صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
تعریف کبد چرب از دیگاه طب سئتی: [کبد چربیک اصطلاح طبی جدید است که در منلبع طب سنتی. واه دقیقی معادل آن وجود ندارد. می توان آن را منطبق با غلبه سردی و رطوبت در دستگاه گوارش دانست. ل-كبد. بزرگترین پالایشگاه بدن و به طور طبیعی دارای مزاج گرم و تر است. سرد شدن کبد حی تولند توانلی کبد برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها را کم کند و موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود.

صفحه 4:
پگ علاثم و نشانه های کبد چرب: اين علائم و نشانه ها. عمومیت ندارند بعنی لزوما هر فرد دچار کبد چرب. این علائم را ندارد. عموم مبتلایان کبد چرب. از درد بی دردی و بی علامتی رنج می ‎Md ye‏ * ضعف. بی حالی و خستگی بدون دلیل. احساس فشار. پُری یا درد مبهم روی کبد( ناحیه فوقانی و راست شکم). * احساس سوزش یا داغی کبد. احساس سستی, ضعف و احساسات ناخوشایند در سمت راست بدن (به ویزه دست وب * احساس درد مبهم با فشار دادن روی کبد.

صفحه 5:
تدابیر درمانی: ‎ore‏ ۱- اصلاح تغنیه: " بیشتر کردن مصرف غذاهای خام و گیاهی. * سبزی‌های تازه. سیر و پیاز خام. انواع آش‌ها و شورباهای مناسب. ادویه مناسب (زردچوبه. هل, دارچین, زیره. زعفران, تخم گشنیز و .) * مصرف سبوس گندم يا برنج. * پرهیز از مواد غذایی دارای طبع سرد ازجمله ترشی هاء ماست. دوغ. خیار. کدو... و مصرف مصلحاتی مثل پونه. آویشن. زیره. گل سرخ و ...

صفحه 6:
برهيز اود ۲ ۲ عيد سالعيا.-- | " بستنی و سایر خوراکی های خیلی سرد. " سرخ کردنی ها و غذاهای چرب و پرکالری. * غذای با طبع خیلی گرم و تند و پرادویه. " فست فودها. سس‌ها. نوشابه‌ها, کنسروها, تنقلات شور و ... * نان‌ها و آردهای بدون سبوس مثل نان های ماشینی و لواش. ماکارونی. " غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو و گوساله. کله پاچه. سالاد الیبه. گوشت های مانده و فربزری. كباب. برنج سفید. ته دبگ. قارج. کلم خام. تخم مرغ نیمرو و آب پز سفت. سیب زمینی آب پز و سرخ کرده. * چای و قهوه. * مواد نشاسته ای و قندی و شیرینی ها به وبژه شیرینی‌های قنادی.

صفحه 7:
اداب میوه خوردن: * در خوردن میوه به خصوص میوه های سرد و رطوبی, افراط نكنيد. * در هروعده یک جور ميوه ميل كنيد. ‎chow)‏ ‏ماه با لاقاسله بعدازغقا تعداقن تا دوساعت)میوه تغوریی: | ‎BEM‏ ‏* همراه میوه های آبدار. آب نخورید. * میوه را در فصلش بخورید. ” میوه نوبرانه - و نه میوه نرسیده و کال - بخورید اما سراغ میوه آخر فصل نروید. " تا می شود از میوه های طبیعی و غیر گلخانه ای استفاده کنید. * حتی المقدور از میوه های منطقه زندگی خودتان میل کنید.

صفحه 8:
آداب غذاخوردن: - تا گرسنه نشده اید شروع به خوردن نکنید. - غذا را با نام خدا آغاز كنيد و حتى المقدور بين غذا خوردن نیز خدا را یاد کنید. - قبل و بعد از غذا كمى نمك مزّه كنيد. - غذا را زياد بجويد. - لقمه ها را كوجك بكيريد. - یک جور غذا بخورید. - ناهار را زياد جدى رید اما شام سرشب را هرگز فراموش نکنید. - سالاد. ماست. مایعات( نوشابه, دوغ و ...) و سس ها را از سر سفره جمع اما سبزی را بر سر آن حاضر كنيد. - خام و پخته را با هم نخورید. - سر سفره. حواستان جمع باشد. در حال تماشای تلویزیون صحبت با تلفن و .. غذا نخورید. - بعد از غذا چند دقیقه قدم بزنید تا غذا در معده جاگیر شود. - بعد از غذا تا دو سه ساعت این کارها را نکنید: فعالیت سنگین. خوردن يا نوشیدن. خوابیدن. رابطه زناشویی و...

صفحه 9:
آداب نوشیدن آب: * آب خیلی سرد نخور * آب رابا يخ سرد نكنيد. * آب را جرعه جرعه و آرام بنوشيد. * هنكام تشنكى شديد. ابتدا آب را كمى مزه مزه كنيد و بعد از جند دقيقه به آرامى بنوشيد. © در لین حللت ها آب ن ميا بلافاصله بعد از ورزش. بلافاصه بعد از زناشويىء بين يا رنه + بلافاصله بعد از خواب. در حمام و سونا و جکوزی يا بلافاصله بعد از آنها. * به ياد خدا بنوشيد و به ياد لبان تشنه اباعبدالله عليه السلام به پایان ببرید. * آب بخوريد و نه نوشابه و نوشيدنى هاى مشابه. * براى نكهدارى آب از بطرى هاى يلاستيكى استفاده نكنيد.

صفحه 10:
۳- ورزش: بایک پیاده روی سبک شروع کنید و تدریجا خود رابه حدلقل هفته ای سه بار ییاده روی نسم عادت دهید. ]| ‎owe‏ ۳- خواب و بیداری: * خواب زود هنگام شبانه برای سلامت کبد بسیار مفید است. * سعى كنيد به هنكام اذان صبح- يا لااقل قبل از طلوع آفتاب- از خواب برخیزید. © خواب در طول روز بسیار برای کبد مضر است. ۴- مهم تر از همه: با توكل .به خداء انجام فرللض دینی. پرهیز از گناه و در پیش گرفتن یک زندگی ساده و بی تجمل. استرس ها و غصه ها را از خود دور کنید.

صفحه 11:
برای درمان کبد چرب. این کارها را نکنید: * مصرف داروهایی مانند متفورمین و کاهنده چربی خون مانند جم فیبروزیل. * جایگزینی گوشت با سویا. * جایگزینی شام با سالاد.

صفحه 12:
دستورات دارويى و ساير درمان ها: * مصرف روزانه دو- سه استكان از مخلوط مساوى عرق هاى كاسنى و شاهتره. * مصرف روزانه یکی دو استکان سکنجبین ساده مخلوط با مقدار مساوی آب. * حجامت یا فصد به تشخیص و تجویز پزشک مجرب. * ماساژ روغن‌های مناسب مانند روغن زیتون روی کبد. * باددکش کبد و کیسه صفرا به تشخیص و تجویز پزشک مجرّب. * استفاده از ملین‌های مناسب برای رفع یبوست احتمالی.

صفحه 13:

صفحه 14:

صفحه 15:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
19,000 تومان