صفحه 1:
با يش برنامه ميزان يد در سطح توليد
هدف:حصول اطمينان از ميزان يد
م 00
5 دار و روند اجرای برنامه حین
توليد
شبك بهداشت ودرمان.
شهرسنان خرمدره.
صفحه 2:
وظیفه تولید کننده نمک در خصوص پایش
0۳ در صورت وجود بسته بندى مناسب وسيرى ٠
ال ee ee oes
Sete A pa
كوو ناسيك ساف 5 pene Clio هه
0 د oleh
پتاسیم بطور صحیح انبار از الوده شدن يا
كاهش ميزان دلت قار تبط شدن جلوگیری
رباج باد تلوس بالأنى ذافته ويسته بدي أن
خلوص بالايى داشته وبسته بندی آن ۳
ل
'شبكة بهداشت ودرمان,
'شهرستان خرمدرة
صفحه 3:
اندازه گیری میزان ید موجود در نمک
۳ دنم خط تولید3بار : شیفت کاری fe serum es
و ثبت در دفتر ازمای Aes ۳ 7
نظر خلوص -میزان رطوبت -تعیین مواد نا
محلول و ميزان سولفات در جدول ذيل
استانداردها ذكر شده است .
شبكه بهداشت ودرمان.
شهرسنان خرمدره.
صفحه 4:
ویژگی
خلوص
رطوبت
مواد لك در
BY]
سولفاتهاى محلول
دراب
ارسنیک
مس
رو
میزان مورد قبول
حداقل 97/
حد اكثر 5/ درصد
حد اكثر 5/ درصد
۱۹۱0
حد اکثر8/ درصد
حداكثر 5 يداوب
لت
6ل سامت
on ل
صفحه 5:
ee Tees) Bnd] ما و
* کترل نام نج و لیست نمودن تمکهای موجود در متطقه نجت پوشش و قاس لن با
لیست نمکهای مجاز و اگر بسته نمکی بدون مجوز تولید یا پروانه غیر مجاز بود و یا نام
نمک در لیست نمکهای مجاز ثبت تشده باشد بدون tcl Gh s 1
۱
| ا Oy] Reve anc Dre me oen rerel cee Ce ori ee eae
ES ard rp Terr es et Oem ees ا ا arate
See CU RCy re
٠ نمونه نمكى كه كارشناسان اداره نظارت از سطح توليد و نموته نمكى كه كارشتاسان
Ne 00 re ow bey لاس
secur kere gel nie Ta] ا ا
در سطح خانوارهای روستایی :
cn Ran ee RD ees gv er nU LCS Sens ore as
بدسنح میزان ید نمک را اندازه گیری می نماید و ثبت موارد در فرم مربوطه و ارائه آمار
. به شبکه بهداشت و درمان شهرستان
۰ در هر فصل حداقل 25 درصد از کل مراکز تهیه و توزیع و در طی سال کلیه مراکز یکبار
یدسنجی شونده .
'شبكة بهداشت ودرمان,
ات 5
صفحه 6:
رف
ore ۰ 1
ی ۹ aces
سا
تمدید نشده است
۳ 5 ا ie ی 1 رم i ata en
0
ae 5 اك 0
ee 3 an تصفیه 2
كيك بر لصفل viet Penna z
ain 2 رف عراز ارف ل pny
ا ل علامت
ابالدارد زو ete لك
Sepermer ee) ا ا ل 0
ere)
0ك
صفحه 7:
نکته
* موارد ناخالصى موجود در نمکهای غیر تصفیه تایه از
eee teers Cy 7
ee eis deco sed are
Porras nee 52
0-0 وبا اوزان بيش از ار
ا ۱
يا
NICS] 5 ا ا ا 2205-2-0 باشد.
* با تلاه سسه استا ما
اتات
7 en ikea baie
0ك
صفحه 8:
فرم ارزیابی میزان بد و سایر ویژگیها در نمکهای خوراکی
وضعیت نمک واس
AE 10+40
۱ 55-1
29-15
غیرقابل قبول دا
بيبشتر از 55
شبكه بهداشت و درمان.
شه سان Bias