پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

پایش برنامه میزان ید در سطح تولید

mizane_yod_dar_sathe_tolid

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پایش برنامه میزان ید در سطح تولید”

پایش برنامه میزان ید در سطح تولید

اسلاید 1: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهپا یش برنامه میزان ید در سطح تولیدهدف:حصول اطمینان از میزان ید نمک-خلوص نمک وسایر ویژ گیهای نمک ید دار و روند اجرای برنامه حین تولید

اسلاید 2: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهوظیفه تولید کننده نمک در خصوص پایشدر صورت وجود بسته بندی مناسب وسپری نشدن زمان زیاد جهت حمل و نقل نمک چنا نچه میزان نمک کافی باشد ید کافی به مصرف کننده میرسد پس کنترل کیفیت طی مراحل تولید بسیار مهم خواهد بودوبرای تضمین مو ضوع:1-تهیه یدات پتاسیم از بهترین نوع 2-انبار صحیح بسته های یدات پتاسیم بطور صحیح انبار شوند تا از الوده شدن یا کاهش میزان یدات قبل از مخلوط شدن جلوگیری شود 3-منبع تهیه نمک چنا نچه سنگ نمک معدن –دریاچه باشد خلوص بالایی داشته وبسته بندی ان مطا بق استاندارد باشد

اسلاید 3: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهاندازه گیری میزان ید موجود در نمکدر خط تولید3بار در هر شیفت کاری ید سنجی و ثبت در دفتر ازمایشگاه انجام ازمایشات از نظر خلوص –میزان رطوبت –تعیین مواد نا محلول و میزان سولفات در جدول ذیل استانداردها ذکر شده است .

اسلاید 4: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهمیزان مورد قبولویژگیحداقل97/خلوصحد اکثر 5/ درصدرطوبتحد اکثر 5/ درصدمواد نا محلول در اب 40+-10ppmیدحد اکثر8/ درصدسولفاتهای محلول در ابحداکثر 5 mg/kgارسنیکحد اکثر2mg/kgمسحد اکثر 2mg/kgسربحد اکثر 5 mg/kgکادمیمحد اکثر1mg/kgجیوه حداقل

اسلاید 5: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهوظیفه بازرسین بهداشت محیط جهت کنترل مراکز عرضهکنترل نام نمک و لیست نمودن نمکهای موجود در منطقه تحت پوشش و مقایسه آن با لیست نمکهای مجاز و اگر بسته نمکی بدون مجوز تولید یا پروانه غیر مجاز بود و یا نام نمک در لیست نمکهای مجاز ثبت نشده باشد بدون نمونه گیریو با تنظیم صورت مجلس به مراجع قضایی معرفی نماید تا از توزیع این نمک جلوگیری شود.نمونه برداری و انتخاب نوع نمک خوراکی جهت ارسال به آزمایشگاه . در سال حداقل از کلیه نمونه های موجود در مرکز حداقل یک نمونه از نمکهای موجود در سطح عرضه نمونه برداری انجام گیرد .نمونه نمکی که کارشناسان اداره نظارت از سطح تولید و نمونه نمکی که کارشناسان بهداشت محیط در سطح عرضه و توزیع نمونه برداری شده از طریق مرکز بهداشت شهرستان جهت تعیین میزان ید به آزمایشگاه ارسال می شود . در سطح خانوارهای روستایی :بهورز در سرشماری اول سال از نمک معرفی شده نمونه برداری کرده و توسط کیت یدسنج میزان ید نمک را اندازه گیری می نماید و ثبت موارد در فرم مربوطه و ارائه آمار به شبکه بهداشت و درمان شهرستان .در هر فصل حداقل 25 درصد از کل مراکز تهیه و توزیع و در طی سال کلیه مراکز یکبار یدسنجی شونده .

اسلاید 6: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهتوجهدرصد خلوص نمکهای تصفیه شده باید 2/99 باشد.پروانه های ساخت صادره برای نمک های خوراکی غیر تصفیه مربوط به نمک کوبی ها از درجه اعتبار ساقط می باشد به گونه ای که پروانه ساخت این واحدها از سال 1381 تمدید نشده است .واحدهای تولید کننده نمک تصفیه شده یددار می توانند نمک تصفیه شده یددار را تا اوزان 5 کیلوگرم در بسته بندی قابل قبول مطابق با استاندارد جهت مصارف اماکن عمومی از قبیل رستوران ها، پادگان ها، هتلها ، بیمارستان ها و ... عرضه نمایند .نمکهای غیر تصفیه و فاقد پروانه ساخت غیر استاندارد بوده و قابلیت مصرف انسانی و خوراکی را ندارند و فقط می تواند با هماهنگی دستگاه قضایی در مصارفی غیر از مصارف خوراکی استفاده شود و متصدیان ملزم به فروش نمک خوراکی تصفیه شده و دارای علامت استانداردبوده و در صورت مشاهده موارد تخلف طبق ماده 26 و 37 قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی ***رفتار می شود .

اسلاید 7: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهنکتهموارد ناخالصی موجود در نمکهای غیر تصفیه عبارتند از فلزات سنگین و مضر جیوه ، سرب و سم آرسنیک.بسته بندی نمکهای غیر خوراکی در وزن های زیر یک کیلوگرم ممنوع بوده و این نمکها باید در کیسه های طوسی رنگ و با اوزان بیش از 25 کیلوگرم بسته بندی و با فونت درشت روی کیسه نمک غیر خوراکی نوشته شود.برای نمک های غیر خوراکی نیازی به افزودن ید نمی باشد. استفاده از سنگ نمک در پخت برنج ممنوع می باشد.با تلاش موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران درصد خلوص 2/99 بوده که به 7/99 رسیده است .

اسلاید 8: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرمدرهفرم ارزیابی میزان ید و سایر ویژگیها در نمکهای خوراکی

30,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید