صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
سوخاری کردن
0
۱۱ ۱ 00 ل عناهاى سوخارى را دوست دارند.و حتى خيلى اتركسانى
1 و ماضى ندارنت بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامه غنا
ار شدن ماهی سوخاری: میتوانیند گوشترا حدود نيم
در ترکیبی از آبلیموه نمک. پودر فلفل سیاه و پودر سیر بخوابانید.
Cole پیش از سرخ کر
صفحه 5:
۲ ۳ ه و طرف ماهی را به بودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ما
روغنهای مخصوص سرخکردنی, سرخ کنید. قبل از خوردن ماهی, پودرهای سوخاری
۲ ۱ ۲ ود آثر حرارث دیدن به بنگ قهوهای درآمدهلند. از سطح ماهی جدا
كنيد و گوشت سالم و خوشطعم آن را بخورید.
صفحه 6:
لا برای جدا شدن سادهتر پودر سوخاری, میتوانید حدود ۳ دقیقه پیش از پایان پخت. در
بگذا
رید تا بودر چسبیده به ماهیها
ار ایجادشده» شل وبه راحتی کنده شود. برای طبخ ماهی ب
روش, بهتر است گوشت ماهی را بهصورت فیله درآورید.
صفحه 7:
صفحه 8:
1
1
تنوری کردن
120077 ی ان استفاده از فر است. برای, طبخ ماهی تنورى. fa
ماهیهای بزرگ و درسته هم استفاده کنید و نیازی به فیله کردن ماهیها نیست.
۲ و و ال شعم با گوشت ماهی را با مقداری تمک و کمی پودر آثار یا پودر له
عمانی طعمدار کنید. سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق بزنید و تمام يوست و داخل'
پرشها را با رب انار بپوشانید.
صفحه 9:
1 حالا ماهی را خوب داخل فویل آلومینیومی بپیچید و آن را بعد از قرار دادن در یک
نازک» داخل طبقه وسط فر بگذارید. فر شما باید از قبل کاملا گرم شده و حداقل حدود ۱۲۰
سانتی گراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهی بستگی دارد
صفحه 10:
میتوانید حدود نيم ساعت بعد از قرار دادن ماهى در فرء فويل لن را باز كنيد و ببينيد جه م
برای پخت کامل زمان لازم دارید. این روش یکی از بهترین روشهای طبخ ماهی است که
طعم خوبی که برای ماهی ایجاد میکند. بهدلیل استفاده نکردن از روغن» غذای سالمتری هم خوا
داشت.
صفحه 11:
۲ آبپز کردن
لا تعجب نکنید؛ برای تهیه ماهی با لین روش, قرار نیست که ماهیها را داخل لب بیندازید. ذ
است یک ظرف گود مانند قابلمه را تا نیمه با لب پر کنید. سپس تکههای ماهی که فقط با
نمك طعودار شدهاندء داخل فویل آلو فخ
ماهى را بعد از جوش آمدن آبء داخل ظرف بريزيد.
صفحه 12:
صفحه 13:
لا اگر تکههای ماهی کوچک باشند. حدود ۱۰-۱۵ دقیقه برای پخت آنها Aly go cant! gil
بپزید.زمانی که ماهی در حال پخد
قزلآلای نسبتا درشت را هم حدود ۲۰ دقیقه با این روش
است. باید برای تهیه سس این غذا دست به کار شوید.
صفحه 14:
صفحه 15:
١ eee درك از رب آناره گردوی آسيابشده نعناع و جعفری ساطوری و:
هم پودر فلفل سیاه باشد که همگی آنها باید حدود ۵ دقیقه باهم تفت داده شوند. درصورت,تمایل
میتوانید کمی پیازداغ هم به این سس اضافه کنید. سس ماهی آبپز باید درست پیش از سروه
روی آن ريخته شود.
صفحه 16:
بخاريز كردن
ماهی بخاریز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند. مناسب؛
بای تهیه لین ماعی, نيا روت ed گوشت ماهی در روش بخاريز كردن»
و طمم سبزیهای مختلف را به خود مى كيرد و فقط افزودن کسی نمک و فلفل سياه قبل از
ee اند ربا مفداری سیبزمینی حلقه شدء
پخت به آن کافی است. در این روش اب
بپوشانید.
صفحه 17:
١ 0 ۰ ,وف هویج حلفه شذم یک ردیف ساقه گرفنس خرد شکریک
۲ ان ۱ ببار عام حلنهشده ویک ردیف برگ سبزیهای معطری ما2
نعناع» جعفری و قرار دهید و تکههای ماهی را روی این سبزیها بگذارید.
صفحه 18:
| در نهایت هم پرگهای خردشده كرفس را روى ماهیها بپاشید و در تابه را بگذارید. ب
۲ ۳ ۱ .ی گم کنید که ماهی و سایر سبزیها آب بیندازند و خوب +
۱ .راد ۲ + سیر همربه محتوبات تلبه اضافه کنید. شمامیتوان
ماهی بخارپز را برای بهبود طعم آن. با کمی روغن زیتون و آبلیموی تازه یا سرکه سرو کنید.
صفحه 19:
سایت سیمرغ
سایت بیتوته
cols باشگاه خبرنگاران جوان
صفحه 20: