صفحه 1:
دردامداری
صفحه 2:
تاد رصدوزنب دنگاو را آبفشکیلمیدهد56 ۰
هرکیلوگرم شیرتولیدی به 0تاملیترآب نیازدارد ۰
معمولا گاوها تا66درصدآب موردنیازروزانه خودرا تا *
.يك ساعت پس از دوشش می نوشند
درصدآبموردنیازبدندلم ازطریقن وشیدنآبوبقیه از 85 ۰
,طرقدیگر تامینمیشود
کل موادجامدمحلول درآب مصرفی دام نباید از ۰
000(میلی گرم درلیتر )بیشترباشد
صفحه 3:
کیفیت نامطلوب آب برگوساله ها وگاوهای شیرده بیشتر ۰
اثرداردوباعث کاهش تولیدشیر-کاهش مصرف خوریاک -
خطراسیدوز شکمبه- اسهال - تلفات گوساله-تضعیف
دستگاه ایمنی دام- اختلال درجذب املاح موجود درخوراک
.میگردد
وجود جلبکها در آبشخورباعث تولیدموادسمی میگردد ۰
لذابهتر ست سایبانی برروی آبشخورنصب شده تادرتعدیل
.دمای آب وکاهش جلبکها اثرمثبت بگذارد
صفحه 4:
:ریاههای خروج آب ازبدن دام *
تولیدشیرتا06درصد ۰
دفع ادرار-تا06درصد ۰
دفع مدفوع dua POGUE
تعرق وتبخیر-مقداربسیارکم
صفحه 5:
:مقدا رآب موردنیازروزانه گاو دردوره های مختلف
گوساله ها()ت9) ماهه)-از 6 ت00 لیتر
تليسه ها -©© تام © ليتر
Jul SO USS كاوها
:عوامل زیربرمیزان آب مصرفی اثردارند
وزن- سن- میزان شیر- دمای آب ومحیط- رطوبت هواوعلوفه
-مصرفی
