پزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

انواع روغن های خوراکی و غیر خوراکی

صفحه 1:
انواع روغن های خوراکی و غير خوراكى اصول تشخیص روغن مناسب

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:
تقسیم بندی روغن ها بر اساس سهولت هضم: روغن های لطیف: روغن هایی که به آسانی هضم می شوند * روغن های غلیظ: زوغن های سنگین که بدن نیروی زبادی برای هضم آن ها ‎Cet a‏ ‎pS Wl geiad cola dine eelprall cl Gta) Dyas‏ تحرک مناسب تر است و منجر به ‎Good Oe ie Cll‏ شود

صفحه 5:
* برای کسانی که چربی شان بالات و دجار مشکلاتی مثل اضف وزن» ‎oye AS‏ مشکلات قلبی و عروقی و ... هستنده مصرف روغن های لطیف بهتر است * افرلای که تحرک بالایی دارند می توانند از روغن های غلیظ نیز استفادة کنند

صفحه 6:
* روغن های لطیف: روغن زیتون؛ روغن کنجد روغن بادام * روغن های غلیظ: روغن پیه» روغن دنبه

صفحه 7:
تقسیم بندی روغن ها بر اساس طبیعی یا غیرطبیعی بودن: * روغن های طبیعی: روغن هایی که منشا طبیعی دارند و مناسب تغذیه انسان ۳۹ * روغن های غیرطبیعی: روغن های صنعتی که از مواد طبیعی تهیه می شوند بعضت] روغن ها حکم روغن» های صنعتی را دازند که متاسفانه امروزه در برنامه غذایی اغلب آفراد جا داده شده اند. الب کساتی که به توظلیم پرشکان لك نت روغن تفای جامد وتمایع را کنار گذاشته و روغن های طبیعی مصرف میکنند با تیر نمی آذر وضتیت سالامتن شان رونرو می شوند

صفحه 8:
روغن های طبیعی یا منشا حیوانی دارند یا منشاء نباتی ‎(Als)‏ روغن هاى با منشا نباتى (منظور روغن نباتى صنعتى نيست!) از انههای ‎Use,‏ منند کنجد و ذرت و ... كرفته مى شوند يا از ميوه هايى مثل زیتون

صفحه 9:
روغن حیوانی: این دسته از روغن ها یا از چربی قسمت های مختلف بدن حیوان تهیه شوند یا از شیر حیوانات شیر جیوان را ‎Ts is» ty)‏ کرده و قسمت روغنی را برای آشپزی استفاده می کنند از دنبه گوسفند نیز به روشی خاص روغن دنبه تهیه می شود ورد دوز سک بمتوانات یز چوتی زیادی دارد که می تواند مورد استفاده قرار بگیرد

صفحه 10:
روغن های غیرطبیعی روغن های جامد و مایع باژار منباء طبیعی نداشته و برای سلامتی آتیبار برخ( وهی تهاماننه روغن زیترل ۰ 03۳۵۶ 2 نمی شوند و منشاء غیرطبیعی دارند. (گاها پارافین خوراکی به نام روغن زیتون طبیتی تونعط برخی شرکت ها به بزار عرضه می شود)

صفحه 11:
تقسیم بندی روغن ها بر اساس طبعح؛ روغن های گرم * روغن های سرد عموم روغن هایی که به مضرف خوراکی میرسن طبع گرم دارن رن

صفحه 12:
روغن های گرم: روغن دنبه, روغن کنجد. روغن زیتون» روغن کره گاو روغن های سرد: روغن بنفشه

صفحه 13:
* روغن ها بسته به اينکه از چه,ماذه ای استخراج شوند خواص متفاوتی دارند * روغنآزیتون خواصی مشابه میوه زیتون و روغن بادام خواصی مشابه خود بادام دارد

صفحه 14:
* در طبقه بندی روغن ها گفته,شند که روغن ها باید در درجه اول منشا طبیعی داشته باشند. بعد طبعشان با مزاج انسان سازگار باشد و در نهایت هم در لطیف بودن و غلیظ بودن متناسب با میزان تحرک بدن و قوت هاضمه باشند.

صفحه 15:

صفحه 16:
*مناسب ترین روغن ها روغن ارده کنجد و روغن زیتون برای مصارف جامعه امروزی از هر احاظ مناسب اسح روغنی با منشا طبیعی» لطيف و زودهضم و طبع كرم كه در تامين جربى مورد نیاز بدن و نيز از بين برنده جربى هاى زائد نقش بسزایی دارند. لتو ناوغز کنخد یرای مصارف سرخ کردنی استفاده کرد و از روغن زیتون را در مواردی بکار برد که حرارت زیادی نبیند

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
20,000 تومان