آویشن
اسلاید 1: آويشنارائه:
اسلاید 2: معرفی و گیا هشناسیآویشن T.vulgaris گیاهی است بومی نواحی شرقی مدیترانه با عدد کروموزومی 30= ۲n ، گیاهی چند ساله با بوته های متراکم و پر شاخه ، ریشه ی مستقیم و کم و بیش چوبی با انشعابات فراوان ، ساقه ی مستقیم و چهار گوش دارد که ارتفاع بوته معمولاً بین 20 تا سانتی متر است. 50پائین ساقه چوبی است در حالی که قسمت های فوقانی آن سبز رنگ بوده و انشعابات فراوانی دارد. برگ ها کوچک ، متقابل و کم و بیش نیزه ای شکل و بدون دمبرگ هستند. میوه فندقه ( شیز و کارپ چهار فندقه ) به رنگ قهوه ای تیره به طول 2-1 میلی متر است که داخل میوه چهار بذر به رنگ قهوه ای تیره وجود دارد.
اسلاید 3: مشخصات عموميگياهي است با نام علمي Thymus vulgaris و از خانواده (نعنائيان) Lamiaceaeو به اسم آزربه نيز ناميده مي شود. ريشه مستقيم، چوبي و با انشعابات فراوان، برگها کوچک و پوشيده از کرکهاي خاکستري وحاوي اسانس است. اسانس اصلي آويشن تـماست که از دو نوع فنلايزومر به نامهاي تيمول و کارواکرول تشکيل شده است. تم مايعي زرد رنگ که بوي مطبوع مخصوص و معطر و پايداري دارد و در مجاورت نور فاسد مي شود.اسانس 2% است که از گل و برگهاي آن گرفته مي شود و قوي و تند مزه است.
اسلاید 4:
اسلاید 5: مواد و عناصر غذایی :به زمینهای تهی از مواد و عناصر غذایی در فصل پاییز ( هنگام اماده ساختن زمین )20 تا 30 تن در هکتار کودهای حیوانی کاملاً پوسیده اضافه می شود . فصل بهار قبل از کشت گیاه نیز 50تا 80 کیلو گرم د رهکتار اکسید قسقر و همین مقدار پتاس به همراه 40 تا 60 کیلو گرم در هکتار ازت باید در اختیار گیاه قرار گیرد . از سال دوم رویش ، همه ساله در فصل بهار 30 تا 50 کیلو گرم در هکتار ازت در اختیار گیاهان قرار می دهند . به طور کلی در افزون کودهای شیمیایی به خاک هایی که آویشن در آن می روید باید دقت کرد . زیرا زیادی مواد غذلیی یا کمبود آن مناسب نبوده و هر دو حالت سبب کاهش عملکرد پیکر رویشی می شود .
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.