صفحه 1:
Dead

صفحه 2:
تعاریف: ۰ مرگ توقف زندگی است. ۰ مرگ توقف غیر قابل برگشت اعمال حیاتی است. ۰ هر گاه بدن نتواند خود را با شرایط جدید وقف دهد و فعالیت های حیاتی امکان پذیر نباشد.مرگ فرا می رسد.

صفحه 3:
. مرگ سلولی:(نکروز بافتی)اعمال حیاتی در سطح سلولی متوقف می شود و احتمال آسیب به بدن وجود دارد. 6 مرگ جسمی:(بدنی)در آن اعمال حیاتی(تپش قلب و تنفس)متوقف می شود-توقف دائمی- مرگ ظاهری یا بالینی:به حداقل رسيدن فعاليت 00008.در اين مورد تغییرات قابل بركشت است و براى بازكشت اعمال حياتى ©-6 دقيقه فرصت وجود دارد. . مرگ حقیقی(بیولوژیک):توقف غیر قابل برگشت اعمال حیاتی

صفحه 4:
معیارهای مرگ بدن 6. فقدان دریافت محرک و فقدان پاسخ به آن 2 بی حرکتی و فقدان تنفس فقدان رفلکس»مردمک گشاد شده و ثابت است.به نور مستقیم جواب نمی دهد. ©6©. 60) صاف است و هیچ اثری از فعالیت های الکتزیکی مغز مشاهده نمی شود.

صفحه 5:
از نظر روانشناسان: ۰ مرك به هنگام ۰ مرگ نا به هنگام مرگ زودرس مرگ ناگهانی(تفاقی) مرگ فاجعه آمیز (کشتارهای دسته جمعی...)

صفحه 6:
مرگ از نظر حقوقدانان: 3 رن ‎٠‏ مرك خطئى(قصد كشتن در ميان نباشد-غير عمد) ۰ مرگ عمدی(کشتن از, روی قصد) 03 ‎٠‏ مرك شبه عمد(ضرب و جرح در میان باشد)

صفحه 7:
موجب لذت بردن از زندگی است. معیاری برای درک و قضاوت در باره ی زندگی است. احساس موجودیت فردی به انسان می دهد. به زندگی معنا ومفهوم می بخشد. انسان را به ارزیابی اعمالش وا می دارد. فرصتی برای تجزیه و تحلیل گذشته است. ياد آن اعتراف به گناهان را افزایش می دهد.

صفحه 8:
فیزیولوژی مرگ از کار افتادن سیستم عصبی مرکزی-قلب و عروق و دستگاه تنفس: -نبض نامرتب»تنفس نامرتب و صدادار سستی عضلات»عرق فراوان.تشنگی,پوست سرد و رنگ پریده؛فقدان رفلکس هاءچشمان بی فروغ ونیمه بسته اشکال در بلع وسختی تکلم-اختلال در بینایی آخرین حسی که از دست می رود شنوایی است. اسفنکترها شل می شوند و بی اختیاری ادرار و مدفوع بوجود می آید. بدن فرد به سرعت سرد می شود. جمود نعشی(سفت و سخت شدن عضلات):بعد از مرگ از عضلات آرواره تا تنه و پاها را در بر می گیرد.

صفحه 9:
مسئولیت پرستار در هنگام بروز نشانه های جسمی مرگ زمان قطع تنفس و ضربان قلب ثبت شود. ©. بیمار به پشت خوابانیده وسرش کمی بالاتر قرار داده شود. ‎bli‏ از بدن که ترشح دارید پانسمان شود. ‏مچ ها و آرواره ها بسته شود. ‏6 مشخصات بیمار دقیقا ثبت شود.

صفحه 10:
گ جهه با مر گی های مشترک در مواج ‎Ja‏ he ‏انكار‎ ١ ‏عصبانيت يا خشم‎ ٠ ‏جانه زدن‎ ٠ ‎٠‏ افسردكى ‎٠‏ قبول

صفحه 11:
چند نکته: ۰ بعد از مرگ خانواده ی فرد ربا حمایت کنید. ۰ خانواده نبایستی رها شوند. ۰ عکس العمل خانواده را در مقابل مرگ تحمل کنید. 9 در لحظه ى عزيادارى احساسات خانواده بيمار را درك كنيد و احساسات خوب و خاطراتی را که از لحظات آخر زندگی بیمار دارید را برای خانواده اش توضیح دهید. * به رسوم خانواده احترام بگذارید.

صفحه 12:
در كارك هكؤوزه كرى رتم دوش ددم دو هسزار ک‌وزه گویا و خموش ناگاه یکی کوزه بر آورد خسسسروش ک و کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان