صفحه 1:
صفحه 2:
=
Ev
صفحه 3:
«چای». دومین نوشیدنی ایرانی ها پس از آب است. 4
بان که از رسانه های جمعی. اخبار زیادی درباره منافع نوشیدن چای می
شنویم؛ اما گهگاه درهمین رسانه هاء خبرهایی مبنی بر مضرّ بودن جاى هم
پخش می شود.
در لين شرليط لين سوال بيش حى ليد كه بالاخره نوشيدن جاى مفيد است یا
مضرٌ؟ به عبارت ديكر. جاى. آرى يا خير؟
ياسخ اين سوال برمبناى اصول طبّ اسلامى وسنّتى ايران: منفى است.
براى آن كه دقيقاً متوجّه شويم كه كه
نكات ذيل توجّه كرد:
ت ماجرا از جه قرار است؛ بليد به
صفحه 4:
۱- تجارت چای درسطح جهان. تجارتی بسیار بزرگ و سود آور است.
طبیعتا در چنین شرایطی, شرکتهای بزرگی که از راه لین تجارت. میلیونها دلار
در آمد دارند؛به آسانی اجازه نمی دهند نتلیج تحقیقلتی که مضّات چای را
روشن می کنند؛ به گوش مردم جهان برسد.
صفحه 5:
۲- معمولا هیچ حیولنی حاضربه خوردن چای نیست ولذاء مزارع چای نیاز به
سمپاشی وآفت کشی ندارند.
در ولقع. بیته چای جزء معدود گیاهلنی است کهبه دلیل وجود سموم فراوان در
بافت آن, هیچ آفت جدی طبیعی ندارد.
صفحه 6:
۳- چای, بومی کشور ما نیست و یک گیاه وارداتی است.
لین گیاه. در اولیل دوره قاجار توشط شخصی به نام کاشف السلطنه به طور
رسمی از هند وارد ایران شد و با همکاری دربار, کشت و نوشیدن آن رواج داده
5
در نامه اى كه جمعى از علماى كن دوران به دربار قاجار نوشته لند آمده است:
«جرا مى خواهيد كياهى را در ايران رواج دهيد كه حتى الاغها از نزديك شدن به
مزارع ol خوددارى مى كنند! جاى مولد سودا در بدن و سودا مقدمه سرطان است.»
لین سیناء جاى سياه را بست ترين نوع چای می دلند و لذا لگر اقدامات تبلیفی
استعماركران نبود. به طور طبیعی هیچ گاه مصرف چای در ایران باب نمی شد.
صفحه 7:
۴- چای. آلودگی های مختلف موجود در محیط را به خود جذب می کند.
به همین دلیل هم هست که برای رفع بویبد دهان یا به عنوان بوگیر
بخچال از آن استفاده می شود.
بنابراین با مصرف چای. آلودگی های جذبی آن نیز وارد بدن ما می شوند.
صفحه 8:
۵- چای. میزان اسید معده را افزایش عی دهد وبه لین ترتیب. باعث
بروز تدربجی زخم در دستگاه گوارش( زخم های معده و ائنی عشر) می شود.
احساس هضم بهتر غذا پس از نوشیدن چای, به همین دلیل است.
صفحه 9:
۶- چای,با افزایش اسید خون. باعث حل شدن کلسیم موجود در استخوان ها و
ورود آن به خون می شود.
از عوارض لین مورد میتوانبه پوکی استخوان و رسوب کلسیم برداشت شده از
استخوانها در مناطق غیر طبیعی (که سبب بیماری هلیی ازجمله خار پاشنه و
تومورهای کلسیمی مغز و سنگ کلیه میشود) اشاره کرد.
صفحه 10:
۷- چای بر طبق معیارهای طبَ قدیم. مادّه ای «سوداز» است.
gard سودا در بدن. باعث بروز بیماری های مختلفی از جمله انواع سرطانهاء
بیماری های پوستی و بسیاری از بیماری های روحی و روانی می شود.
۸- نقش چای در ایجاد «کم خونی ». غیرقابل انکار است.
«نلنن» موجود در چایبا آهن ترکیب و ایجاد رسوب می کنند که اين رسوب به
دلیل درشتی و سنگینی مولکول, در بدن غیر قابل جذب است.
صفحه 11:
۰- اعتیادآوربودن چای از موارد مسلّم و واضعی است که نیازبه اقامه دلیل
ندارد.
لین مساله از سویی به دلیل وجود مواد اعتیادآور طبیعی در چای-ازجمله
کافیین - است و از سوبی حی تولند ممیّد جدی بودن لین ادعا باشد که برخی
تولید کنندگان چای در بعضی کشورها, برای حفظ مشتربان خود به چای, مواد
افزودنی اعتیادآور اضافه می کنند.
صفحه 12:
-٩ بیماری های قلبی- و از جمله. لقّییا پروللپس دریچه میترال. طبش قلب.
آنژین قلبی و فشار خون - از دیگر ثمرات نوشیدن مستمر چای هستند.
این اثرات ناشی از ورود همیشگی موادّی مثل کافیین. تیین و گزانتین به بدن با
نوشیدن عادتی چای هستند.
در یک برزسی آماری از بیماران قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران
مشخص شد که تمام اين بیماران. بدون استثناءء چای زبادی مصرف می کردند.
صفحه 13:
۱- تانن موجود در چای. قدرت ادرار آوری بسیار بالایی دارد.
اين اثر باعث دفع بيش از حدّ مایعات بدن شده؛ پلاسما را غلیط می کند.
با غلظت پلاسما. فقالیت طبیعی آنزیم ها مختل شده؛ دفع مواد زايد از بدن دجار
اشکال می شود.
ادرار آوری تلنن. در طولانی مت عی تولند باعث فرسودگی سلول های اپی تلیال
کلیه و کاهش تدریجی عملکرد کلیوی شود.
تیوبرومین موجود در چای نیز با اثراتی مشابه. تعادل مایعات بدن را بر هم می زند.
صفحه 14:
۲- هر فنجان چای محتوی ۶۰تا ۷۵ میلی گرم «کافیین» است که 01-ایکی
از چربی های بد خون را افزایش می دهد.
این اتفاق می تواند مقدّمه ای برای سکته های قلبی و مغزی باشد.
۳- «تیین» موجود درچای, با تحریک اعصاب سمپاتیک و افزلیش ترشح
آدرنالین. سبب کاهش منیزیوم داخل سلول می شود.
منيزيم از يون هاى مورد نياز بدن و ازجمله عولمل ضدّسرطان موجود در سلول
هاست.
صفحه 15:
۴- از دیگر مضرّات چای می توان به این موارد اشاره نمود:
سردردهای میگرنی؛ یبوست؛ ضعف حافظه؛ انواع ناراحتی های پوستی و ازجمله
ریزش مو؛ آفت دهان؛ بزرگ شدن کیسه صفرا؛ لکه و زردی دندان؛ گرفتگی های
عضلانی؛ سوزش مچ دست و پا؛ لاغری (بر اثر اختلال در متابولیسم بدن)؛
حسّاسیت, زودرنجی و تحریک پذیری(به ویژه به دلیل اثرات ناشی از کافیین, تیین,
تیوبرومین و گزانتین موجود در چای)؛ داغ شدن کف :77
صفحه 16:
* خلاصه آن که بر طبق بعضی نظرات, تا ۰ ۷بیماری مختلف با نوشیدن
مداوم چای در ارتباط هستند.
» ابن سینا» اعتقاد داردکه «چای سیاه». «اسفل چای ها» یعنی بدترین
نوع چای است و...
* با تمام اين اوصاف آیا باز هم حاضر هستید با نوشیدن هر فنجان چای,
انبوهی از مواذ بیماری زا را وارد بدن خود نمایید؟