پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

آموزش بهداشت دهان به کودکان سن مدرسه

behdasht-dahan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آموزش بهداشت دهان به کودکان سن مدرسه”

آموزش بهداشت دهان به کودکان سن مدرسه

اسلاید 1: به نام خدا آموزش بهداشت دهان و دندان در کودکان سن مدرسه

اسلاید 2: اولین مسئله ایی ک باید راجبش صحبت بشه اینه که واسه ی چی باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنیم؟؟مهمترین كار دندان ها جویدنه،. اگر بتونیم غذا را به خوبی بجویم، ‌از خوردن غذا بیشتر لذت خواهیم برد. اگر غذا خوب جویده بشه ، هضم غذا راحت تر انجام می شه و مشكلات گوارشی كمتری خواهیم داشت .همه دوست دارنــد كه دنـــدان های سـالم و دهان خوشبو داشته باشند. بوی بد دهان، علاوه براینكه موجب دوری اطرافیان می شود، برای خود ما نیز آزار دهنده است. هر چند بسیاری از بیماری ها، مثل گلودرد، سینوزیت و بیماری های داخلی می توانند موجب بوی بد دهان شوند، اما یكی از دلایل بوی بد دهان، باقی ماندن ذرات غذا در بین دندان ها و رشد میكروب ها روی آن است. اولین اقدام برای برطرف كردن بوی بدن دهان، پیشگیری از خرابی دندان ها و عفونت های لثه است.با رعایت بهداشت دهــان و دندان ها، دچار عفونت های لثه و دندان ها نمیشیم. این نوع عفونت ها را نباید كم اهمیت دانست؛ زیرا عفونت های لثه و دندان به دهان محدود نمی شوند و ممكن است از طریق خون، به سایر قسمت های بدن مثل قلب برسند و باعث آسیب آنها شوند.حدود شش ماهگی اولین دندان شیری در دهان نوزاد رویش می‌یابد، تعداد دندان‌های شیری در دهان کودک 20 عدد است که از 6 تا 12 سالگی به تدریج دندان‌های شیری جای خود را به دندان‌های دائمی می‌دهند پس لازمه که یه سری موارد رو حتما و حتما بدونیم و برای حفظ سلامت دهان و دندان هامون رعایت کنیم.

اسلاید 3: پوسیدگی دندان ها:در سن مدرسه پوسیدگی دندانها بسیار شایع بوده و مربیان در پیشگیری از بروز آن نقش بسیار مهمی دارند، حفظ و مراقبت از دندانها ضامن تغذیه مناسب و رشد طبیعی کودک خواهد بود. پوسیدگی دندانها فرایندی است که با سه عامل اصلی ضخامت مواد در تماس با دندانها، مواد قندی دریافتی در رژیم غذایی و باکتریهای اختصاصی دهانی در ارتباط می‌باشد. با از بین رفتن مینای دندان که در نتیجه فعالیت باکتریها در اثر تخمیر مواد قندی رخ می‌دهد به تدریج لکه‌های سفید رنگی به وجود آمده که در نهایت به فقدان پیشرونده بافت دندان و ایجاد پوسیدگی در آن می‌انجامد.جهت پیشگیری از پوسیدگی و فساد دندان به توصیه‌های زیر عمل کنید: 1. شستشوی مرتب دهان پس از هر وعده غذا خوردن 2. استفاده از خمیر دندان مناسب 3. مسواک زدن به روش صحیح پس از هر وعده غذا 4. استفاده از غذاهای دریایی 5. استفاده از آب لوله کشی بهداشتی 6. استفاده متناوب از آبهای معدنی سالم 7. خودداری از مصرف غذاهای گرم و سرد بطور همزمان 8. اجتناب از نوشیدن مایعات سرد به دنبال مواد غذایی گرم 9.مراجعه به دندانپزشک هر ۶ ماه یکبار

اسلاید 4: اگر تا الان حواسمون ب بهداشت دندونامون نبوده و رعایت نکردیم . چجوری بفهمیم ک دندونامون سالم هستن یا نه؟ اگر دندونامون دچار پوسیدگی شده باشه یک سری علائم وجود داره که ما رو در تشخیص یاری میکنند علائمی مانند:1ـ وجود لکه های سیاه یا قهوه ای پررنگ روی دندانها2ـ احساس درد در موقع خوردن غذا3ـ احساس درد خود به خودی در ناحیه دندانها در پوسیدگی پیشرفته و یا احساس دندان درد در موقع جویدن و خوردن غذا4ـ حساسیت دندانها نسبت به سرما و گرما و مواد غذایی بخصوص شیرینی جات

اسلاید 5: خوب حالا که یه خورده اطلاعات راجب فواید و اهمیت دندان ها و روش های تشخیص و شناسایی پوسیدگی آنها دستتون اومد لازمه که بحث رو به سمت روش های محافظت از دندان ها پیش ببریم برای اینکه دندانهایی سالم داشته باشیم، باید بعد از هر نوبت غذا خوردن به دقت مسواک بزنیم و سپس با استفاده از نخ دندان ذرات باقی مانده مواد غذایی در فاصله بین دندانها را خارج کنیم و با کمی آب خالص دهان را بشوییم.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید