پزشکی و سلامت تغذیه

پاورپوینت آلرژی های مواد غذایی

Food Allergy

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 20 اسلاید فهرست پیشگفتار: انواع آلرژی ها آلرژی های غذایی تقسیم بندی آلرژی های مواد غذایی نحوه رفتار آلرژی های مواد غذایی تعاریف: آلرژن‌های غذایی، آلرژی‌های مواد غذایی، غذا مراحل شکل‌گیری پاسخ آلرژیک واکنش آلرژیک غذایی روی سیستم گوارش شایع‌ترین واکنش آلرژیک غذایی روی پوست حملات آلرژیک رایج ترین آلرژی ها تعاریف رایج ترین آلرژیها: ماهی و غذاهای دریایی، صدفداران، سویا، شیر، بادام زمینی، تخم مرغ، گندم درمان و پیشگیری منابع بخشی از متن آلرژی، پاسخ شدید سیستم ایمنی بدن به موادی است که به طور طبیعی خطرناک نیستند. هر ماده‌ای که سبب واکنش‌های آلرژیک شود، آلرژیک نامیده می‌شود. آلرژن‌ها ممکن است در غذا، نوشیدنی و در محیط اطراف وجود داشته باشند. بیشتر آلرژن‌ها بی‌خطر بوده و روی اکثر افراد، هیچ تأثیری ندارند. آلرژی‌های غذایی به واکنش‌های غیرطبیعی بدن اطلاق می‌شود که به واسطه پاسخ سیستم ایمنی به اجزای غذایی ایجاد می‌گردند. در دهه‌های اخیر آلرژی به عنوان یک مشکل و تهدیدکننده سلامت عمومی مطرح گردیده است. شیوع آلرژی غذایی در کودکان تا ۱۰% تخمین زده شده است، این میزان در افراد بالغ کمتر از ۲% می‌باشد، این شرایط در کشورهای گوناگون دنیا متفاوت بوده و تا حدود زیادی روی فرهنگ غذایی مردم تأثیر می‌گذارد آلرژی مواد غذایی یک مسئله مهم سلامت عمومی است که کودکان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و متأسفانه شیوع آن رو به افزایش است، علی‌رغم خطر واکنش‌های شدید آلرژیک و حتی مرگ، درمان رایجی برای آلرژی وجود ندارد و این بیماری را تنها باید با اجتناب از آلرژن‌ها و درمان علائم مدیریت کرد. آلرژی‌زاها براساس نحوه تحریک سیستم ایمنی به دو گروه تقسیم می‌شوند واکنش‌‌های آلرژیک که روی سیستم گوارش تأثیر می‌گذارد شامل چندین سندروم خاص می‌باشد مراحل شکل‌گیری پاسخ آلرژیک در وهله اول ماده غذایی آلرژی‌زا وارد دهان خود می‌شود و سیستم ایمنی علیه آن ماده تحریک می‌شود، سپسIgE  اختصاصی علیه آن تشکیل می‌شود، این IgE‌های اختصاصی تشکیل شده به گیرنده‌های خود بر روی سلول‌های ماستوسیت یا بازوفیل متصل می‌شوند. این پدیده اتصالIgE  به سلول‌های فوق باعث افزایش طول عمر آنها تا ماه‌ها و سال‌ها می‌شود که فردی که این فصل و انفعالات در بدن او شکل گرفته باشد را فرد حساس می‌نامند. در وهله بعدی هرگاه فرد حساس مجدداً با آلرژی‌ که قبلاً با آن تماس داشته است برخورد کند این آلرژی غذایی پس از عبور سه سطوح مخاطی به IgE های اختصاصی برروی سلول‌های ماستوسیت و یا بازوفیل متصل و باعث دگرانولاسیون آنها می‌شود. پیامد این فرانید رها شدن تعداد فراوانی از واسطه‌ها از جمله هیستامین می‌باشد، این واسطه‌ها با تأثیر بر سطوح مخاطی و سایر اعضای بدن باعث ایجاد علائم بالینی آلرژی‌ می‌شود.  در واقع شکل‌گیری یک پاسخ آلرژیک، اغلب، با تولید IgE در بدن در مواجهه با آلرژی‌زای غذایی آغاز می‌گردد. پیامد این فرایند، رها شدن تعداد فراوانی از واسطه‌ها از جمله هیستامین می‌باشد. این واسطه‌ها می‌توانند باعث ایجاد علائم بالینی آلرژی مانند کهیر، خارش، شوک آنافیلاکسی شوند.  حذف ماده غذایی آلرژی‌زا از رژیم غذایی، درمان‌های دارویی، ایمونوتراپی و درمان با مکمل‌های غذایی از جمله متداول‌ترین درمان‌هایی است که برای این بیماری وجود دارد.  بادام زمینی  بادام‌ زمینی یکی از مهمترین غذاهای آلرژی‌زا می‌باشد، زیرا مصرف آن منجر به شوک آنافیلاکسی و در مواردی منجر به مرگ می‌شود، افرادی که به بادام زمینی آلرژی داردن درای مشکلات بسیاری می‌باشند، زیرا بادام زمینی به وفور در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین افراد بیمار می‌بایست قبل از مصرف محصولات گوناگون اعم از بیسکوئیت، بستنی، کوکی و... بر چسب مواد و ترکیبات آن محصول را مطالعه کنند و به این اطمینان برسند که محصول عاری از بادام زمینی باشد.  شیر براساس تحقیقات انجام شده روی نوزادان در ایالات متحده به این نتیجه رسیده‌اند که تمامی نوزادان مبتلا به آلرژی شیر در اولین سال زندگی خود به این بیماری مبتلا شده‌اند و حدود ۸۰% آنها در پنجمین سال تولد خود از نظر بالینی نسبت به آلرژی شیر تحمل پیدا کرده‌اند که حدود ۳۵% آنها به مواد غذایی دیگری آلرژی پیدا کرده‌اند، این آلرژی به دلیل ناتوان بودن بدن فرد بیمار در تجزیه لاکتوز می‌باشد.  Allen K. 2007. The vomiting child--what to do and when to consult. Aust Fam Physician 36(9):684-687. Allen KJ, Davidson GP, Day AS, Hill DJ, Kemp AS, Peake JE, Prescott SL, Shugg A, Sinn JK, and Heine RG. 2009. Management of cow's milk protein allergy in infants and young children: an expert panel perspective. J Paediatr Child Health 45(9):481-486. Ando H, Moverare R, Kondo Y, Tsuge I, Tanaka A, Borres MP, and Urisu A. 2008. Utility of ovomucoid-specific IgE concentrations in predicting symptomatic egg allergy. J Allergy Clin Immunol .583-588:)3(122 Arvola T, Tahvanainen A, and Isolauri E. 2000. Concerns and expectations of parents with atopic infants. Pediatr Allergy Immunol 11(3):183- .188 Assa'ad AH, Putnam PE, Collins MH, Akers RM, Jameson SC, Kirby CL , Buckmeier BK, Bullock JZ, Collier AR, Konikoff MR et al.. 2007. Pediatric patients with eosinophilic esophagitis: an 8-year follow- up. J Allergy Clin Immunol 119(3):731-738. Baliski C, Nosyk B, Melck A, Bugis S, Rosenberg F, and A HA. 2008. The cost-effectiveness of three strategies for the surgical treatment of symptomatic primary hyperparathyroidism. Ann Surg Oncol .2653-2660:)10(15 Barnett CW. 2005. Need for community pharmacist-provided food-allergy education and auto-injectable epinephrine training. J Am Pharm Assoc (2003) 45(4):479-485. Berns SH, Halm EA, Sampson HA, Sicherer SH, Busse PJ, and Wisnivesky JP. 2007. Food allergy as a risk factor for asthma morbidity in adults. J Asthma 44(5):377-381. Bock SA, and Atkins FM. 1989. The natural history of peanut allergy. J Allergy Clin Immunol 83(5):900-904. Bock SA, Munoz-Furlong A, and Sampson HA. 2001. Fatalities due to anaphylactic reactions to foods. J Allergy Clin Immunol .191-193:)1(107 Boyano-Martinez T, Garcia-Ara C, Diaz-Pena JM, and Martin-Esteban M. 2002. Prediction of tolerance on the basis of quantification of egg white-specific IgE antibodies in children with egg allergy. Journal of Allergy and Clinical Immunology 110(2):304-309.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1083 بازدید, 6 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پاورپوینت آلرژی های مواد غذایی”

پاورپوینت آلرژی های مواد غذایی

اسلاید 1: آلرژي‌هاي مواد غذايياستاد:دانشجو: Food Allergy

اسلاید 2: پيش‌گفتارآلرژي، پاسخ شديد سيستم ايمني بدن به موادي است كه به طور طبيعي خطرناك نيستند. هر ماده‌اي كه سبب واكنش‌هاي آلرژيك شود، آلرژيك ناميده مي‌شود. آلرژن‌ها ممكن است در غذا، نوشيدني و در محيط اطراف وجود داشته باشند. بيشتر آلرژن‌ها بي‌خطر بوده و روي اكثر افراد، هيچ تأثيري ندارند.انواع آلرژي‌هاآلودگي به گرد و غبار و گرده گل‌هاآلرژي بر اثر گزش حشراتحساسيت به حيوانات خانگيآلرژي‌هاي غذايي

اسلاید 3: آلرژی‌های غذایی به واکنش‌های غیرطبیعی بدن اطلاق می‌شود که به واسطه پاسخ سیستم ایمنی به اجزای غذایی ایجاد می‌گردند. در دهه‌های اخیر آلرژی به عنوان یک مشکل و تهدیدکننده سلامت عمومی مطرح گردیده است. شیوع آلرژی غذایی در کودکان تا 10% تخمین زده شده است، این میزان در افراد بالغ کمتر از 2% می‌باشد، این شرایط در کشورهای گوناگون دنیا متفاوت بوده و تا حدود زیادی روی فرهنگ غذایی مردم تأثیر می‌گذاردآلرژي‌هاي غذايي

اسلاید 4: آلرژی مواد غذایی یک مسئله مهم سلامت عمومی است که کودکان و بزرگسالان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و متأسفانه شیوع آن رو به افزایش است، علی‌رغم خطر واکنش‌های شدید آلرژیک و حتی مرگ، درمان رایجی برای آلرژی وجود ندارد و این بیماری را تنها باید با اجتناب از آلرژن‌ها و درمان علائم مدیریت کرد.

اسلاید 5: نوع اولنوع دومبه دلیل تحریک سیستم ایمنی (پس از مصرف مواد غذایی) باعث ایجاد پاسخ علیه مواد غذایی در روده می‌شوند.دارای واکنشی متقاطعcross-reactivity (تشابه ساختمانی با آلرژی‌زاهای موجود در هوا (اغلب گروه گیاهان) می‌باشند که باعث بوجود آمدن واکنش‌های آلرژیک می‌شود. آلرژی‌زاها براساس نحوه تحریک سیستم ایمنی به دو گروه تقسیم می‌شوند

31,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید