صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
و کم وزن در تماس پوستی بر روی سینه مادر حمل می شود تا بتواند به شرایط پایدار نوزاد سالم و ترم برسد . این روش برای نوزادن نارس و ترم است .

صفحه 4:
«© & «© e > e e تماس پوستی مداوم و زود هنگام بين مادر و نوزاد تغذیه انحصاری با شیر مادر قابلیت اجرا در بیمارستان و ادامه آن در منزل امکان ترخیص زودرس کاهش استرس جدایی مادر و نوزاد و کاهش تحریکات محیطی مانند صدا و نور کاهش روزتخت کاهش عفونت بیمارستانی وزن گیری بهتر رضایتمندی مادر و کادر درمانی در کاهش هزینه های درمانی

صفحه 5:
دو متغیر اصلی در انجام 400 ‎WS‏ #زمان شروع 600 از لحظه تولد تا چند روز پس از تولد وقتی که نوزاد به وضعیت با ثباتی برسد . # طول زمان تماس از چند دفیقه تا چند ساعت در طی نبانه روز از چندروز تا چندین هفته منتها هر چه زمان تماس طولانی تر مزایای آن بیشتر

صفحه 6:
مطالعات نشان می دهد که 400 تغذیه با شیر مادر و مدت آن را افزایش می دهد حجم روزانه شیر مادر در طی جهار هفته به ۶۵۰ میلی لیتر می رسد و تعداد دفعات , آن ۱۲ تا 16 نوبت مى رسد بعلاوه ‎١‏ ‏سب تداوم تغذیه با شير مادر و ‎١‏ ‏تغذيه انحصارى مى شود.

صفحه 7:
در این روش میزان »۸.06 .2,48 ۵۳09 و الگوی خواب در نوزادان با وزن کم وضعیت بهتر با تباتری در مقایسه با مراثبت انکوباتوری و ۱ نشان می دهد .

صفحه 8:
تماس پوستی و شرکت مادر در مراقبت از نوزادش باعث اعتماد به نضي بیشتر مادر می شود و فشار روحی را در مادران کاهش می دهد .

صفحه 9:
© حضور مادر کمک مادر به تبم پرستاری © اعتماد به نفس مادر ان ع © وضعيت بهتر علائم حياتى © وزن كيرى بهتر © كاهش روزتخت نوزاد 5 © كاهش عفونت هاى بيمارستانى © فشار كارى و روحى برستاران را كم مى كند و نتيجه بهترى بدست می دهد . © مورد رضايت تيم بهداشتی است در این روش به تعداد کمتری پرستار نیاز است.

صفحه 10:
©» ©» © © و © © و )© نكات مورد توجه تيم بهداشتى وضعیت قرار گیری نوزاد در حین شیر خوردن شیردهی نوزاد کم وزن و نارس نحوه تغذیه با شیر مادر استفاده از روشهای تغذیه جایگزین دخالت دادن مادر در همه مراتب مراقبت نوزاد و شناخت علائم خطرناک عملکر مناسب و به موقع هنگام بروز مشکل تصمیم گیری برای ترخیص وجود برنامه ای مدون در کلیه بیمارستانها

صفحه 11:
‎«OC‏ بملمکاناتخاصی‌بباز نداره 6 برعكس ولستكوبه تجمييانوا كمتر موكند ‏تمهيدات: آموزش به مادر و آمادكى مادر »حمایت مادر »آموزش خانواده » کنترل در حین مراثبت کانگورویی و پی گیری در منزل .

صفحه 12:
۶ یک با دو اتاق بزرگ که مادران بتوانند به صورت ۲۴ ساعته با نوزادشان در آنجا حمایت و همراهی شوند و بتوانند با خانواده و دوستان نزدیک خود ملاقات داشته باشند. ۶ در اتاق وسایلی مانند صندلی راحتی تخت » بالشتهای اضافی وجود داشته باشد . © دستشویی که مادر بتواند بعد از تعویض پوشک دستهای خود را بشوید ». ۶ لباس گشاد و مناسب که مادر در آ«راحت باشد . ۶ حمام برای شستشوی روزانه مادر . »> درجه حرارت مناسب اتاق » وزنه » اکسیژن و وسایل احیاء.

صفحه 13:
توجه داشته باشید در انجام مراقبت 0000 به باورها و اعتقادات مادرها و خانواده احترام بگذارید و در صورت تمایل به استفاده از لباسهای محلی به آنها کمک کنید. ‎BS,‏

صفحه 14:
این مورد نیاز حتمی 620 است و مادر باید محکم نوزادش را به سینه ببندد و امنیت نوزاد را حفظ کند و خودش نیز دچار دلهره و ترس نشود. برای بستن از یک پارجه ساده تا جلیقه طراحی شده می توان استناده کرد .فوزاه را طوری بین سینه های مادر ببندید که شکم نوزاد در سطح فوقانی شکم مادر قرار بکیرد تا بتواند تنفس شکمی خودش را داشته باشد و تنفس مادر به عنوان یک محرک از آپنه های نوزاد جلوگیری کند .

صفحه 15:
در دمای " ۲۵ برای نوزادی که در وضعیت 620 است پوشش مورد نیاز یک کلاه گرم و یک جوراب است و به پوشش دیگری نیاز نیست. در صورتیکه درجه حرارت کمتر است نوزاد به یک لباس زیر نخی و پیراهن بدون آستین پوشانده شود .جلوی لباس نوزاد برای آزاد بودن سينه ءشکم » و بازوها بایستی باز گذاشته شود» سپس مادر و نوزاد را با یک لباس معمولی بپوشانیدد.

صفحه 16:

صفحه 17:

صفحه 18:
دفتری جهت ثبت وزن»علائم حیاتی و مشاهدات روزانه داشته باشید و مشاهدات خودتان و گزارشهای مادران را ثبت کنید .توجه داشته باشید به مشاهدات روزانه مادران اهمیت فراوان بدهید این امر سبب رسيدكى هر جه سریعتر به وضعیت نوزاد می شود و مادر را از نگرانی نجا ت می دهد .

صفحه 19:
کدام مادر می تواند در 100 شرکت کند؟ 7 تمام مادران بدون توجه به سن » تعداد بارداری » نوع زایمان » میزان تحصیلات » و فرهنک و مذهب می تواند شر کت کند منتها حتما بابد آموزش ببیند و. آگاهانه انتخاب کند و از سلامت عمومی بهره مند باشد .

صفحه 20:
ساير اعضاء خانواده مانند پدر » پدربزرگ » مادربزرگ» > خواهرها می توانند امکان تماس پوستی متناوب نوزاد را داشته باشند .

صفحه 21:
شیردهی نوزاد ‎WS‏ شیر مادر بهترین غذا برای نوزاد نارس و کم وزن است در صورتیکه نوزاد در روزهای اول قادر به خوردن شیر نیست به مادر روش دوشیدن شیر را آموزش بدهید و شیر دوشیده شده را برای روزهاى بعد فريز كنيد. ‏ .” ديه ‎ee‏

صفحه 22:
تغذیه نوزاد نارس با مشکلات بیشتری همراه است پرستاران . باید روش جایگزینی تغذیه از . رز پستان (گاواژه فنجا ن» سرنگ » قطره چکان را بدانند) به مادر آموزش بدهند .

صفحه 23:
وقتی نوزاد به وضعیت با ثبات برسد می توان 000 را شروع کرد ۶ نوزاه با وزن بیش از ۱۸۰۰ گرم می تواند در صورت خوب بودن بلافاصله در وضعیت 60 قرار بگیرد ۶ نوزاد با وزن ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ به علت احتمال بروز مشکل تنفسی بهتر است در مراکز مجهز متولد شود و پس از تثبیت وضعیت بابدار در طرح 00000 قرار بكيرد » © نوزادان زير ٠+؟1‏ كرم اغلب مدتى طول مى كشد كه به وضعيت با ثباتی برسد . در آغاز 6( بخصوص جلسه اول که بسیار مهم است با مادر صحبت کنید آموزشهای لازم را بدهید به مادر اطمینان بدهید که در کنارش هستید و حمایتش می کنید و از مزایای 60 برای مادر با زبان ساده و با حوصله زیاد صحبت كنيد

صفحه 24:
6 می‌پسولند در نوزادوکهه در شيليطبا تنباناما هنوز تسحقومان باعليعاسلذعريفى تغنيداز شروع شود .

صفحه 25:
وضعیت نوزاد در ‎WS KOC‏ © سررابه یک طرف برگردانید. © كردن در وضعیت کمی کشیده به عقب نگه دارید تا راه هوایی دچار انسداد نشود و تماس چشمی بين مادر و نوزاد برقرار شود . © رانها خم شده در یک حالت قورباغه ای قرار گیرد بازوهای نیز در حالت حمیده قرار گیرد

صفحه 26:
این تماس بین مادر ونوزاد - با افزايش شیر در مادران بهتر است امکاناتی فراهم شود تا مادران بتوانند از تحریبات یکدیگر استناده کنند .توجه داشته باشید در هنگام تعویض پوشک و ارزیابی بالینی نوزاد » نوزاد ر) از کیسه خارج كنيد و يس از اتمام کار مجددا در وضعیت 6020 قرار گیرد.

صفحه 27:
مادر در وضعیت 620) می تواند راه پرود » بنشیند » بخوابد» و به کارهای مورد علاقه اش برسد. طول زمان 60 در هر بار خیلی کوتاه نباشد تا نوزاد از استرس ۰ و سته شدن در امان بماند .

صفحه 28:
در زمانی که نوزاد از وضعیت 00 خارج می شود لباس بپوشانید ودر یک محل گرم قرار بدهید » با یک پتوی سبكه و گرم پوشانده شود و یا در زیر وارمر مراقبت شود با از سایر اعضاء خانواده برای 000 کمک بگیرید.

صفحه 29:
i تا زمانیکه سن حاملکی حدود ۴۰ هفته شود و با وزن به حدود ۲۵۰۰ گرم برسد پس از این زمان نوزاد شروع به حرکت می کند و اندامها را مرتب بیرون 0 آورد که نشانه عدم راحتی نوزاد در این وضعيت است از اين به بعد 00 تنها در زمان شيردهى بس از حمام و در طول شبهاى سرد يا در زمان بى قرارى نوزاد انجام شود .

صفحه 30:
)© کنترل دمای بدن در ‎WS KOC‏ دمای بدن نوزاد را در ابتدا تا بایداری درجه حرارت از زیر بغل ۳ روز متوالی هر ۶ ساعت اندازه گیری کنید و پس از آن ۲ نوبت در روز کافیست . اکر دماي بدن زیر * ۵/۳۶ باشد بلافاصله نوزاد را با پتو بپوشانید و مادر را در یک مکان گرم فرار دهید و سپس هر یک ساعت دمای بدن نوزاد را اندازه بگیرید و به گرم کردن تدریجی تا رسیدن به دمای طبيعي ادامه بدهید در صورتی که با اقدامات انجام شده نوزاد هنوز هیپوترم است احتمال عفونت را ارزیابی کنید

صفحه 31:
)© علائم خطرناک در ‎WS KOO‏ & قنفس مشکل » فرورفتگی قفسه سینه» ناله & تنفس خیلی سریع » تنفس ‎AS‏ & دوره های مکررو طولانی آپنه # دمای بدن کمتر از حد طبیعی علیرغم گرم کردن نوزاد © مشکلات تغذیه های مانند بیدار نشدن مکرر و با طولانی» امتناع از شیر خوردن » استفراغ تشنج » اسهال » زردی قابل توجه پوست >

صفحه 32:
در کلیه موارد با آموزش قبلی مادر خیلی زود متوجه مشکل نوزاد خود می شود و با همکاری تیم پزشکی خیلی سریعتر به نوزاد رسیدگی می شود و این یکی از بهترین مزایای 06020 است .

صفحه 33:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان