پزشکی و سلامتتغذیه

9 ماده خوراکی که هوش را از بین می برد

صفحه 1:
hs pl a

صفحه 2:
1- تنقلات غیرطبیعی: برگرها, سرخ‌کردنی‌ها و چیزهایی شییه آن مارا دچار وسوسه می‌کند, اما خوردن این مواد غذایی باعث انباشته‌شدن چربی‌ها می‌شود. مصرف نامحدود این دسته از خوردنی‌ها مانع تولید «دویامین» می‌شود که ماده شیمیایی «شادی» در بدن ما است و کاهش آن علایمی را به وجود می‌آورد که با توس ان اخلاقی و افسردگی ارتباط دارد.

صفحه 3:
2- محصولات غذایی غنی از قندهای مصنوعی: مصرف بیش از حد قندهای مصتوعی فنجر بخ کاهش ‎gale Sy autor‏ شیمیایی در مقز می‌شود که به عنوان فاکتور نوروتروفیک مشتق‌شده از مغز شناخته شده است. نبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین به خاطر سپردن می‌شود. طبیعست اعتیادآور شکر عواقب بلندمدتی به‌همراه دارد, به‌طوری‌ک.ه بر توانایی یادگیری تأثیر می‌گذارد و مهارت‌های شناختی را تضعیف فى

صفحه 4:
سرخ‌کردنی‌ها بهعنوان م۳ سکته مغزی» شناخته شده است. سطوح بالای چربی و کلسترول موجود در مواد غذایی ‎itr‏ رت ول وهای شریان‌های خون‌رسان به مفز رس وب می‌کن--د؛ عدم خون‌رسانی کافی در ‎cgi‏ ‏باعث سکته مغزی می‌شود. غذایی سرخ‌شده باشد, شما بیشتر با دردسر و مشکلات مواجه می‌شوید.

صفحه 5:
4- وعده‌های غذايى منجمدشده: اکذر افراد در زندگی خود به دلیل زمان کمی که دارند. مجبور می‌شوند غذاهای خود را فریز کنند. مصرف مواد غذایی يخزده به‌طور مرتب, می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزايش دهد و هم‌چنین به زوال عقل که تخری ب سلول‌های مغزی در طول زمان است. منتهی شود.

صفحه 6:
5- محصولات غذایی شور: مواد ۶ غذايى شور درست قندى, می‌تواند اعتیادآور باشد و با عواقب خطرناک همراه باشد. ر تغییرات فشار خون شده است., اما نکته اینجاست که آیا می‌دانید كه اين ماده می‌تواند همچنین توانایی‌های تفکر ما را مختل سازد؟ 3

صفحه 7:
6- پروتئین‌های فرآوری‌شده: زمانی که پروتئین‌ها, فرأوری و تبدیل به سوسیس, پپرونی و کالباس می‌شوند. احتمال خطرزایی آن‌ها بسیار افزايش می‌یابد. مواد نگهدارندهء مانند نیترات سدیم, زمانی که در فرآوری گوشت با پروتئین‌ها ترکیب می‌شوند, این دسته از مواد غذایی را سرطان‌زا می‌کند.

صفحه 8:
7- نیکوتین: نیکوتین زمانی که به میزان بالا مصرف می‌گردد. به 00 اه ش عرضه خون و اکن ب* مقز به عنوان عامل 8 شتاخته می‌شود. 8 از ن. سفت‌شدن | و تانب ر مخرب بر عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی 8 رواد شیمبایی در بدن ار تبكر 8 آن به شمار

صفحه 9:
8- شیرین کننده‌های = مضنوعی: بسیاری از ما 00 نسبت :ننه اين موضوع كه = شيرينكنندههاى- مصنوعی درء” ‎١‏ ‏رلوك ‎Biri over ee) CMe‏ داراى تصور غلط هستيم. استفاده از شيرينكنندههاى مصنوعى كه در بيشتر محصولات صنعتی از قبيل آبمیوه‌ها, نوشابه‌ها و... کاربرد دارد, در نهایت به آسیب‌های مغزی منتهی می‌شود.

صفحه 10:
9- چربی‌های ترانس: چربی‌های ترانس هنگام افزودن هیدروژن به روغن‌های ماییع گیاهی (عملٍ هیدروژنه‌کردن), برای بالابردن نقطه ذوب آن‌ها (جامدکردن) جهت افزایش طول عمر و پایداری‌شان به وجود می‌آیند. چربی‌های ترانس در روغن‌های شیرینی‌پزی, روغن نباتی جامد, مارگارین‌ها, شیرینی‌هاء غذاهای حاضری, غذاهای سرخشده مثل پیراشکی و سیب‌زمینی سرخ‌کرده و سایر غذاهایی که با روغن‌های هیدروژنه, پخته یا سرخ شده‌اند, یافت می‌شوند. مصرف چربی‌های ترانس خطر ابتلا بسه بیماری کرونر قلبی را افزایش می‌دهد؛ در طی یک دوره, مارا با درد و رنج یک سکته مغزی حساس مواجه می‌سازد. همچنین. مصرف اين نوع جربى سبب کم‌شدن حجم مفز می‌شود که در نهایت به بیماری آلزایمر منتهی می‌گردد.

صفحه 11:
اين مطلب از سايت هفته نامه افق حوزه گرفته شده است. ‎www.ofoghhawzah.com‏

صفحه 12:
برای دانلود این پاورپونت ها در همین سایت

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان