صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
um
قسمت قاعده بهطور متناوب و در قسمتهای انتهایی ساقه
بهطور متقابل قرار گرفتهاست و پهنک برگها بیضوی و دراز
و نوک تیز است و در قسمت قاعده ساقه پهنتر از قسمت
که بهطور منفرد و در کنازه od انتهایبی است: گلهای
ay برگهای قسمت انتهایی ساقه قرار دارد. شامل قطعات
تایی به هم پیوستهاست و تعداد پرچمها ۴ عدد است.
میوهاش کپسولی و محتوی دانههای کوچک مسطح و بیضوی
است. دانههای کنجد به سبب دارا بودن روغن قابل استخراج
تنها قسمت مورد استفاده گیاه است. کنجد همانند زرشک از
گیاهان سودآور و استراتژیک برای کشت در دورههای
خشکسالی است .
صفحه 4:
میشود و استعمال خارجی آن بر اندامهای مختلف بدن میباشد. "
روغن کنجد به عنوان پادزهر سموم نیز به کار گرفته میشود.
همچنین در درمان لک سوختگی روی بدن استفاده دارد. مصرف
مداوم کنجد میتواند بر تقویت حافظه تأثیرگذار باشد. روغن
کنجد روغن خوراکی حاصل از دانههای کنجد بیباشد که یک
روغن پختوپز در کشورهای جنوب هند, چین, ژاپن, خاورمیانه, کره
استفاده میشود و همچنین به عنوان یک تقویتکننده عطر و طعم
در غذاهای آسیای جنوب شرقی کاربرد دارد. روغن کنجد از دانه
گنجنه: اغنتی. شده گرفتتة ندهاسستسسکب
صفحه 5:
بت آرامکتلان علائم مربوط
استرس استفاده میشود. تحقیقاتی که در حال اجرا
است. نشان میدهد که وجود انتیاکسیدان غنی شده
و چربیهای اشباع نشده در روغن کنجد میتواند به
کنترل فشار خون کمک کند. این روغن به عنوان
محبوبترین روغن در آسیا و همچنین یکی از اصلیترین
محصول روغنی شناخته شدهاست, به منظوراستخراجح
روغن با توجه به محدودیت برداشت دستی وجود دارد
امروزه از روشهای مدرن برای تولید آن استفاده
میگردد
صفحه 6:
مانند دانه کنجد که روغن کنجد از آن
است تولید واکنشهای آلرژیک, از جمله آنافیلاکسی کند.
حدود ۱/ از جمعیت به محصولات غذایی کنجد به دست
آمده حساسیت دارند. از آنجا که از اثرات ملین دارد,
روغن کنجد نباید توسط افرادی که اسهال دارند استفاده
شود.
صفحه 7:
روی» و وه 5-9 ارَتریت روماتوئید و منیزیم به تتتلا
تنفسی وعروقی و کلسیم برای پیشگیری از سرطان کولون پوکی
استخوان, میگرن و ۴۲5 کمک میکند و روی» برای سلامتی
استغوان کمک میکند. علاوه بر این مزیتها روغن کنجد از
ویتامین سرشار است, تحقیقات کافی در خواص دارویی روغن
كتحد وجود دارد؛ کهریه برخی ار ان خفاص اشاره میکنیم: فشار
خون: روغن کنجد دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده
(اسیدهای چرب امگا ۶)امیباشنء اما متخصر به فرذ است که آن را
در دمای GLI نگه میدارند. علت این است که دارای دو مواد
نگهدارنده بهطور طبیعی, سسمول وکنجد میباشد. (بهطور معمول؛
تنها روغن كه عمدياً متشكل از انگا ۶ و چربی اشاغ شد ناد
ae ge
Pee روغن زیتون» در دمای اتاق نگهداری میشود).
ع
۷
۹
صفحه 8:
سایر روغنهای خوراکی استفاده کرد و برای کمک
کاهش فشار خون بالا و جهت کنترل فشار خون بالا به
میزان کم و در حد نیاز دارو مصرف کرد. اثر چربی بر
فشار خون ممکن است به دلیل وجود اسیدهای جرب
پوفا و ترکیب کنجد و لیگنین موجود در روغن کنجد
میباشد» آزمایشها و محاسبات نشان دادهاست که هر
دو ترکیبات فشار خون بالا را کاهش میدهد. لیگنین
کنجد باعث جلوگیری از سنتز و جذب کلسیم در حیوانات
میشود. استخراج عصاره يا روغن: روغن کنجد یکی از
چند روغن چربی (روغن آفتابگردان) توصیه شده که
جهت استخراج روغن چربی استفاده میشود
صفحه 9:
نها گذانشت و روش پرس گرم (-۱06
9 را به بهینه سازی و تولید طبیعی با هزینه های کمتر در بخش
انرژی و روش مشهور به روش پرس سرد(0۱0-8۲655/09)) که به وسیله
دستگاه روغن گیری پرس سرد انجام می شود, ظرف ۱۰ ساله اخیر گرایش
داده است.
برای روغن گیری از کنجد به روش پرس سرد ابتدا دانه کنجد وارد
دستگاههای سورتینگ شده و کاملا بوجاری و سورت ميشودء در اين فرآيند
ضایعات از دانه کنجد تفکیک شده و دانه ها پس از جدا سازی توسط نوار
نقاله های موجود؛ برای روغن گیری وارد دستگاه پرس سرد میشوند.
بوجاری کردن دانه های کنجد
در پرس سرد دانه ها در دمای حدود ۴۰ درجه, روغن گیری شده و روغن
های بدست آمده جهت عملیات فیلتراسیون به سمت فیلتر پرس هدایت
میشوند. از طرف دیگر کنجاله حاصل از روغن کشی دانه کنجد ( کیک), از
دستگاه پرس خارج و پس از خشک شدن بسته بندی گردیده و جهت خوراک
دام استفاده میگردد.
صفحه 10:
روغن فیلثر شده در مخارن استیل نگهداری میشود تا جهت 31
و تصفیه فیزیکی به قسمت مربوطه هدایت گردند.
مخازن نگهداری روغن کنجد
در طى اين فرايند به هيج وجه به دانهها حرارت بالا اعمال نمى
گردد تا خواص آن حفظ شود و چون در اين روش کنجدها با پوست
روغن گیری میشود پروتئینهای موجود در پوست آن نیز حفظ
میگردد . در این روش هیچگونه فراوری و یا افزودنی به کنجدها
اعمال تمی كردد: بتابر اين روغن ان دقيقا خواض كنجد را جازاست .
در اين روش مراحل روغن كيرى به كونهاى است كه مىتوان
بیشترین مواد موثر همچون ویتامین ۶ و اسيدهاى جرب غير اشباع
یگانه و چندگانه را به همراه روغن از دانه استخراج نمود. در طی
اين عملیات حرارت روغن روان در حدود ۴۰ درجه سانتیگراد
میباشد
صفحه 11:
در روتتق_روعن گیری به روش پرس گرم7به دلیل وجود حرارت بالا : روغن خروجی
به دست آمده دما تالابی درد و این اه سیب می شود که روغن استحصا لس
شده ,بیشتر خواص خود را از دست بدهد ولی در روش پرس سرد دمای روغن حدود
۰ درجه می باشد که خواص و فواید روغن به خوبی حفظ می شود و روغن حاصله
syle از هر گونه افزودنی و یا نگهدارندههای شیمیایی است .
در این روش ؛ روغن خرو جی حاصل شده بدون هیچ تغییر و کاملا طبیعی می باشد و
سلامت روغن های استحصالی در مصرف مستفیم خوراک انسانی بعنوان روغن های
۰ ارگانیک و بدون نیاز به تصفیه شیمیایی میباشد
صفحه 12: