صفحه 1:
کم اس رین ارم
تحقیق دربارة کاکائو و شکلات
x) گردآورنده: علیرضا موّدب
صفحه 2:
کاکائو چیست؟
کاکائودرختی است که ارتفاعش بین ۴ا ۱۰ متراست برگهلیش ساده و گلهلیش منظم و کوچک و قرمز
ینگ در همه فصول وجود دارد.میوه آن زرد ینگ است و به اندازه یک خیار محتوی ۲۵ تا ۴۵ دانه
است .از ميوة خشک شدهی آن پودر کاکائو تهیه میشود.دانه این گیاه تقویت کننده قلب است و به علاوه
محتوی مقدار زیادی چربی است از کاکائو شکلات نیز تهیه میکنند.
دانه هاى كاكائ
صفحه 3:
شكلات ۰
شکلات به انواعی از خوراکیهای گرفته شده از کاکائو گفته میشود.این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زاء
بطور معمول از ترکیب شیر. شکر و پودر کاکائو با نسبتهای متفاوت تولید میشود.
شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار میگردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد
شكلات سياه تر و تلخ تر مى شود.
صفحه 4:
شکلات داغ
شکلات داغ یا هات چاکلت نوشیدنی دا
اغ یا هات چاکلت نوشیدنی داغی است که به طور معمول شامل شکلات رنده شده یا خ
ات رنده شده یا ذوب شده یا
پودر کاکائو شیر داغشده با آب و شکر است
خواص شکللات
نوع سیاه آن به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکالها: 5
لیل وجود آنتی 1 ان جلوی تولید رادیکالهای آزاد را میگیرد و بنابرلین 2
گیرد و بنابرلین مفیدتر
است.ولى مصرف اين ماده تخوان نا
إين ماده در يوكى استخوان تاثير مخرب دارد.
صفحه 5:
چند نکته دربارة شکلات
* از آن جا که شکلات حاوی کافثین است. محرک اعصاب می باشد.
* يكى از دلايل لشيذ بودن شكلات لين است كهبا مصرف شکلات. هورمون آندورفین در خون ترشح می شود.
اين هورمون سبب آرامش و حالت خواب آلودكى مى كردد.
**مصرف شكلات براى سى ها و ديكر حيوانات كوجى جثه و همجنين براى اسب ها مضر است و همجون
سم در بدن آنها عمل مى كند.
صفحه 6: