صفحه 1:

صفحه 2:
21000 در تولید ست ارائه دهندگان: زیر نظر استاد ارجمند :

صفحه 3:

صفحه 4:
1 توصیف فرآورده: ‎Ire crew) ew *‏ فرآورده لبنی منجمد آماده الست لله ‎ee‏ كيبل و ف مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر طعم دهنده خوراکی بدست مي آید. همچنین حاوی, ‎le‏ ‏کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میب این برنامه صرفاً ک فرآورده یعنی:" بستتی "را يوشش مي د اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برد دیگری نیزتدوین نماید.

صفحه 5:
بدون فرآورده دیگری مشخصات مهم چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟ نوع بسته لدت مدت ماندگاری در چه مكانهايي بفروش میرسد؟ نشانه گذاری مخضول کنترل مخصوص زمان توزیع نام و أمضاء تنظيم كنتده: نام و امضاى تأييد كننده: میشود(یک فرآورده: مردم از جمله گروهها بسشتر در معرض ‎BE‏ ‏میباشند ظروف 1 و5/0 لیتری بستنی فروشها,خواربار فرو: و بطورکلی"خرده فروشان* ای ارائه به مصرف کنندگان ابي برابر ضوابط مرجع ذیصلاح رعایت د. ‎ns‏ - درجه سانتیگراد ازطريق حمل بوسيله خودروهاي سردخانه دارمخصوص,جلوگیری از صدمه دیدن بسته بندی 3

صفحه 6:
2 فرآیند تولید: * اين برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مر از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فرود مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اينکه درهنگام تو یانگهداری آلوده شود وجود ندارد

صفحه 7:

صفحه 8:
)6)سفت شدن(کمتر2‌ساعت در دمای زر 17)كارتن گذاری و فراردادن در بالت 18/انبار ماني در سردخاته زر (19)باركيرى (دماى زير

صفحه 9:
3 شناسا * جدول شناسايي و ارزیایی مخاطره در مراحل تولید ب لات

صفحه 10:
مخاطره های بهداشتی زیست شناسی(سالمولل) شیميايي (بافیمانده دارو) شبرخام حاوی باقي مانده دارو باشد - فیزیکی(اجسام ‎(aul‏ خير زیست شناختی 5 میکروبهای بماییزا ما ‎i‏ ‎Sa, tbe‏ ا بلى آلودگی ثانویه ‎wisi)‏ ‏شيميابي (باقيمانده ذارو) ‏ بلی ‎Beale gy eels Sg‏ شکرمایهد: مخاطره ای شناسايي نشد عصاره ولنيلطبيعن.4 مخاطره ای شناسايي نشد اليستيها.ة (پایدار کننده) ‎eet‏ ‏مواد بستهبندی از خن مجاز برای پسته بندی مواد غذايي تاش مواددا» در تتوجه مواد تانيبلا بسته بندی اعسات 60 بلاستيكى ورنكها و ساير موادیه کار رفته در آن به بسته ‎Ha oly‏ کل ‎

صفحه 11:
زیست شناختی (رشد عوامل ‎abe‏ اریز معاطره ای شناسابي نشد ب)شكرمايع ت)عصاره وانیل طبیعی 3 ‎“oh‏ مخاطره ای شناسايي تشد ‎Seep mcs‏ تخل شیر اراد ‎cs olen‏ و احسام حارجطلدراتر ودكية دستاهمحلوط کی یکشم ها ذرانتفلزعجدا شده أز جاقوبية 7 سول که ب راعب ایکردن‌در را اكيس ها ‎Ste‏ ols LE Lake اه فیزیکی ۰۳ اجسام خارچي همزاه یمود اولیه کر یادراثرنادرستی تخلیه مواد شکرمان:معاطره ای شناسایی نورد تشد ‎lay‏ ۱ اد a 7 wl ‎ea oe a‏ یل هدر یو ‏تامناسب ‏درائر نادرست بار شبرخشک ودر اثر ‎I‏ ‎ ‏ردن كيسه هاى ‎one‏ ‎ ‏درائربروز اشکال در کار الک(صافت) ‏تدای ا ) زبادی میا ‎ ‎

صفحه 12:
هموزنیره کردنة پ میک ردنمخلوط6 به مخزن. باستوريزاسيون باستوريزاسيونة سرد کردنا: بیماریزااسموم باکتریها! زیست شناختی(میکروبهای بیماریزا/ سموم باکتریها) فیریکی(اجسام خارجی) زيست شناختی (میکروبهای بيماريزا) زيست شتاختى ol ofl tt ب ورود ميزان زيادى بيماريز//سموم باكتريهاى در دردستكاه مخلوط كن به تمیزنشده ورود میزان زیادی میکروب ببماريزا/سموم باكتريهاى در اثرتكثير . دردستگاه مخلوط کن به خونی تمیزنشدم) ورود اجسام خارجی موجوددرمخلوط به مفزن وراثراشکال درکارصافي از بین نرقتن میکروبهای پیماریزانه دلیل نامناسب بودن زمان/دمای فرایند گرمايي باستوریزاسیون رويش هاگ ها در اثر سرد کردن

صفحه 13:
یسرد بسسته بسندع اوكردي ريطا 55 تیه يننا esses sorbet an البايماتيور سرخا دير وتوا 00 tarsal ‘cing aa ee فزيكو ارات فلن ‎li eae‏ ‎in aban‏ ‎a ll ban‏ sl ene a i ‏امغاطرة ان‎ Bw een seca nn وروة ميزان زيادى ميكروب ساپ بتکم را الل اق بون شبات ره ساره hae hy oly fll pala ou ca ‏ارت فان در ره های‎

صفحه 14:
شناسایی 062652 با به کارگیری درخت:: گيري 266) در فرآیند تولید بستتک

صفحه 15:
جواب سوالات درعت. است؟ 06 آبا اين مرحله یک 08تصمیم گيري بلي پرسش | پرسش | پرسش | پرسش زیست بلی 2 بلی ‎oh‏ = شناختی بلی بلی > ‎ol‏ ‏= ‏خامه 2۱ زیست ‎ol‏ = بلی بلی 3 شناختی بلی بلی = > ‎oh‏ ‏= ‏هم إن |2 2 5 نگهدارعمواد اولیه 2 زیست. بلي خیر بلی بلی شيرخشككم جربو شناختی فيزيکي خامه(22 ريست ‎ol‏ خیر بلی ‎ol‏ = = ‎eae‏ ‏شير خشكازاة13 قیزیکی بلي ‎ws‏ بلي بلي 5 مخاطره های بصعي اش رت مخلوط کن مسير يمب كردن ‎re‏ ‎i‏ )= |= ,4 | )|= ‎a‏

صفحه 16:
شناسایی 20202 با به کارگیری درخت. ۳۰ گيري 06) در فرآیند تولید بستند

صفحه 17:
سردکردنا! عملآوردن10 افلزيابيه1 جواب سوالات درخت تصمیم 08 0كيري شناختی شتاختی است؟ 00۳ آیا این مرحله یک

صفحه 18:

صفحه 19:
7)کارتنگذاری و قرارددن در بل )ابر مانی در سردخانه زیر 7 (29)بارگیری (مای زیر

صفحه 20:
‎WOCCE ab,‏ برا ‎

صفحه 21:
اندازه های باب داراه يودن] مجوزها,

صفحه 22:

صفحه 23:
اندازه های بایسته لنتخات مناستٍ طروف] برعا د ا بش | غیت ‎fsa‏ فراویع| مواد غتليس] ها خریداز: | پرچربا ‎oly‏ | ت داوم" مجاز و | معتبر معتبری| ‏ بوین| رد طروفرا | ‎bese‏ ‎ee‏ توليدوان| رويه بايش

صفحه 24:
اندازه های پایسته ‎ale‏ | دمای82* ‏حرارتی درجه درست | سانتی| ‏راد يه ‎iia ‎aly ‎ ‏رویه پایش ‏دیور ‏اعلام يابان) ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 25:
مخاطره مربوط شناساد ي‌کننده فيزيكى | فلزیابی( و کارآمد) با فلزیاب برستجى اندازه های بایسته رویه بايش das ‏کارکرد‎ فتزیارا نب استفاده از ذراتا

صفحه 26:
0005 مخاطره مربوط شناساء ي کننده زیست شناختی آندازه های بایسته رسیدن به دمای زیرادرج + سانتي كراد 4815390 رویه ‎ul,‏ ترموگرد ف

صفحه 27:
آندازه های بایسته. das ‏موثر دما‎ جرخش| درس جداكثر 7 ۳ رویه بای ‎ule)‏ ورود و ‏حرو ‎Tobe‏ ‎use‏ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

34,000 تومان