کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

آموزش کامل کاشت هلو و نگهداری از آن

amoozesh-kamele-kasht-holoo-va-negahdari-az-an

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آموزش کامل کاشت هلو و نگهداری از آن”

آموزش کامل کاشت هلو و نگهداری از آن

اسلاید 1: آموزش کامل کاشت هلو و نگهداری از آن بسمه تعالیموضوع: (میوه هلو)نام استاد: گردآورنده:

اسلاید 2: هلو گیاهی است درختی و کوچک با تاج پوشش گسترده به طول 2.5 تا 3 متر. درخت هلو معمولاً عمر کوتاهی دارد و تنها 15 تا 20 سال دوام می‌آورد. طول عمر درختان هلویی که در باغ‌های پرورشی کاشته می‌شوند بسیار کمتر از این رقم است و معمولاً این درختان چیزی در حدود هشت سال عمر می‌کنند. برگ‌ها باریک و دارای راس نوک تیز هستند. برگ‌ها از نمای نیمرخ داسی شکل به نظر می‌رسند. گل‌ها از صورتی کم رنگ تا قرمز جگری و ارغوانی متغیرند و قطری معادل 2.5 سانتی متر دارند. گل‌ها معمولاً به طور منفرد بر روی ساقه گل پدیدار می‌شوند. گلبرگ‌ها می‌توانند بزرگ و پرزرق و برق یا کوچک و کم جلوه باشند. گل از جوانه جانبی مستقر بر روی ساقه‌های یک ساله به وجود می‌آید. در هلو‌های زینتی ، گل دارای گلبرگ‌های بسیار و ظاهر میخک مانند است و رنگ آن از صورتی تیره تا سفید متغیر است. گیاه هلو خود بارور است و معمولاً نیازی به گرده افشانی ندارد. میوه آن جزو میوه‌های هسته دار است و مزوکارپ یا میان بر همان گوشت میوه است. در بیشتر ارقام هلو، میوه 3 تا 5 ماه پس از شکوفه دادن می‌رسد. البته در شمار اندکی از واریته‌ها نیز طول دوره رسیدن میوه ممکن است شش ماه به طول بینجامد.آشنایی با ارقام میوه هلو بر اساس وضعیت جدا شدن هسته : - ارقام هلو بر اساس وضعیت جدا شدن از بافت میوه و زمان رسیدن میوه تقسیم بندی می شوند. - ارقام هسته جدا بخاطر گوشت نرم و آبدار آن بیشتر برای مصرف تازه خوری استفاده می شود. - ارقام هسته چسبیده که هسته به گوشت میوه چسبیده است. بافت میوه سفت بوده و برای صنعت کمپوت مناسب می باشد.

اسلاید 3: آشنایی با ارقام میوه هلو براساس زمان رسیدن میوه :1- ارقام خیلی زودرس: زمان برداشت این ارقام در اواخر اردیبهشت می باشند.2- ارقام زود رس: میوه این ارقام در خرداد ماه قابل برداشت می باشند.3- ارقام میان رس: محصول این ارقام از اواسط تیر تا اواسط مرداد قابل چیدن می باشند.4- ارقام دیر رس: ارقامی هستند که میوه آن ها از اواخر مرداد تا شهریور قابل برداشت و عرضه به بازار می باشند.بطور کلی ارقام زود رس به هسته چسبیدگی و ارقام دیر رس به هسته جدایی متمایل هستند.شرایط اقلیمی میوه هلو :هلو و شلیل یک دامنه نیاز سرمایی وسیع نسبت به سایر محصولات دارند که در تشکیل گل و میوه موثر است. بعضی از ارقام فاقد نیاز سرمایی است و در مناطق گرمسیری کشت می شود و بعضی ارقام آن حدود1000 ساعت دمای کمتر از 7 درجه سانتی گراد سرما نیاز دارد.بطور میانیگین نیاز سرمایی بیشتر ارقام حدود 900-600 ساعت دمای کمتر از 7 درجه سانتی گراد می باشد. مقاومت هلو در برابر سرمای زمستانه، از سیب و گلابی کمتر و تقریبا شبیه «به» می باشد.گل های باز شده هلو  و شلیل و میوه های تازه تشکیل شده در صورتی که در زمان محدودی در دمای 2.2- سانتی گراد و یا کمتر قرار گیرند از بین می روند.با توجه به این که گل هلو 3 تا 4 هفته زودتر از گل سیب باز می شود از این لحاظ نسبت به سرمازدگی بهاره حساس تر می باشد لذا  از کاشت نهال هلو و شلیل در مناطقی که خطر سرمای بهاره آنجا را تهدید می نماید باید خود داری گردد.برای تشکیل رنگ قرمز در هلو برخلاف میوه سیب نیازی به دمای پایین در شب نیست و رنگ قرمز بیشتر تابع رقم و نور می باشد. بطور کلی هلو، در برابر گرمای تابستان مقاوم تر از سیب و در تابستان گرم، میوه آن مانند گلابی از کیفیت بهتری برخوردار می شود.خاک های لومی تا شنی متوسط بهترین خاک برای کاشت هلو و شلیل می باشد این خاک ها می بایست عمیق و با زهکش مناسب باشند. زیرا ریشه هلو و شلیل همانند بیشتر درختان هسته دار نسبت به تنش ضعیف و غرقاب شدن اراضی بسیار حساس است.بنابراین از غرس نهال های هلو و شلیل در ارضی شالیزاری به دلیل تجمع آب و رطوبت بالا و ایجاد پوسیدگی در ریشه و خشک شدن و از بین رفتن توصیه نمی شود.

اسلاید 4: خاک مناسب درخت هلو :زهکشی خوب می تواند بر رشد درختان هلو تاثیر گذار باشد. خاک های سنگین که زهکشیشان نامناسب است، آب را در خود حفظ می کنند و برای کاشت هلو مناسب نیستند. خاک های لومی شنی برای کاشت هلو مناسب است. درخت هلو خاک های آهکی را دوست ندارد. خاک مخلوط شده با خاک برگ، پیت موس، و شن بسیار برای این درخت عالی است و آن را خوشحال می کند.آبیاری درختان هلو :نیاز آبی هلو زیاد است، و این نیاز در زمان میوه دهی بیشتر هم می شود. با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه در تابستان، شاید به دو بار آبیاری نیاز داشته باشند. خشکی کشیدن درخت در این مقطع زمانی باعث کم آب شدن میوه ها می شود. از طرفی غرقاب شدن خاک این درخت هم می تواند منجر به پوسیدن ریشه آن شود.پس از کاشت نهال هلو و شلیل در باغ باید بلافاصله نسبت به آبیاری آن اقدام نمود تا خاک کاملا نشست کرده و ریشه ها کاملا با خاک تماس پیدا کند. از آنجایی که هدف اصلی از آبیاری، تامین رطوبت لازم برای رشد گیاه و رقیق کردن خاک می باشد، عملیات آبیاری با توجه به شرایط منطقه و خاک باید به طور مرتب و منظم انجام شود.باید توجه داشت که ریشه هلو و شلیل نسبت به آب زیاد موجود در خاک (غرقاب) و عدم تهویه اراضی، حساسیت زیادی دارد و باید از آبیاری بیش از حد جلوگیری نمود تا سبب خفگی ریشه نگردد. بعد از هر دو یا سه دروه آبیاری باید عملیات سله شکنی خاک درون گودال و طشتک آبیاری صورت گیرد.کود دهی درختان هلو :در نخستین سال کشت، حدود 7 تا 10 روز بعد از کاشت، می توان از 250 گرم کود 10-10-10 استفاده کرد و بعد از گذشت چهل روز نیز می توان از این کود استفاده کرد. برای درختان بزرگتر یعنی درختان 4 تا 10 ساله دو بار در سال یک بار اوایل فروردین، و یک بار اواخر خرداد از 450 تا 900 گرم کود 10-10-10 می توان استفاده کرد.هرس درختان هلو :برای درختان هلو چهار نوع هرس داریم، که نام آن ها هرس های باردهی، جوانسازی، تنک کردن، فرم دهی است. هرس باردهی به منظورم بالا بردن کیفیت و تعداد محصولات طی دوران بلوغ درخت انجام می شود. هرس جوانسازی عمر درخت را طولانی تر می کند. هرس فرم دهی باعث شکل دادن به اسکلت درخت می شود. تنک کردن یعنی حذف بخشی از محصول برای بالا بردن باقی محصولات. اواخر اسفند و اوایل بهار (قبل از آن که گل ها باز شوند) هنگامی که خطر سرمای زمستانه دیگر وجود ندارد بهترین زمان برای هرس هلو می باشد. زیرا در این زمان به علت متورم شدن جوانه های گل، تشخیصشان برای هرس راحت تر می باشد.

3,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید