صفحه 1:
۹
۳
ايا آنب ران
2522007
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
صفحه 5:
Photo : Hossein Zohrevand > FARS NEWS AGENCY
صفحه 6:
صفحه 7:
صفحه 8:
جامعه شهري و 9660 جامعه روستايي انرزي را از طريق نان
تامین مي نمایند.
0 پروتئین در جامعه شهري ایران از طریق نان تامین مي گردد.
و البته
در کشور حدود 6 میلیون تن ضایعات نان داریم.
صفحه 9:
صفحه 10:
ارزش بازار نان کشور بالغ بر 6500 میلیارد تومان
ات ؛ که قالیت ارتقلی آن به پیش از 1۷ هزاز
میلیارد تومان وجود دارد
مردم ایران با مصرف 490 کیلوگرم نان در
سال رتبه نخست جهانی را دارند.
(سرانه مصرف آمریکا 00صمکزیک 20فنلاند
(0جمهوری Ke )صروسیه 00.-هلند
900 کیلوگرم در سال است.)
صفحه 11:
حدود 350 کارخانه آرد در کشور وجود دارد.(غیر از
تولید کنندگان کوچك آرد)
أ بو هم ثرين بخش هلي
ee ne و
وجود دارد؛ )میلیون نفر مصرف کننده
ءروزانه نان هستند
ee eee مه
دگي » ضرورت و اهمیّت نیست
صفحه 12:
Fats, Oils,
& Sweets
ae Meat, Poultry, Fish,
دی Dry Beans, Eggs
& Nuts Group
Vegetab les
Group Fruit
\ Group
Bread, Cereal
5 Rice, Pasta
Aer ee
nee”
صفحه 13:
صفحه 14:
منشا كشاورزي را مي توان در دوره نوسنگي یافت.
(عصرسنگ یا حجر که در آن كشاورزي رام کردن ی او
گداختن سنگ مس و فلز كاري گسترش یافت؛ مشخصه
دوره نوسنگي جدید با کاربرد كشاورزي شناخته مي
شود. .آنخستین جلگه اي که براي رشد غلات وحشي مناسب:
بوده در مكاني به نام هلال باراور پا هلال حاصلخیز که
بخش تاريخي از خاورمیانه شامل كشورهاي مصر . لبنان .
سوریه . عراق . جنوب شرقي ترکیه و غرب و جنوب غربي
ایران و چند کشور دیگر مي باشد.
در مرز کنوني ایران و عراق فد براي اؤلين
بار به کشاورزي و مهار آتش پرداخت.
صفحه 15:
صفحه 16:
اجداد ما با كمك دست وداس غلات وحشي را درو گرد بعد به ضرورت آسیاب
بعها تومریان گاوآهن را اختراع ) كردت ؛ ولي مصر مهد نان و الوا شد
مصریان براي أسياب از در قطعه سنك استفاده كرده و آرد را به دفعات الك
5 (cles) i
به همسر خود سارا طرز يخت نان را آموزش دا
ودر اساطير يون الهه كشاورزي و رستي ها و له زراعت 85 on
صفحه 17:
قسمت اول
نان چیست؟
يه م
صفحه 18:
: تعریف "مرکز راهبردي نان آلمان " از نان
"نان از تمام يا قسمتي از غلات یا فراورده هاي آن تشکیل
شده و اغلب پس از افزودن مایعات و همچنین دیگر
مواد غذايي به طور معمول پس از مخلوط کردن » ورز
دادن » فرم و شکل دادن و ور آمدن خمیر پخته شده و یا
خمیر آن توسط اکسترودر هاي گرم تهیه مي شود.
حدود 7۵40 وزن نان را (مي تواند) قند(ساده) و چربي
32
صفحه 19:
پژوهشکدو غلات کشور نانآما کول زا اب
a peu = ١ از
اشتها !59« WI مزه و بوي مطبوع . هضم sal
ی کنندگي: قابلبت نکه پاره شدنمناسب »
فا بودرن خملزنان. داد ات ماب 78۳
.خصوصباط] Bb م ول اس
-
صفحه 20:
و
صفحه 21:
۰ “- فرآيند و بروسه توليد مناسب-- يي
اد 3
6 بسته ندي و عرامل ناماب در ماندكاري نان -. : هم
Se
وج بعش "مور وابه روز
صفحه 22:
قسمت دوم
مواد او لیه » فرای ند
صفحه 23:
مواد اولیه در تولید نان
حدود 00 قلم-مولد اولیه در تولید نان استفاده مي گردد:
)آرد گندم(مهمترین) "
Ae
> هنکن مایه)
<6- نمك
9- شكر
وارد.جو
مك آرد چاودار
0 آرد یولاف
صفحه 24:
شیر خشك -9
0- پودر اب یور
1-آرد مات
pee 2
0 دکسترین
<6- مالتو دکسترین
16 آرد سويا
9 كلوتن
00-2 بهبود دهنده ( كه خود از انواع اكسيد و احيا كننده هاءآنزيم»
امولسيفاير و يا بلي ساكاريدهاي صمغي ساخته شده است.)
صفحه 25:
توجه کنید:
استفاده از مواد اولیه تنها محدود به موارد ذکر شده نمی باشد؛
شما از بسیاری از مواد دیگر نیز می توانید در- تولید نان در
منزل استفاده نمایید؛ مانند:
انواع سبزیجات معطر(آویشن)
سبزیجات رنگی(کدو گوجه فرنگی»سیب زمینی)
صفحه 26:
آموزش
: فعالیت هاي مختلفي جهت ایجاد
تغيير
تعديل
و
ابقاء
رفتار صورت مي گيرد.
.شروع هر فعالیت اموزشي از سطح آگاهي آغاز مي گردد
(در واقع آموزش هاي عمومي و پایه اي به افرلد.)
صفحه 27: