آشپزیپزشکی و سلامتتغذیهزنان و زایمان (بارداری)سایرطب سنتی

مراقبت های پس از زایمان (1)

صفحه 1:

صفحه 2:
های پس از زایمان (۱) ‎aw”‏ ۲ ‎wv)‏ [Phen oles 9 cSt ( استراحت تغذیه» کم خونی خستگی) xe.

صفحه 3:
مشکلات پس از زایمان. در بین زنان امروزی بسیار رایج است. ‎go GHD‏ افسردگی, بی نظمی های قاعدگی: سای سوت کمبود شیر و ... بعضی از این مشکلات هستند. WZ ‏اين مشکلات به ظاهر جذی. با رعایت نکات ساده در مراقبتهای پس از زایمان»‎ ‏قابل پیشگیری هستند؛ نکاتی که زنان قدیمی خود را ملزم به اجرای آنها می‎ ‏دیدند؛ اما پزشکان و بانوان امروزی. بیشتر به دید امور خرافی به آنها می نگرند.‎ 1 ۰ نی ws & Se

صفحه 4:
مراقبت های پس از زایمان: استراحت: لا ۱۰ روز. استراحت نسبی(و نه مطلق) ‎Wz Sok ۳‏ * تا پایان دوره نفاس. رفتار زن تازه زا مانند زمان پریود خود باشد: ۰ در مورد خوردن غذاهای سردی بخش احتیاط کند؛ از کار و فقالیت خسته کننده پرهیز کند؛ ‎es‏ ,> تا حة امکان از تماس با آب و رطوبت خودداری کند.

صفحه 5:
استفاده از غذاهای مقوّی و پر انرژی: ا ‎a‏ لاروغن زوف (روغن حیوانی یا روغن پاک) از پایه های اساسی غذاهای وی باشد. * حدّاقل ‎٠١‏ روز, در وعده صبحانه,استفاده از نیمرو. ۲ (تخم مرغ خانگی و روغن زرد) ‎a*‏ re ‏سس ۳ ع‎ ae

صفحه 6:
لاآب عسل: اثرات: بازیابی قوای جسمی, جلوگیری از کم خونی و تامین شیر کافی در مادران تازه زا ۴ 7 ميزان مصرف: روزی ۳-۴ ليوان آب عسل در هفته هاى اول يس از زايمان و يس از آن تا پایان دوران شيردهى روزى 1-1 ليوان در روز طرز تهيه: ‎a a‏ یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب حل كنيد و كمى آب ليموترش تازه به آن اضافه کرده و جرعه جرعه میل کنید. 7 i ۷ ‏ید‎ 3 2 ‘ee & Se يترد Wz, ۱

صفحه 7:
لاجوانه گندم: اثرات: 0 تنظيم كاركرد تخمدان ها و ایجاد تعادل هورمونی. افزایش شیر و جلوگیری از" افسردگی پس از زایمان ۲ میزان مصرف: روزی ۴-۵ قاشق غذاخوری جوانه گندم تازه و يا روزی یک ی پودر جوانه گندم. مصرف جوانه گندم تا پایان دوران شیردهی ( به هر نحو که می پسندید) توصیه ميشود.

صفحه 8:
لاكاجى کاچی یک غذا- داروی فوق العاده است که در فرهنگ سئتی ایران. برای باز توانی زنان تازه زا طرّاحی شده است. ‎o‏ ‏۳ ‏۳۶ طبیعتا در مناطق مختلف ایران. ممکن است دستورات متنوّعی برای تهیه کاچی وجود داشته باشد که می توانید آنها را از بنوان قدیمی تر فامیل بیاموزید. ۴

صفحه 9:
طرز تهیه کاچی: ابتدا آرد برنج را در یک ظرف ريخته و آن را با شعله ملایم تفت می دهیم تا از حالت سفیدی در آمده. به صورت طلایی مایل به قهوه ای در ‎daly‏ بعد از طلایی شدن آرد. روغن حیوانی را به آن اضافه می کنیم و آردارا در روغن سرخ مى كنيم(با شعله كم). م ‎WZ‏ بعد از سرخ شدن آرد. ادوبه کاچی را به مقدار لازم به آرد سرخ شده اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم. % 4 “سه بعد از ریختن ادوبه و هم زدن آن. بلافاصله شربت قوام آمده کاچی( که شامل نبات و آب می باشد) را به مواد اضافه می کنیم و هم زدن مواد را ادامه می دهیم ‏ تا زمانی که این کاچی قوامی پیداکند که نه شل باشد و نه سفت: درواقع. کاچی باید مثل سوپ حالتی روان ‎el‏ 2 ۵ + "eee

صفحه 10:
اگر شربت را با شکر سرخ يا عسل قوام بیاورید خیلی بهتر است. ادویه کاچی: زیره سیاه. زیره سبز. زنیان و بادیان(رازبانه؛ هر کدام یک سیر(۷۵ گرم)؛ مغز قرص کمر. ۲ عدد؛ ناخنک. ۴۰ گرم؛ زردچوبه. یک قاشق م, غذاخوری؛ دارچین. زنجبیل و زعفران. به مقدار دلخواه. ۱

صفحه 11:
پیشگیری از کم خونی: کم خونی به تمام معنا یک «م الامراض» است. “ يي كم خونى در دوران يس از زايمانء ميتواند تمامى عوارض و مشكلات رايج ‎١‏ اا 8 رعايت توصيه هاى فوق الذّكر (به ويزه مصرف آب عسل) ‎١‏ 42 4 ‏رای‎ J 4 ۷ a وی دوران را به وجود بیاورد یا تشدید کند. درمان:

صفحه 12:
| ont, خستگی دایم. تمایل زیاد به خواب. احساس کوفتگی پس از یکی دو هفته اوّل زایمان. علائم کم خونی, مشکل هورفونی, غلبه سردی بر بدن :ود د ۳ افسردگی پس از زایمان است. ‎Wy‏ ب > as ‏درمان:‎ رعایت دستورات فوق (به ویژه مصرف آب عسل و جوانه گندم و نیز مصرف بیشتر غذاهای گرمی بخش). ۳ م ‎Sid Pn‏ ‎‘ee & Se‏ ۱

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان