شیمی

اهمیت و ضروریات استفاده از جلبک ها

etefadeh_az_jolbakha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 19 اسلايد اهمیت و ضروریات استفاده از جلبکها خیلی خوبه بهترین پاورپوینت که می تونی فکر شو کنی
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1950 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اهمیت و ضروریات استفاده از جلبک ها”

اهمیت و ضروریات استفاده از جلبک ها

اسلاید 1: به نام خداعنوان سمینار: اهمیت و ضروریات استفاده از جلبکها بهار931

اسلاید 2: اهمیت استفاده از جلبکهابی نيازی به خاک زراعی و آب شيرينقدرت استقرار آنها بر روی بسترهای سخت سنگی و بسترهای مصنوعیسازش پذيری بالای آنها با شرايط سخت آبهای دريايی و اقيانوسیداشتن پيگمان های فتوسنتزی جانبی که باعث افزايش بازده فتوسنتزی می شوداستفاده از نور ضعيف موجود در بخشهای عمقی درياها و اقيانوسهاوجود ترکيبات بيوپلميری ارزشمند در ديواره سلولی آنهاوجود عناصر معدني ماکرو و ميكروي ضروری مورد نياز انسان و دام و گياه در پيکره سلولی جلبکها ارزش آنها در چرخه غذايی و هرم انرژی اقيانوسها که ٧١ درصد کره زمين را دربر دارندارزش غذايی انها از لحاظ دارا بودن ترکيبات پروتئينی، اسيدهای آمينه، ويتامينها ، هورمونهای گياهی و مواد آنتی اکسيدانی2

اسلاید 3: تاريخچه کشتمصرف جلبکها در کشور چين دارای سابقه 2500 ساله می باشد ودر کشورهای اروپايی سابقه 500 ساله دارد .نخستين جلبکی که توسط انسان در حدود 300 سال پيش کشت داده شد جلبک قرمز porphyra معروف به Nori است که در سواحل توکيو در کشور ژاپن کاشته شد. گونه های جلبکی دارای ترکيبات هيدروکلوئيدی متعددی هستند که يکی از مهمترين اين ترکيبات آگارمی باشد. حدود 10000 گونه از جلبکها وجود دارد که 221 گونه از آنها دارای کاربرد درسطح جهانی هستند که 145 گونه دارای کاربرد های خوراکی و 101 گونه برای استخراج بيوپليمرها مورد استفاده قرار می گيرند.طبق آمار در سال 1995 حدود 2 ميليون تن جلبک خشک ( 13 ميليون تر ) با ارزش معادل 6بيليون دلار توليد شده که 50 درصد آن محصول کشت و پرورش اين گياهان بوده است که 90 درصدآن مربوط به کشورهای چين ، کره و ژاپن بوده است. 93 درصد این محصولات مربوط به جنسهای Undaria ، Laminaria , Gracilariaو Porphyraبوده است3

اسلاید 4: مصرف جلبکها به عنوان کودمصرف جلبکها به عنوان کود و حاصلخيز کننده خاک نيز دارای سابقه طولاني بوده و از دير باز در ايرلند و اسکاتلند معمول بوده است.در ابتدا فقط در مناطق ساحلی که امکان دسترسی به جلبکها وجود داشت انواع جلبکها به خصوص انواع قهوه ای بزرگ را به صورت تر يا خشک شده به زمين های زراعی اضافه کردند.در کشور فيليپين مقادير زيادی از جلبک قهوه ای سارگاسوم به عنوان کود مورد استفاده قرار می گيرد.در آرژانتين مقادير زيادی از جلبکهای سبز به ساحل حمل شده و به عنوان کود وحاصلخيز کننده به زمينهای زراعی افزوده می شود و کمپوست انها نيز تهيه مي شود.4

اسلاید 5: مزايای استفاده کودی از جلبکهاجلبکها با دارا بودن ترکيبات پلی ساکاريدی آب دوست با افزودن به خاک به اقتصاد آب کمک نموده و ازهدر رفت آن به شکل تبخير جلوگيری نموده و آب را برای مدت طولانی تری در دسترس گياه قرار می دهند.دارای مقادير مناسبی ازت و پتاسيم بوده و با وجود آنکه فسفر آن نسبت به کودهای حيوانی چندان بالا نمی باشد اما نسبت N.P.Kمناسب را فراهم می کنند . مقادير بالای کربوهيدرات موجود در جلبکها موجب تهويه مناسب خاک شده و هوا دهی به ريشه گياه رابیشتر وشرايط خاک را مطلوبتر می کنند . باعث افزايش عناصر معدنی ماکرو و ميکرو به خاک شده وبه غنای عناصر معدنی خاک کمک می کنند.برخی از محصولات کودی جلبکها به صورت ماده خشک شده پودری بوده که می توان به پودرهای توليد شده از پسماند های کارخانجات توليد آلژينات در کشور نروژ و محصولاشاره نمود. Afrikelp5

اسلاید 6: عصاره های استخراج شده از جلبکها نيز به صورت حاصلخيز کننده های مايع به لحاظ حمل و نقل ساده تر دارای دامنه مصرف گسترده تری در بسياری از کشورها می باشند که می توان به محصولات زير اشاره نمود :Maxicrop (United Kingdom), Goemill (France), Algifert (Norway), Kelpak(South Africa) and Seasol (Australia).استفاده از اين محصولات در باغبانی بسيار معمول می باشد و برای ميوها ، سبزيجات و گلها مصرف می شوند که موجب افزايش محصول آنها می شودکه ناشی از :١ – افزايش جذب مواد غذايی ، ٢ - افزايش مقاومت آنها در برابر آفات و بيماريهای فيزيولوژيک و تحمل سرما و يخبندان ٣- افزايش جوانه زنی بذور ۴ – تامين عناصر معدنی ماکرو و ميکرو - ۵ – افزايش َهورمونهای گياهی همچون سيتوکينين ، جيبرليک اسيد و اکسین. 6

اسلاید 7: استفاده از جلبکهای سبزآبی به عنوان کود زیستی در گیاه برنجکود ازته یکی از کودهای پر مصرف در مزارع است و بصورت شیمیایی ،آلی و زیستی استفاده می شود. کودهای شیمیایی دارای ویژگیهای گران بودن ،مشکلات محیطی ،از بین بردن لایه ازون و اسیدی شدن آب واثر گلخانه ای می باشد. کود زیستی شامل باکتریها ،قارچها و جلبکها که نقش مهمی در تغذیه گیاه و سلامت خاک را به عهده دارند.کودهای زیستی جلبکهای سبز آبی هتروسیست دار در شالیزارها فروان یافت می شوند به علت محیط مناسب از لحاظ نور رطوبت و دما 7

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید