vitamin_2

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ویتامین B1”

ویتامین B1

اسلاید 1: ويتامين B1 (تيامين) در تبديل غذا به انرژي كمك مي كند.نقش اين ويتامين در عملكرد قلب و سيستم عروقي ، مغز و سيستم عصبي حائز اهميت است.ميزان مجاز مصرف روزانه : 1/5 ميلي گرمويتامين B11

اسلاید 2: ويتامين B1 (تيامين) در نان ها و غلات غني شده ، همچنين در ماهي ، گوشت كم چرب و شير يافت مي شود.منابع غذايي ويتامين B12

اسلاید 3: ريبوفلاوين (ويتامين B2 ) به همراه ديگر ويتامين هاي گروه B در ارتقاء رشد و ترميم بافت ها ، همچنين كمك به آزاد شدن انرژي كربوهيدرات ها حائز اهميت است.ميزان مجاز مصرف روزانه : 1/7 ميلي گرم ويتامين B23

اسلاید 4: ناتواني در جذب نياسين (ويتامين B3 ) يا اسيدآمينه تريپتوفان ممكن است موجب ابتلا به بيماري پلاگر شود.اين بيماري با پيدايش زخم هاي زبر و ناهموار ، همچنين تغييرات مخاط دهان و نشانه هاي روحي و رواني پديدار مي شود.ويتامين B34

اسلاید 5: منابع غذايي ويتامين B3 (نياسين) شامل لبنيات ، گوشت طيور ، ماهي ، گوشت كم چربي ، تخم مرغ و مغزها (آجيل) مي باشند.منابع غذايي ويتامين B35

اسلاید 6: ويتامين B6 (پيريدوكسين) براي حفظ سلامت و عملكرد مغز ، تشكيل گلبول هاي قرمز خون ، تجزيه پروتئين ها و سنتز آنتي بادي براي حمايت سيستم ايمني داراي اهميت است.ميزان مصرف مجاز روزانه براي بزرگسالان : 2 ميلي گرمويتامين B66

اسلاید 7: فولات به توليد سلول هاي قرمز خون كمك مي كند.فولات به سنتز DNA كمك مي كند.فولات به همراه ويتامين B12 و C به عمل هضم غذا و استفاده بدن از پروتئين كمك مي كند.ويتامين B97

اسلاید 8: منابع غذايي ويتامين B9 يا فولات شامل حبوبات ، مركبات و آب آن ها ، غلات سبوس دار ، سبزي هاي برگي شكل سبز ، گوشت طيور ، صدف خوراكي و جگر مي باشند.منابع غذايي ويتامين B98

اسلاید 9: ويتامين B12 براي سوخت و ساز مهم است.همچنين براي توليد گلبول قرمز و حفظ سلامت سيستم اعصاب مركزي شامل مغز و طناب نخاعي مورد نياز مي باشد.ويتامين B129

اسلاید 10: منابع غذايي ويتامين B12 شامل: تخم مرغ ، گوشت طيور ، گوشت ، صدف ، شير و فرآورده هاي لبنيمنابع غذايي ويتامين B1210

اسلاید 11: ويتامين C عملكرد سيستم ايمني بدن را تقويت مي كند ، به التيام زخم ها ، جذب آهن و حفظ سلامت بافت هاي پيوندي كمك مي كند.ميزان مجاز مصرف روزانه :60 ميلي گرمويتامين C11

اسلاید 12: مركبات ، فلفل سبز ، توت فرنگي ، گوجه فرنگي ، كلم بروكلي و سيب زميني ، منابع سرشار از ويتامين C (اسيد اسكوربيك) هستند.منابع غذايي ويتامين C12

اسلاید 13: Reference:www.A.D.A.M.com ترجمه: علي اعظم سلگي تنظيم : مريم فتحي

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید