مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیه

پایش برنامه میزان ید در سطح تولید

صفحه 1:
با يش برنامه ميزان يد در سطح توليد هدف:حصول اطمينان از ميزان يد م 00 5 دار و روند اجرای برنامه حین توليد شبك بهداشت ودرمان. شهرسنان خرمدره.

صفحه 2:
وظیفه تولید کننده نمک در خصوص پایش 0۳ ‏در صورت وجود بسته بندى مناسب وسيرى‎ ٠ ‏ال‎ ee ee oes Sete A pa ‏كوو ناسيك ساف‎ 5 pene Clio ‏هه‎ ‎0 ‏د‎ oleh ‏پتاسیم بطور صحیح انبار از الوده شدن يا‎ ‏كاهش ميزان دلت قار تبط شدن جلوگیری‎ ‏رباج باد تلوس بالأنى ذافته ويسته بدي أن‎ ‏خلوص بالايى داشته وبسته بندی آن‎ ۳ ل 'شبكة بهداشت ودرمان, 'شهرستان خرمدرة

صفحه 3:
اندازه گیری میزان ید موجود در نمک ۳ دنم خط تولید3بار : شیفت کاری ‎fe serum es‏ و ثبت در دفتر ازمای ‎Aes‏ ۳ 7 نظر خلوص -میزان رطوبت -تعیین مواد نا محلول و ميزان سولفات در جدول ذيل استانداردها ذكر شده است . شبكه بهداشت ودرمان. شهرسنان خرمدره.

صفحه 4:
ویژگی خلوص رطوبت مواد لك در BY] ‏سولفاتهاى محلول‎ ‏دراب‎ ‏ارسنیک‎ ‏مس‎ ‏رو‎ میزان مورد قبول حداقل 97/ حد اكثر 5/ درصد حد اكثر 5/ درصد ۱۹۱0 حد اکثر8/ درصد حداكثر 5 يداوب لت 6ل سامت ‎on‏ ل ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 5:
‎ee Tees) Bnd]‏ ما و ‏* کترل نام نج و لیست نمودن تمکهای موجود در متطقه نجت پوشش و قاس لن با لیست نمکهای مجاز و اگر بسته نمکی بدون مجوز تولید یا پروانه غیر مجاز بود و یا نام نمک در لیست نمکهای مجاز ثبت تشده باشد بدون ‎tcl Gh s‏ 1 ۱ ‎| ‏ا‎ Oy] Reve anc Dre me oen rerel cee Ce ori ee eae ‎ES ard rp Terr es et Oem ees ‏ا ا‎ arate See CU RCy re ‎٠‏ نمونه نمكى كه كارشناسان اداره نظارت از سطح توليد و نموته نمكى كه كارشتاسان ‎Ne 00 re ow bey‏ لاس ‎secur kere gel nie Ta]‏ ا ا ‏در سطح خانوارهای روستایی : ‎cn Ran ee RD ees gv er nU LCS Sens ore as ‏بدسنح میزان ید نمک را اندازه گیری می نماید و ثبت موارد در فرم مربوطه و ارائه آمار‎ . ‏به شبکه بهداشت و درمان شهرستان‎ ‏۰ در هر فصل حداقل 25 درصد از کل مراکز تهیه و توزیع و در طی سال کلیه مراکز یکبار یدسنجی شونده . ‏'شبكة بهداشت ودرمان, ات 5

صفحه 6:
رف ‎ore ۰‏ 1 ی ۹ ‎aces‏ ‏سا تمدید نشده است ۳ 5 ‏ا‎ ie ‏ی 1 رم‎ i ata en 0 ae 5 ‏اك‎ 0 ee 3 an ‏تصفیه‎ 2 كيك بر لصفل ‎viet Penna z‏ ‎ain‏ 2 رف عراز ارف ل ‎pny‏ ‏ا ل علامت ابالدارد زو ‎ete‏ لك ‎Sepermer ee)‏ ا ا ل 0 ere) ‏0ك‎

صفحه 7:
نکته * موارد ناخالصى موجود در نمکهای غیر تصفیه تایه از ‎eee teers Cy‏ 7 ee eis deco sed are Porras nee 52 0-0 وبا اوزان بيش از ار ا ۱ يا ‎NICS] 5‏ ا ا ا 2205-2-0 باشد. ‏* با تلاه سسه استا ما اتات ‎7 en ikea baie ‏0ك‎

صفحه 8:
فرم ارزیابی میزان بد و سایر ویژگیها در نمکهای خوراکی وضعیت نمک واس ‎AE‏ 10+40 ۱ 55-1 29-15 غیرقابل قبول دا بيبشتر از 55 شبكه بهداشت و درمان. شه سان ‎Bias‏

51,000 تومان