نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
اسلاید 1: به نام خدااعضای گروه: علی جلیلیان رضا دولتیاری دانا قطبی علی اسدی استاد مربوطه: دکتر فرشاد درویشیموضوع سمینار: کاربردهای نانوتکنولوژی در صنایع غذاییمیکروبیولوژی 88 دانشگاه مراغه
اسلاید 2: فهرست مطالب مقدمه ....................................................................................3نانوتکنولوژی ...........................................................................4نشان دادن وضعیت کیفی مواد غذایی ................................................15بسته بندی مواد غذایی .................................................................24کپسوله کردن ...........................................................................29نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید 3: تهیه مواد غذایی و خوراک دام و طیور مشکلات مختلفی در صنایع غذایی و دام پروری برای تولید غذای با کیفیت بالا و ایمن وجود دارند که برای حل آنها می توان به نانوتکنولوژی امیدوار بود. مقدمهکیفیت بالاایمنیعلی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی کاهش هزینه هاسازگاری با محیط زیست
اسلاید 4: نانوتکنولوژی یعنی دستکاری وکنترل ماده تقریبا در اندازه های 100-1 نانومتر اندازه وشکل ماده را در مقیاس 9-10 متر دستکاری و کنترل کرده و یک سری مواد طراحی و تولید می کنند محصولات و ابزارهای حاصل از این فنآوری باید کارآمد و مطمئن باشند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکارانتعریف موسسه ملی نانوتکنولوژی امریکا از نانوتکنولوژی:
اسلاید 5: نانوتکنولوژی درحقیقت یک موضوع بین رشته ای است که با طیف کاملی از علوم شامل فیزیک، شیمی، زیست و نیز مهندسی جهت تکنیک های تولید میکروسکوپی در ارتباط است. ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و زیستی ساختارها و سیستم ها در مقیاس نانو اساسا متفاوت از ویژگی های ماکروسکوپی آنهاست و نتیجه واکنش های اتم ها و مولکول های خاص وبه دنبال آن، ارائه کاربردهای کارآمد است.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید 6: با کاهش اندازه ذرات به سطح مقیاس نانو: افزایش فوق العاده ای در نسبت سطح به حجم مواد به وجود می آید که به دنبال آن: واکنش پذیری افزایش یافته و خصوصیات مکانیکی، الکتریکی و ظاهری مواد تغییر می کنند.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید 7: نانوتکنولوژی چگونه می تواند در صنایع غذایی به کار آید؟نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید 8: علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی
اسلاید 9: در مواجهه با افزایش قابل پیش بینی نیاز جهانی که از رشد جمعیت و افزایش درآمدها در کشورهای درحال توسعه پیش خواهد آمد، نانوتکنولوژی در حال ورود به عرصه و تبدیل شدن به یک ابزار مهم در سراسر جهان برای پیشرفت و حل مشکلات صنایع غذایی و فرآوری زیستی است.علی جلیلیان و همکاراننانوتکنولوژی در مواد غذایی
اسلاید 10: ساخت گوشت مصنوعی با بهره گیری از نانوتکنولوژی در سلسله مراتب سنتز آننانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
اسلاید 11: نانوتکنولوژی با پتانسیلی که دارد، می تواند فرآیندهای تولید را برای تهیه تولیدات با ویژگی های بهتر و کاربردهای جدید بهبود بخشد.نانوتکنولوژی در مواد غذاییعلی جلیلیان و همکاران
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.