صفحه 1:
ویتامین 81 (تیامین) در
worn 3
1 5
تبدیل غذا به انرزي كمك مي
کند. ویتامین محلول
نقش این ویتامین در در آب
عملکرد قلب و سیستم
عروقي , مغز و سیستم
عصبي حائز اهمیت است.
میزان مجاز مصرف روزانه :
5 ميلي گرم
صفحه 2:
* ویتامین ,8 (نیامین) در نان
ها و غلات غني شده ء
همچنین در ماهي . گوشت
كم جرب و شير يافت مي
شود.
صفحه 3:
ويتامير
VMVirarm TB
2, ریبوفلاوین (ویتامین «8 ) به همراه ۰
ديكر ويتامين هاي كروه 8 در ارتقاء 7
رشد و ترمیم بلفت ها : همچنین كمك ويتامين محلول در آب
به آزاد شدن انريي کربوهیدرات ها
حائز اهمیت است. "
* ميزان مجاز مصرف روزلنه : 1/7 ميلي پوست سالم--
گرم 5 2
تولید گلبول های قرمز.
سالم
۸ ۱
صفحه 4:
وبنامين و8
۲۵
ناتولني در جذب نياسين (ويتامين و8 ) 6
يا اسيدآمينه ترييتوفان ممكن است بيمارى
موجب ابتلا به بيماري پلاگر شود. ولا
زخم هاي زبر و 1 گر
ات مخاط دهان و
نشلنه هاي روحي و رولني پدیدار مي
شود.
صفحه 5:
منابع غذابي ويتامين و83
Virsa Bs
منابع غذايي ويتامين و8 )~
(نیاسین) شامل لبنیات . گوشت
طیور . ماهي . گوشت کم چربي .
تخم مرغ و مغزها (آجیل) مي
باشند.
منابع غذایی ویتامین
®ADAM.
صفحه 6:
ويتامين م8 (بيريدوكسين) براي
حفظ سلامت و عملکرد مغز .
تشکیل گلبول هاي قرمز خون .
تجزیه پروتئین ها و سنتز آنتي
بادي براي حملیت سیستم ايمني
داراي اهمیت است. 5
میزان مصرف مجاز روزانه براي
بزرگسالان : 2 ميلي گرم
Yee OB
ویتامین محلول
در آب
صفحه 7:
فولات به تولید سلول هاي قرمز
خون کمك مي کند.
فولات به سنتز DNA كمك مي
کند.
فولات به همراه ويتامين ور8 و >
به عمل هضم غذا و استفاده بدن از
پروتئین كمك مي کند.
صفحه 8:
Vi tor mir
ال
منلبع غذليي وبتامین و یا فولات ‘iis غذابی فولات
شامل .مرکبات وب آن
ها . غلات سبوس دار . سبزي
هاي برگي شکل سبز . گوشت
طیور . صدف خوراکي و جگر مي
باشند.
صفحه 9:
Vitami
12
* ويتامين 812 براي سوخت و ساز
مهم است.
*_ همچنین براي تولید گلبول قرمز و
طناب
حفظ سلامت سيستم اعصاب 9
مركزي شامل مفز و طناب نخاعي ا نخاعى
مورد نیاز مي باشد.
سلولهای قرمزخون
®ADAM.
ی
صفحه 10:
Vitami
۶ منابع غذايي By, gules ويتامين
شامل:
تخم مرغ . گوشت طیور .
شت . صدف . شیر و
فرآورده هاي لبني
صفحه 11:
ویتامین 6 عملکرد سیستم ايمني
بدن را تقویت مي کند . به التیام
زخم ها . جذب آهن و حفظ سلامت
بافت هاي پيوندي کمك مي کند.
ان مجاز مصرف روزلنه :60 ميلي
م
c
صفحه 12:
۲7۱ ات 1 م7
مرکبات . فلفل سبز . بط منابع غذایی ویتامین
صفحه 13:
Reference:www.A.D.A.M.com
ترجمه: علي اعظم سلگي
تنظیم :مریم فتحي