شباهتهای علم و دموکراسی از زبان لی سمولین
۶ آبان ۱۳۹۷لی سمولین – فیزیکدان – در مورد نحوه کار جامعه علمی صحبت می کند. می گوید: «ما با تمام توان بحث و جدل می کنیم» ولی همه می دانند که نسل آینده دانشمندان در مورد درستی ادعاهای ما قضاوت خواهند کرد. لی می گوید که در دموکراسی هم وضعیت همینطور است.
نوشتههای مرتبط:
در شبی دهشتناک در سال ۱۹۹۵، نوه ۱۴ ساله پلس فلیکس پسر عظیم خمیسا را به قتل رساند. حمله را باندی طراحی کرده بود که مواد مخدر، الکل، و حس کاذب تعلق آب به آتشش میریخت. این مواجهه مرگبار خمیسا و فلیکس را به مسیر مراقبه عمیق رهنمون کرد، تا بخشیده شوند، و در اقدامی …
در حین کار کردن در گاراژش، آنوشکا نایکناور یک حسگر طراحی کرد که ترمیم زخمها را دنبال میکند، او را تبدیل به جوانترین (در سن ۱۳ سالگی) برنده جایزه نمایشگاه علمی گوگل کرد. اختراع هوشمندانهاش چالش جهانی برای زخمهای مزمن و شدید را جهتدهی کرد، زخمهایی که بصورت مناسب به علت بیماریهای قبلی همچون دیابت …
نیدی توصیهای برای آفریقاییها دارد، چه به خدا ایمان داشته باشند، چه نداشته باشند. به مذهبیها توصیه میکند که مسئولیت آنچه در زندگیشان اتفاق میافتد را به خداوند واگذار نکنند. توصیه او به افراد غیرمذهبی این است که ذهنی باز داشته باشند(به نظرات دیگران نیز گوش دهند) و با سازمانهای دین-محور کار کنند، مخصوصا در …
0 دیدگاه برای “شباهتهای علم و دموکراسی از زبان لی سمولین”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.