صفحه 1:
صفحه 2:
1.دانشمند دانمارکی به نام هنریک متوجه وجود ماده ای در بدن
مرغ شد ک سبب انعقاد می شود و ان را ویتامین کا نام نهاد
2ويتامين كا 1و کا 2
ول در چربی و نیاز به صفرا برای جذب
3مقاوم در برابر حرارت و حساس به سرما
4با گرمتر شدن هوا نیاز به ويتامين كا بیشتر
وویتامین کا1 توسط گیاهان ساخته می شود اگیاهان و برک سب
6ویتامین کا2 ذخیره ساز اصلی در حیوانات و در گوشت وشیر
می شود
صفحه 3:
صفحه 4:
3
وگیرعاز خونریزی1
برایک نترلو درمانخونریزین اشماز هموفیلی زردعو ز:
معده
7
ا
زخونريزوشديد در دورانقاعدكي4 ٠
تزریقویتامینکا ب نوزادانزود خونریزید
در پسیشگیرجاز ستککلیه پسوکواستخواندیابتسودمند.6
صفحه 5:
User ore r emer meets
تغذیه ی.4
عدم جذبچرییها.1 نزوزادانباشیر
بیماریهایکبد.2 مصنوعی
اشعه لیکس[
نابودوباكتروة احتما|كمبود در.5 رادبواكتيو الودكى
هایت_ولیدکننده هوا
ویتامیندر روده
صفحه 6:
arene) ان
1.بیش از نیمی از ان توسط باکتری در روده
2.جعفری. کلم. زرده تخم مرغ. کاهو,چای سبز گوجف
فرنگیعارچوه کرفس شاهی شلعم و ..
و
4.نیاز مردان: 80میکروگرم یاززنان: 65 میکروگزم
5.خوردن سبزی های پربرگ و تیره برگ سودمند
صفحه 7:
عوارض کمبود ویتامین کا
آأفرادی که لین ویتامین رابه مقدار مناسب مصرف نکنند بر]
ری لا
2رشد بیشتر سلول های سرطانی ومیزان . . . سلول ها بیشتر
3افزلیش شیوع .. . . به علت وابسته بودن بعضی
پروتبین های استخوان وغضروف ها
این وبتامین در ساختن.یک پروتیین استخوان 4کمبود آن با ابتلا
پوکی استخوان , , مت
به نام استئوکلسین نقش مهمی دارد.
ا در بسک رز :ترا بیشترحی کند Be Pas)
و بهبود مصرف انسولین
صفحه 8:
با