پزشکی و سلامتتغذیه

کاکائو و شکلات

صفحه 1:
کم اس رین ارم تحقیق دربارة کاکائو و شکلات ‎x)‏ گردآورنده: علیرضا موّدب ‎

صفحه 2:
کاکائو چیست؟ کاکائودرختی است که ارتفاعش بین ۴ا ۱۰ متراست برگهلیش ساده و گلهلیش منظم و کوچک و قرمز ینگ در همه فصول وجود دارد.میوه آن زرد ینگ است و به اندازه یک خیار محتوی ۲۵ تا ۴۵ دانه است .از ميوة خشک شده‌ی آن پودر کاکائو تهیه می‌شود.دانه این گیاه تقویت کننده قلب است و به علاوه محتوی مقدار زیادی چربی است از کاکائو شکلات نیز تهیه می‌کنند. دانه هاى كاكائ

صفحه 3:
شكلات ۰ شکلات به انواعی از خوراکی‌های گرفته شده از کاکائو گفته می‌شود.این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زاء بطور معمول از ترکیب شیر. شکر و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت تولید می‌شود. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شكلات سياه تر و تلخ تر مى شود.

صفحه 4:
شکلات داغ شکلات داغ یا هات چاکلت نوشیدنی دا اغ یا هات چاکلت نوشیدنی داغی است که به طور معمول شامل شکلات رنده شده یا خ ات رنده شده یا ذوب شده یا پودر کاکائو شیر داغ‌شده با آب و شکر است خواص شکللات نوع سیاه آن به دلیل وجود آنتی اکسیدان جلوی تولید رادیکال‌ها: 5 لیل وجود آنتی 1 ان جلوی تولید رادیکال‌های آزاد را می‌گیرد و بنابرلین 2 ‌گیرد و بنابرلین مفیدتر است.ولى مصرف اين ماده تخوان نا إين ماده در يوكى استخوان تاثير مخرب دارد.

صفحه 5:
چند نکته دربارة شکلات * از آن جا که شکلات حاوی کافثین است. محرک اعصاب می باشد. * يكى از دلايل لشيذ بودن شكلات لين است كهبا مصرف شکلات. هورمون آندورفین در خون ترشح می شود. اين هورمون سبب آرامش و حالت خواب آلودكى مى كردد. **مصرف شكلات براى سى ها و ديكر حيوانات كوجى جثه و همجنين براى اسب ها مضر است و همجون سم در بدن آنها عمل مى كند.

صفحه 6:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان