پیام های بهداشتی نان سبوس دار
اسلاید 1: آیا می دانید ؟ - سبوس گندم سرشار از ویتامینهای B و E ، موادمعدنی از جمله آهن ، کلسیم ، فسفر ، روی ، منیزیم ، سلنیوم و فیبرهای محلول و غیرمحلول است. - سبوس همان پوسته خارجی غلاتی مانند گندم است که تمام قسمت های فعال و زنده گیاه در آن جمع شده است.دانشکده علوم پزشکی مراغه گروه بهبود تغذیه
اسلاید 2: در تهیه خمیر از خمیرترش یا خمیرمایه ، به جای جوش شیرین استفاده شده باشد. زمان تخمیر 1 تا 3 ساعت باشد ( متناسب با نوع آرد و فصل سال ) زمان پخت 1 تا 5 دقیقه باشد ( متناسب با نوع نان ) ارزش غذایی داشته باشد یعنی در تهیه خمیر نان ، از آردکامل یا سبوس دار استفاده شده باشد.نان خوب نانی است که : دانشکده علوم پزشکی مراغه واحد بهبود تغذیه
اسلاید 3: پیشگیری از دیابت ، چاقی و افزایش چربی خونپیشگیری از سکته و بیماریهای قلبی عروقیپیشگیری از سرطان گوارش ( به خصوص روده بزرگ ) و....پیشگیری از کم خونی ، پوکی ستخوانتامین بخشی از ویتامینهای مورد نیاز بدنتامین نیمی از فیبرمورد نیاز بدنتامین آهن –کلسم-فسفر-و روی موردنیاز بدنرشد قد و استحکام استخوان بندیبا افزایش حرکات سیستم گوارشی باغث هضم غذا می شودو از ابتلا به یبوست جلوگیری می کند. دانشکده علوم پزشکی مراغه گروه بهبود تغذیه نقش نان سبوس دار ( نان کامل ) در پیشگیری از بیماریها
اسلاید 4: نان هرچه تیره تر و کامل تر ( دارای سبوس ) باشد ، غنی تر است و هرچه سفیدتر باشد از نطر ارزش غذایی فقیرتر بوده و عاری از فیبر است.مهمترین عامل جذب املاح و ویتامین های موجود در نان ، آماده سازی خمیر به نحو مطلوب و پخت صحیح نان می باشد. نان هرچه تیره تر و کامل تر ( دارای سبوس ) باشد ، غنی تر است و هرچه سفیدتر باشد از نطر ارزش غذایی فقیرتر بوده و عاری از فیبر است. مهمترین عامل جذب املاح و ویتامین های موجود در نان ، آماده سازی خمیر به نحو مطلوب و پخت صحیح نان می باشد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.