Dars-3-Adabiyat9

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 71 اسلاید درس سوم فارسی نهم با کیفیت عالی و قیمت مناسب مخصوص تدریس و ارائه برای تمرین در منزل به عنوان کمک درسی هم قابل استفاده است
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
3035 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ادبیات نهم”

ادبیات نهم

اسلاید 1: سیده غزاله حسینی و فرناز آقایی پورشکفتن

اسلاید 2: فصل دوم : ”شکفتن“در زندگی ، مطالعه ی دل غنیمت است خواهی بخوان و خواه نخوان ، ما نوشته ایم ”عبدالقادر بیدل“معنی :لغت :آرایه ها :

اسلاید 3: فصل دوم : ”شکفتن“در زندگی ، مطالعه ی دل غنیمت است خواهی بخوان و خواه نخوان ، ما نوشته ایم ”عبدالقادر بیدل“معنی : در زندگی ، شناخت و بررسی احساس و اندیشه ، فرصت خوبی است ، ما این نکته را نوشته ایم ، می خواهی به آن عمل کن یا گوش نکن.لغت :آرایه ها :

اسلاید 4:

اسلاید 5: فصل دوم : ”شکفتن“در زندگی ، مطالعه ی دل غنیمت است خواهی بخوان و خواه نخوان ، ما نوشته ایم ”عبدالقادر بیدل“معنی :لغت : مطالعه : بررسی ، دیدن / غنیمت : سود ، بهرهآرایه ها :

اسلاید 6: فصل دوم : ”شکفتن“در زندگی ، مطالعه ی دل غنیمت است خواهی بخوان و خواه نخوان ، ما نوشته ایم ”عبدالقادر بیدل“معنی :لغت :آرایه ها : مطالعه و خواندن و نوشتن = مراعات النظیر (تناسب) / واج آرایی «خ» و «ن» / دل = مجازاً وجود

اسلاید 7: بیدل دهلوی ، میرزا عبدالقادر (1133 – 1054 (هـ . ق))وی در عظیم آباد هندوستان ، متولّد شد و از شاعران بزرگ فارسی زبان به شمار می رود. او در آثار خویش ، اندیشه های لطیف عرفانی را با مضامین پیچیده در آمیخت و شیوه ی بیان و سبک ویژه ای را به کار بست.

اسلاید 8: مثل آیینهتوضیحات درس :متن هاي تعليمي ، با هدف آموزش و اندرز ، نوشته شده اند ، از اين رو ، خواننده بايد آهنگ و لحن متناسب با فضاي تعليمي را رعايت كند. در لحن تعليمي ، خواننده با حفظ روحيه ی نيك انديشي و خيرخواهي ، نرمي و ملايمت در گفتار را به كار مي گيرد. حفظ آرامش و نرم گفتاري ، بر تأثير كلام اندرزي مي افزايد ، البته گاهي اندرز و تعليم با زنهار و پرهيز ، همراه است و نبايد آن را با لحن دستوري و فرمان ، يكي دانست.

اسلاید 9: مثل آیینهمحتوای درس :در قسمت اول درس ، به دوران نوجوانی ، اشاره شده است. این دوره ، یک مرحله ی انتقالی برای کودک و والدین او محسوب می شود. والدین باید از رفتار طبیعی یک نوجوان آگاه باشند تا بتوانند به گونه ای مؤثّر با نوجوانان برخورد کنند. بر ای تربیت درست کودکان و نوجوانان باید از راهکارهای علمی روان شناسانه ، استفاده کرد و ...در قسمت دوم ، شعری از پروین اعتصامی می خوانیم. پروین در این شعر بر دوره ی جوانی تأکید کرده. می گوید : جوانی ، زمان تلاش است و باید از غرور و خودخواهی دوری کرد. باید از روزگار ، پند گرفت و از انسان های بزرگ ، درس زندگی آموخت.

اسلاید 10: مثل آیینهنوجوانی ، تولّد دوباره ی انسان است. در این مرحله ی پر تب و تاب1 ، نوجوان ، افزون بر رابطه با خود ، نیازمند رابطه ای دیگر نیز هست ؛ نیازمند دو چشم دیگر2 که نوجوان را ببیند و به او بگوید : کیست و چگونه است ؛ از همین جاست که دوستی و پیوند با دیگران آغاز می شود. این ارتباط ، وابسته به نیاز درونی است که به نوجوان کمک می کند تا به خودشناسی3 برسد. دیگران ، زبانِ نقدِ4 او و پنجره هایی هستند که در برابر دیدگانِ5 پرسشگرِ6 وی ، گشوده شده اند.دوستان واقعی ، راه نیک بختی7 را به ما نشان می دهند و همراهان خوبی برای شکوفایی بهتر هستند. آنها مثل آیینه ، همان قدر که خوبی ها را پیش چشم می آورند ، عیب ها را هم به ما می نمایانند و مهم تر آنکه این همه را بی صدا و بی هیاهو8 ، باز می گویند. رسم دوستی ، شکستن آیینه نیست ؛ درست آن است که فرصت بازاندیشی و خود شکوفایی را پدید آوریم و گامی به سوی فراتر رفتن برداریم.معنی لغات1- پر از شور وهیجان2- یک دوست ، کسی دیگر3- آگاهی شخص از ضعف ها و توانایی های خود4- بررسی کردن خوبی ها و عیب های کسی5- چشمان6- کسی که درباره ی امری ، پرسش می کند7- خوشبختی ، سعادتمندی8- بدون سر و صدا

اسلاید 11: دیگران ، زبان نقد او و پنجره هایی هستند که در برابر دیدگان پرسشگر وی ، گشوده شده اند.معنی :آرایه ها :نکته ی دستوری :

اسلاید 12: دیگران ، زبان نقد او و پنجره هایی هستند که در برابر دیدگان پرسشگر وی ، گشوده شده اند.معنی :دیگران (افراد دیگر) حالت ها و رفتارهای او را نقد و بررسی می کنند و مانند پنجره هایی هستند که در برابر چشمان او باز شده اند و به تمام پرسش های او پاسخ می دهند.آرایه ها :نکته ی دستوری :

اسلاید 13: دیگران ، زبان نقد او و پنجره هایی هستند که در برابر دیدگان پرسشگر وی ، گشوده شده اند.معنی :آرایه ها :دیگران مانند زبان و پنجره = تشبیه / زبان و دیدگان = مراعات النظیر (تناسب)نکته ی دستوری :

اسلاید 14: دیگران ، زبان نقد او و پنجره هایی هستند که در برابر دیدگان پرسشگر وی ، گشوده شده اند.معنی :آرایه ها :نکته ی دستوری :جمله ی اول ، سه جزئی با مسند است. / دیدگان پرسشگر = ترکیب وصفی / زبان نقد او و پنجره هایی = مسند

اسلاید 15: آنها مثل آیینه ، همان قدر که خوبی ها را پیش چشم می آورند ، عیب ها را هم به ما می نمایانندمعنی :آرایه ها :نکته ی دستوری :

اسلاید 16: آنها مثل آیینه ، همان قدر که خوبی ها را پیش چشم می آورند ، عیب ها را هم به ما می نمایانندمعنی :آن ها (دوستان واقعی) مانند آیینه ، واقعیت ها را نشان می دهند ؛ یعنی هم خوبی ها را به ما می گویند و هم عیب ها و اشکالات را بازگو می کنند.آرایه ها :نکته ی دستوری :

اسلاید 17: آنها مثل آیینه ، همان قدر که خوبی ها را پیش چشم می آورند ، عیب ها را هم به ما می نمایانندمعنی :آرایه ها :خوبی ها و عیب ها = تضاد / مثل آیینه = تشبیهنکته ی دستوری :

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید