صفحه 1:
صفحه 2:
21000 در تولید ست
ارائه دهندگان:
زیر نظر استاد ارجمند :
صفحه 3:
صفحه 4:
1 توصیف فرآورده:
Ire crew) ew * فرآورده لبنی منجمد آماده
الست لله ee كيبل و ف
مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر
طعم دهنده خوراکی بدست مي آید. همچنین حاوی, le
کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میب
این برنامه صرفاً ک فرآورده یعنی:" بستتی "را يوشش مي د
اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برد
دیگری نیزتدوین نماید.
صفحه 5:
بدون فرآورده دیگری
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟
نوع بسته لدت
مدت ماندگاری
در چه مكانهايي بفروش میرسد؟
نشانه گذاری مخضول
کنترل مخصوص زمان توزیع
نام و أمضاء تنظيم كنتده:
نام و امضاى تأييد كننده:
میشود(یک فرآورده:
مردم از جمله گروهها
بسشتر در معرض BE
میباشند
ظروف 1 و5/0 لیتری
بستنی فروشها,خواربار فرو:
و بطورکلی"خرده فروشان*
ای ارائه به مصرف کنندگان
ابي
برابر ضوابط مرجع ذیصلاح
رعایت د. ns - درجه
سانتیگراد ازطريق حمل
بوسيله خودروهاي سردخانه
دارمخصوص,جلوگیری از
صدمه دیدن بسته بندی
3
صفحه 6:
2 فرآیند تولید:
* اين برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مر
از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فرود
مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اينکه درهنگام تو
یانگهداری آلوده شود وجود ندارد
صفحه 7:
صفحه 8:
)6)سفت شدن(کمتر2ساعت در دمای زر
17)كارتن گذاری و فراردادن در بالت
18/انبار ماني در سردخاته زر
(19)باركيرى (دماى زير
صفحه 9:
3 شناسا
* جدول شناسايي و ارزیایی مخاطره در مراحل تولید ب
لات
صفحه 10:
مخاطره های بهداشتی
زیست شناسی(سالمولل)
شیميايي (بافیمانده دارو) شبرخام حاوی باقي مانده دارو باشد -
فیزیکی(اجسام (aul خير
زیست شناختی
5 میکروبهای بماییزا ما i
Sa, tbe ا بلى آلودگی ثانویه
wisi)
شيميابي (باقيمانده ذارو) بلی Beale gy eels Sg
شکرمایهد: مخاطره ای شناسايي نشد
عصاره ولنيلطبيعن.4 مخاطره ای شناسايي نشد
اليستيها.ة
(پایدار کننده) eet
مواد بستهبندی از خن مجاز برای
پسته بندی مواد غذايي تاش
مواددا» در تتوجه مواد تانيبلا
بسته بندی اعسات 60 بلاستيكى ورنكها و ساير
موادیه کار رفته در آن به بسته
Ha oly کل
صفحه 11:
زیست شناختی (رشد عوامل
abe اریز
معاطره ای شناسابي نشد
ب)شكرمايع
ت)عصاره وانیل طبیعی 3
“oh مخاطره ای شناسايي تشد
Seep mcs
تخل شیر اراد cs olen
و احسام حارجطلدراتر ودكية
دستاهمحلوط کی
یکشم ها ذرانتفلزعجدا شده أز جاقوبية
7 سول که ب راعب ایکردندر
را اكيس ها Ste
ols LE Lake
اه فیزیکی
۰۳ اجسام خارچي همزاه یمود اولیه
کر یادراثرنادرستی تخلیه مواد
شکرمان:معاطره ای شناسایی
نورد تشد
lay ۱ اد
a
7
wl
ea oe a یل هدر یو
تامناسب
درائر نادرست بار
شبرخشک ودر اثر I
ردن كيسه هاى
one
درائربروز اشکال در کار الک(صافت)
تدای ا
) زبادی میا
صفحه 12:
هموزنیره کردنة
پ میک ردنمخلوط6
به مخزن.
باستوريزاسيون
باستوريزاسيونة
سرد کردنا:
بیماریزااسموم باکتریها!
زیست شناختی(میکروبهای
بیماریزا/ سموم باکتریها)
فیریکی(اجسام خارجی)
زيست شناختی (میکروبهای
بيماريزا)
زيست شتاختى
ol
ofl
tt
ب
ورود ميزان زيادى
بيماريز//سموم باكتريهاى در
دردستكاه مخلوط كن به
تمیزنشده
ورود میزان زیادی میکروب
ببماريزا/سموم باكتريهاى در اثرتكثير .
دردستگاه مخلوط کن به خونی
تمیزنشدم)
ورود اجسام خارجی موجوددرمخلوط
به مفزن وراثراشکال درکارصافي
از بین نرقتن میکروبهای پیماریزانه
دلیل نامناسب بودن زمان/دمای
فرایند گرمايي باستوریزاسیون
رويش هاگ ها در اثر سرد کردن
صفحه 13:
یسرد
بسسته بسندع اوكردي ريطا
55
تیه يننا
esses sorbet
an
البايماتيور سرخا دير وتوا
00
tarsal
‘cing aa ee
فزيكو ارات فلن
li eae
in aban
a ll ban
sl ene
a i امغاطرة ان
Bw een seca nn
وروة ميزان زيادى ميكروب ساپ بتکم را
الل اق بون شبات ره ساره
hae hy oly fll pala
ou ca ارت فان در ره های
صفحه 14:
شناسایی 062652 با به کارگیری درخت::
گيري 266) در فرآیند تولید بستتک
صفحه 15:
جواب سوالات درعت. است؟ 06 آبا اين مرحله یک
08تصمیم گيري
بلي
پرسش | پرسش | پرسش | پرسش
زیست بلی 2 بلی oh =
شناختی بلی بلی > ol
=
خامه 2۱ زیست ol = بلی بلی 3
شناختی بلی بلی = > oh
=
هم إن |2 2 5
نگهدارعمواد اولیه 2 زیست. بلي خیر بلی بلی
شيرخشككم جربو شناختی
فيزيکي
خامه(22 ريست ol خیر بلی ol =
=
eae
شير خشكازاة13 قیزیکی بلي ws بلي بلي 5 مخاطره های
بصعي اش رت
مخلوط کن مسير يمب كردن
re
i )= |= ,4 | )|=
a
صفحه 16:
شناسایی 20202 با به کارگیری درخت. ۳۰
گيري 06) در فرآیند تولید بستند
صفحه 17:
سردکردنا!
عملآوردن10
افلزيابيه1
جواب سوالات
درخت تصمیم
08 0كيري
شناختی
شتاختی
است؟ 00۳ آیا این مرحله یک
صفحه 18:
صفحه 19:
7)کارتنگذاری و قرارددن در بل
)ابر مانی در سردخانه زیر
7
(29)بارگیری (مای زیر
صفحه 20:
WOCCE ab, برا
صفحه 21:
اندازه های باب
داراه
يودن]
مجوزها,
صفحه 22:
صفحه 23:
اندازه های بایسته
لنتخات مناستٍ
طروف] برعا
د ا
بش | غیت
fsa فراویع|
مواد غتليس] ها
خریداز: | پرچربا
oly | ت داوم"
مجاز و | معتبر
معتبری| بوین|
رد
طروفرا | bese
ee توليدوان|
رويه بايش
صفحه 24:
اندازه های پایسته
ale | دمای82*
حرارتی درجه
درست | سانتی|
راد يه
iia
aly
رویه پایش
دیور
اعلام يابان)
صفحه 25:
مخاطره
مربوط
شناساد
يکننده
فيزيكى | فلزیابی(
و
کارآمد)
با
فلزیاب
برستجى
اندازه های بایسته
رویه
بايش
das
کارکرد
فتزیارا نب
استفاده
از ذراتا
صفحه 26:
0005
مخاطره
مربوط
شناساء
ي کننده
زیست
شناختی
آندازه های بایسته
رسیدن
به دمای
زیرادرج
+ سانتي
كراد
4815390
رویه
ul,
ترموگرد
ف
صفحه 27:
آندازه های بایسته.
das
موثر دما
جرخش|
درس
جداكثر 7
۳
رویه بای
ule) ورود و
حرو
Tobe
use