صفحه 1:
www.tabaye
صفحه 2:
۳ پیشگیری از ضعف ١
۱ Xn در ماه رمضان
ae A
صفحه 3:
یکی از فلسفه های روزه داری, همدردی با بینوابان و نیز پاد نمودن از
گرسنگی و تشنگی روز قیامت می باشد. بنابراین, حذ میانه ای از تشنگی و
گرسنگی را تحمّل نموده در پی آن نباشید که اصلا گرسنه یا تشنه نشوید.
ولی ضعف بیش از حد که طاقت انسان را طاق. و او را از روزه داری بیزار
نماید؛ مطلوب نیست. برای رفع این مشکل به این نکات توجه کنید:
صفحه 4:
پر خوری نکردن در وعده سحری:
ما از ترس گرسنگی. پرخوری می کنیم و این مسأله باعث ترشح پیش از Se
هورمون های کاهش دهنده قند خون و احساس ضعف و گرسنگی می شود؛
بنابراین به هنگام صرف سحری, رعایت اعتدال راربنماپید.
صفحه 5:
لا استفاده از خوراکی هایی مانند عسل, آب عسل, انواع مغزهاء
جوانه هاء بر گه هاء خشکبار خام. زبتون. خرما و .... به ویژه در
وعده سحر به کاهش ضعف و گرسنگی طول روز کمک می کند.
اگر روزه دار عادت کند که در وعده سحر بهفقلوف ای تدوراکی ها سنده
کند؛ ماه مبارک آسانی را در پیش رو خواهد داشت.
صفحه 6:
۳1 Syste
مقدار دلخواهی عسل را در لب حل کنید(حتاقل یک قاشق غذاخوری در یک
۱۳9 سپس مقداری لب لیموترش تازه(و نه ابلیمی به تن ادا
یخچال( و نه خنک کردن آن با بخ) این نوشیشنی سيار كال را جرعه pole
جرعه میل نمایید.
صفحه 7:
* روزه دران؛ بویه فراد کم خون یا کسانی که سابقه ضعف وت فشار با
گرسنگی یا ذارند ثبایذ از خوردن آب da pM) fase
ليوان )غافل شوند. /
Petit dpa Sli, saa
علاوه بر عسل, از مصرف سایر: ها
/
صفحه 8:
لس غذا را خوب بجوید.
تا هم زودتر سیر شوید و هم. هضم و جذب آن کاملتر انجام شود.
ل از خواب قيلوله غافل نشوید. «خواب کوناء و سبک قبل ازاذان هرا
زياد خوابيدن بس از اذان صبح يا در طول روز. نه تنها كمكى به كم شدن ضعف روزه دار تخواهد کرد بلکه
آن را تشديد خواهد نمود.
الادر خوردن افطار. افراط نكنيد تا به هنگام سحر اشتهای کافی داشته
باشيد.
لا خوردن افطار و شام را به یک وعده محدود کنید.
صفحه 9:
لا بهترین گوشت برای مصرف معمول. گوشت وتا لت فران
سردمزاج می توانند گوشت شتر را نیز در برنامه غسذایی خود
مصرف گوشت های سردمزاج مانند مرغ های پرورشی. ماهی و گاوء عملا ضعف
بدنی روزه دار را افزايش می دهند.
لامصرف برنج یکی از شایعترین دلایل ایجاد ضعف در روزه داران
است.مصرف آن را محدود کنید و برنج سبوس دار مصرف کنید.
صفحه 10:
لایکی از علل مهم احساس ضعف در روزه داران بر هم خوردن
تعادل یونی بدن است.
جلوگیری ازبه هم خوردن تعادل یینی.با استفاده از نمك های کلمل مثل نمک
معدنی و در درجه بعد. نمک درپاء میسر است.
مصرف چای هم تعادل بهنی بدن روزه دار رابه هم عی زند. البته اگر به چای
خوردن اعتیاد داربد. ماه مبارک زمان منائثبتی برای ترک این اعتیاد نیست.
صفحه 11:
اوجود فیبر در غذا:
*_ مواد غذایی حاوی فیبر
نان های سبوس دار (نان سنگک و بربری) به ویژه در وعده سحر
هر شب یک قاشق غذاخوری سبوس گندم را در یک لیوان آب خیسانده در وعده سحر ميل كنيد.
سبوس را به آب غذاهای آبکی مانند آبگوشت. آش. خورش ها و ... اضافه کنید.
* راحت ترین کار. خربد سبوس از نوی های بربری است.
وجود فیبر در غذا باعث می شود که روند هضم و آزاد شدن انرژی مواد
غذایی به تدریج انجام شود. این مسأله به کنترل ضعف روزه دار کمک
شابانی مي»کند.
صفحه 12:
لا مصرف دوغ و ماست ضعف طول روز را افزایش می دهند؛ مطرف
آنها را به حذاقل برسانید.
اروغن نباتی جامد و مایع. هر دو می توانند ضعف روزه دار را
افزایش دهند.
استفاده از روغن زبتون(اولویت اوّل)» روغن حیوانی. روغن دنبه, کره محلّی و
روغن کنجد را به شما توصیه می کنیم.
صفحه 13:
لساحمام سنگین در طول روز باعث ضعف است. استحمام سبک برای
رفع تشنگی مفید است اما حمام های سنگین را در فاصله بین
افطار تا سحر بروید.
لاخون گیری در ماه مبارک (خون دادن»حنجامت. فطند. زالواندازی و .)
باعث ازدیاد ضعف است. حتی المقدور این کار را نکنید و در
صورت ضرورت. حدود ۳ ساعت بعد از افطار اقدام کنید.
shiateb.comgsia:
