آداب سفره
اسلاید 1: آداب سفره (واجبات، مستحبات و دستورالعمل ها)بسم الله الرحمن الرحیم
اسلاید 2: امام حسن عليه السّلام می فرمایند: در سفره دوازده خاصيت است كه بر هر فرد مسلمان لازم است كه آنها را بشناسد که چهار خاصيت واجب است و چهار خاصيت مستحب و چهار ديگر از ادب است
اسلاید 3: واجبات سفره معرفت (كه نعمت دهنده را بشناسد.) خشنودي(راضی بودن به نعمتى كه خدا عطا فرموده است.)شروع با نام خداشکرگزاري
اسلاید 4: مستحبات سفره شستن دست ها و وضو قبل از غذانشستن و تکيه دادن به طرف چپخوردن با سه انگشتليسيدن انگشتان
اسلاید 5: نشانه های ادب در سفرهخوردن از آن چه جلوي انسان قرار داردکوچک گرفتن لقمهخوب جويدن غذاکمتر نگاه کردن به صورت دیگران
اسلاید 6: مصون ماندن از ضرر و زیان غذااثرات آغاز نمودن غذا خوردن با نام خداعدم ابتلا به سوء هاضمه (اگر با الحمدلله در پایان غذا باشد)محروم شدن شیطان در شراکت با انسان در غذا خوردنبازپرس نشدن انسان راجع به آن غذاراندن شیاطین
اسلاید 7: زیاد شدن روزی و از میان بردن فقراثرات وضو گرفتن و شستن دست قبل از غذافزونی خير و بركت در خانهمحفوظ ماندن از بيمارىهاى جسمى دفع هفتاد نوع بلا و گرفتارىزایل کردن وسواسنیرومندی چشم
اسلاید 8: دوری از هفتاد بيمارىاثرات آغاز نمودن غذا با نمکفوائد بسیاری دارد(فرا تر از ترياق (پادزهر))دوری از بيمارىهای جنون و جذام و برص و ...نسبت به سایر خورش ها سرور استسنت است
اسلاید 9: غذا خوردن با دستوضو گرفتن قبل از غذادستورالعمل سفره و آداب آنشروع غذا با نام خداشروع غذا با نمکدانلود متن روایات
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.