مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیه

پیام های بهداشتی نان سبوس دار

صفحه 1:
آیا می دانید ؟ - سبوس کندم سرشار از ویتامینهای 8 و ] » موادمعدنی از جمله آهن » کلسیم » فسفر » روى » منيزيم » سلنیوم و فیبرهای محلول و غیر مجلول است. - سبوس همان پوسته خارجی غلاتی ملنند گندم لست که تمام قسمت های فعال و زنده گیاه در آن جمع شده است. دانشکده علوم پزشکی مراغه کروه بهبود تغذیه

صفحه 2:
نان خوب نانی است که : در تهيه خمير از خميرترش يا خميرمايه » به جای جوش شیرین استفاده شده اشد. زمان تخمیر | تا ۳ ساعت باشد ( متناسب با فوع آرد و فصل سال ) زمان پخت | تا ۵ دقیقه باشد ( متناسب با نوع نان) ارزش غذایی داشته باشد یعنی در تهیه خمیر نان » از آردکامل با سوس ار استفاده شده باشد. دانشکده علوم پزشکی مراغه واحد بهبود تغذیه

صفحه 3:
نقش نان سبوس دار ( نان کامل ) در پیشگیری از بیماریها پیشگیری از دیابت » چاقی و افزایش چربی خون پیشگیری از سکته و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری از سرطان گوارش ( به خصوص روده ‎wa‏ و پیشگیری از کم خونی » پوکی ستخوان تامین بخشی از ویتامینهای مورد نیاز بدن امین نیمی از فیبرمورد نیاز بدن تامین آهن -کلسم-فسفر-و روی موردنیاز بدن رشد قد و استحکام استخوان بندی با افزایش حرکات سیستم گوارشی باغث هضم غذا می شودو از ابتلا به ییوست جلوگیری می کند. دانشکده علوم پزشکی مراغه کروه بهبود تغذیه

صفحه 4:
* نان هرچه تیره تر و کامل تر ( دارای سبوس ) باشد » غنی تر است و هرچه سفیدتر باشد از نطر ارزش غذایی فقیرتر بوده و عاری از فیبر است. * مهمترین عامل جذب املاح و ویتامین های موجود در نان » آماده سازی خمیر به نحو مطلوب و پخت صحیح نان می باشد.

10,000 تومان