صفحه 1:
صفحه 2:
ss الا ل
Meer rrr ٠ 17
#ارلته دهنده .هه
~_—
صفحه 3:
بخش اول : مقدمه
rele ی
صفحه 4:
صفحه 5:
تاريخجه بيدايش منيزيم
صفحه 6:
صفحه 7:
8 شد
صفحه 8:
صفحه 9:
صفحه 10:
مصرف كافى منيزيم
صفحه 11:
مصرف کافی منیزیم
صفحه 12:
مصرف كافى منيزيم
صفحه 13:
منابع غنی
دانه ها
۲ مغزها
اكت
3
4
34
در
غلات اسياب شذه
020000
صفحه 14:
غذا
سیب زمينى بخته با بوست ١ ١ عدد
کشمش ۱۰ لیوان
تان کندم کامل ۱۰پرش
شیر 1۲ چربی ۲۰ لبون
میوه جات
اسفناج تازه ۰ ۱ لیوان
گوشت گاو چرخ کرده بدون چربی ۰ ۳ اونس
29
27
25-0
24
18
صفحه 15:
منابع غذابی
صفحه 16:
اندازه گیری منیزیم
0 منیزیم سرم
اندازه گیری منیزیم سرم مشکل است زیرا با مقادیر مشفاوت دریافت ۰
منیزیم کل سرم ثابت می ماند.
صفحه 17:
اختلال در کلسیفیکاسیون 1
۲ کارگران کارخانه جات ذوب فلزا۳
(تنفس)
صفحه 18:
بخش دوم : منیزیم و بیماری ها
صفحه 19:
۱ sere
صفحه 20:
صفحه 21:
| en be)
صفحه 22:
ely eS ee eee)
صفحه 23:
صفحه 24:
منیزیم و دیابت
صفحه 25:
منیزیم و دیابت
صفحه 26:
صفحه 27:
تت
صفحه 28:
صفحه 29:
منیزیم و فشارخون
صفحه 30:
منیزیم و فشارخون
صفحه 31:
شارخون
منیزیم و فشارخو
صفحه 32:
صفحه 33:
00
صفحه 34:
منیزیم و استئوپرز
صفحه 35:
00
صفحه 36:
منيزيم و١ الع sy
صفحه 37:
صفحه 38:
۳ 00