۹ ماده خوراکی که هوش را از بین می برد
اسلاید 1: به نام خدا9 ماده خوراکی که هوش را از بین می برد
اسلاید 2: 1- تنقلات غیرطبیعی: برگرها، سرخکردنیها و چیزهایی شبیه آن ما را دچار وسوسه میکند، اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشتهشدن چربیها میشود. مصرف نامحدود این دسته از خوردنیها مانع تولید «دوپامین» میشود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و کاهش آن علایمی را به وجود میآورد که با نوسان اخلاقی و افسردگی ارتباط دارد.
اسلاید 3: 2- محصولات غذایی غنی از قندهای مصنوعی: مصرف بیش از حد قندهای مصنوعی منجر به کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز میشود که به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتقشده از مغز شناخته شده است. نبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین به خاطر سپردن میشود. طبیعت اعتیادآور شکر عواقب بلندمدتی بههمراه دارد، بهطوریکه بر توانایی یادگیری تأثیر میگذارد و مهارتهای شناختی را تضعیف میکند.عکس از ایرنا
اسلاید 4: 3- مواد غذایی سرخشده: سرخکردنیها بهعنوان «کمربند سکته مغزی» شناخته شده است. سطوح بالای چربی و کلسترول موجود در مواد غذایی سرخشده، داخل دیوارههای شریانهای خونرسان به مغز رسوب میکند؛ عدم خونرسانی کافی در نهایت باعث سکته مغزی میشود. بنابراین، هنگامی که رژیم غذایی بهطور منظم شامل مواد غذایی سرخشده باشد، شما بیشتر با دردسر و مشکلات مواجه میشوید.
اسلاید 5: 4- وعدههای غذایی منجمدشده: اکثر افراد در زندگی خود به دلیل زمان کمی که دارند، مجبور میشوند غذاهای خود را فریز کنند. مصرف مواد غذایی یخزده بهطور مرتب، میتواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش دهد و همچنین به زوال عقل که تخریب سلولهای مغزی در طول زمان است، منتهی شود.
اسلاید 6: 5- محصولات غذایی شور: مواد غذایی شور درست مانند مواد قندی، میتواند اعتیادآور باشد و با عواقب خطرناک همراه باشد. سدیم در تغییرات فشار خون شناخته شده است، اما نکته اینجاست که آیا میدانید که این ماده میتواند همچنین تواناییهای تفکر ما را مختل سازد؟
اسلاید 7: 6- پروتئینهای فرآوریشده: زمانی که پروتئینها، فرآوری و تبدیل به سوسیس، پپرونی و کالباس میشوند، احتمال خطرزایی آنها بسیار افزایش مییابد. مواد نگهدارنده، مانند نیترات سدیم، زمانی که در فرآوری گوشت با پروتئینها ترکیب میشوند، این دسته از مواد غذایی را سرطانزا میکند.
اسلاید 8: 7- نیکوتین: نیکوتین زمانی که به میزان بالا مصرف میگردد، به دلیل کاهش عرضه خون و اکسیژن به مغز به عنوان عامل سرطان شناخته میشود. علاوه بر این، سفتشدن مویرگها و تأثیر مخرب بر عملکرد انتقالدهندههای عصبی و انتقال مواد شیمیایی در بدن از دیگر عوارض آن به شمار میآید.
اسلاید 9: 8- شیرینکنندههای مصنوعی: بسیاری از ما نسبت به این موضوع که شیرینکنندههای مصنوعی در زندگی ما فاقد آسیب هستند، دارای تصور غلط هستیم. استفاده از شیرینکنندههای مصنوعی که در بیشتر محصولات صنعتی از قبیل آبمیوهها، نوشابهها و... کاربرد دارد، در نهایت به آسیبهای مغزی منتهی میشود.
اسلاید 10: 9- چربیهای ترانس: چربیهای ترانس هنگام افزودن هیدروژن به روغنهای مایع گیاهی (عمل هیدروژنهکردن)، برای بالابردن نقطه ذوب آنها (جامدکردن) جهت افزایش طول عمر و پایداریشان به وجود میآیند. چربیهای ترانس در روغنهای شیرینیپزی، روغن نباتی جامد، مارگارینها، شیرینیها، غذاهای حاضری، غذاهای سرخشده مثل پیراشکی و سیبزمینی سرخکرده و سایر غذاهایی که با روغنهای هیدروژنه، پخته یا سرخ شدهاند، یافت میشوند. مصرف چربیهای ترانس خطر ابتلا به بیماری کرونر قلبی را افزایش میدهد؛ در طی یک دوره، ما را با درد و رنج یک سکته مغزی حساس مواجه میسازد. همچنین، مصرف این نوع چربی سبب کمشدن حجم مغز میشود که در نهایت به بیماری آلزایمر منتهی میگردد.
اسلاید 11: این مطلب از سایت هفته نامه افق حوزه گرفته شده است.www.ofoghhawzah.com
اسلاید 12: منتشر شده ها:برای دانلود این پاورپونت ها در همین سایت جستجو کنید
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.