پزشکی و سلامت تغذیه

اصول تغذیه

3-Nutrition-Protein

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول تغذیه”

اصول تغذیه

اسلاید 1: اصول تغذیه کربوهیدرات چربی پروتئین درشت مغذی ها ریز مغذی هااملاح ویتامین مواد مغذی در بدن

اسلاید 2: 2پروتئین ها مانند کربوهیدرات و چربی دارای کربن ، هیدروژن و اکسیژن هستند آنچه پروتئین هارا از سایر مواد مغذی ،مجزا می سازد ، ازت موجود در آنهاست.16 % پروتئین را ازت تشکیل میدهد.واحد سازنده پروتئین ها ، اسید های آمینه می باشد.نقش و اهمیت مواد مغذی در بدن(پروتئین ها )

اسلاید 3: نقش و اهمیت مواد مغذی در بدن(پروتئین ها ) اسیدهای آمینه از 4 عنصر زیر تشکیل شده اند:1)کربن 2)هیدروژن 3)اکسیژن 4)نیتروژناسید آمینه ،ساختمان اصلی پروتئین را تشکیل می دهد و حاوی یک گروه کربوکسیل(COOH) و یک گروه آمینو(NH2) میباشدکه به یک اتم کربن می پیوندند.زنجیره جانبی متفاوت، می تواند اسیدهای آمینه مختلف ایجاد کند. 4

اسلاید 4: Alanine

اسلاید 5: اسیدهای آمینه ضروری و اسیدهای آمینه غیر ضروری یکی از ویژگی های پروتیئن ها ، این است که از 20 نوع اسید آمینه تشکیل شده اند.این 20 نوع اسید آمینه به دو دسته ضروری و غیر ضروری تقسیم بندی می شوند.9 عدد ضروری می باشند به این معنی است که باید از طریق رژیم غذائی تامین گردد.11 عدد غیر ضروری هستند بدین معنی که بدن میتواند از اسیدهای آمینه ضروری بسازد. 6

اسلاید 6: اسامی اسیدهای آمینه ضروری غیر ضروری 1-فنیل آلانین2-تریپتوفان 3-والین 4-لوسین5-ایزولوسین6-متیونین 7-هیستیدین8-لیزین 9-ترئونین 1-تیروزین2-آلانین3-گلیسین4- آسپارتیک اسید 5- گلوتامیک اسید 6- سیستئین7-آرژنین8- سرین 9-پرولین10-گلوتامین 11-آسپارژین..-سیستین7

اسلاید 7: ساختار پروتئینپروتئین ها، زنجیره های پپتیدی متشکل از دو یا چند اسید امینه می باشند. پیوند های پپتیدی دی پپتید:ترکیب پروتئینی که از 2 اسید آمینه تشکیل می شود.تری پپتید: ترکیب پروتئینی که از 3 اسید آمینه تشکیل می شود..تترا پپتید: ترکیب پروتئینی که از 4 اسید آمینه تشکیل می شودپلی پپتید: ترکیب پروتئینی که از تعداد زیادی اسید آمینه تشکیل .می شودبسیاری از پروتئین ها از بیش از 100 اسید آمینه تشکیل شده است.8

اسلاید 8: ویژگی های پروتئین ها از 20 نوع اسید آمینه طبیعی تشکیل می شوند.به عنوان یک ماده مغذی با گرم اندازه گیری می شود، هر گرم پروتئین، 4 کیلو کالری انرژی تولید میکند. هر گونه ی حیوانی و گیاهی ، پروتئین های خاص خود را می سازند. در درون هر گونه ، پروتئین های هر بافت منحصر به فرد است.برای مثال :مو ، استخوان، پوست ، کبد ، ماهیچه و خون ، پروتئین هائی دارند که ویژگی های خاصی برای همان بافت دارد.هر پروتئین بدن برای یک عمل بخصوص ساخته شده است و پروتئین دیگری نمی تواند جایگزین آن شود. 9

اسلاید 9: 9عملکرد پروتئین هاالف : غذا 1- پایداری ماده غذائی مانند تشکیل کف. 2- دناتوره شدن و منعقد شدن مانند پختن تخم مرغ. 3- تغییر بافت ماده غذائی مانند تبدیل شدن شیر به پنیر.ب: بدن: 1- اعمال ساختمانی 2- اعمال تنظیمی

35,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید