی و تورم و التهاب لبها متابع خذایی * شیر و فرآورده های لبنی » تخم مرغ » گوشت » جگر

صفحه 53:
‎rear gen) Sis Cc‏ را ‎bee ord tetany rene tbe eet) cas‏ ‎Rear‏ ‎De RG OR USE Re Tot

صفحه 54:
iS (She a eee Re Peep Eee) Some CO BR cr or coe 18 112 ‏عوار خن ناش از کمیود مین‎ . ‏کم خونی شدید( کم خونی پرنیشیوز ) و ناراحتی های عصبی‎ ۴ ‏تام عدار زد‎ * كوشت قرمن » تخم مرغ » شيس ء يني » جك رءقلوه

صفحه 55:
اکسیداسیون سلولي گلوکز» میوگلوبین در عضله توليد آنتي بادي سم زدايي داروها ا سنتز کلاژن ۰ ‎fe‏ كوشت هاء زرده تخم مرغ, دانه هاي کامل. نان و غلات غتي شده سبزیجات برگ سبز

صفحه 56:
نک ریم م - در انعقاد خون و توليد لخته دخالت مى ۱ - تحریک پذیری عصبی و عضلانی را تنظیم و کنترل می نماید. علائم كمبود كلسيم : رح ‎eas‏ ۳ - افزايش ‎YES‏ عضلانی - منابع غذا/ ورد های آن » زرده تخم مرخ » ‎Cae er abe eS‏ پثیر و زیتون

صفحه 57:
propre ate (Coe er pe ‏تکامل جنسي‎ - eae ۸ ‏متابولیسم ویتامن‎ - ‏عو كت‎ ‏جكر‎ ‏انواع كوشتها (شامل مرغ و ماهي)‎ ‏حبوبات و غلات کامل‎ 2 ‏بهترين منابع: غذاهاي حيواني بر بروتئين‎ ‏مغز دائهها/آجيل.‎ ‏اخانة كندم‎ ‏شیر و فرآورده‌هاي آن‎

صفحه 58:
* <ادفیقه فبل ار وعده ای * در رستوران يك غذا براي دو : * براي صرف جاي و قهوه از ث * همراه با ساندویچ بجای * گر غذايي را دوست ندارید آن را نخورید. ؟ هميشه در بشقاب غذای خود را کامل بکشید تا متوجه شوید - - که چقدر مي خورید.

صفحه 59:
به جاي قاشق و چنگال با کاره و چنکال و به we a eR RCTS ets eee ec ee eyes omen Mery orgs be Si ee aoe oe z ‏وه‎ shes Js so ike ‎Ore PE ef‏ ريختن غذا: تفارك ر تسرد ‎POEs ese CRA Rapes‏ ‎ ‎

صفحه 60:

صفحه 61:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان