صفحه 1:
صفحه 2:
بایدها و نبایدهای تخم مرغ
در طب سنتی
صفحه 3:
بایدها و نبایدهای تخم مرغ:
مزاج تخم مرغ:
زرده آن مايل به كرمى تا آخر درجه اول است و سفیدة آن سرد و تر در دوم.
> 7۲ ©
صفحه 4:
بهترین آن بزر ک و در شمان روز تخمگذاری شده باشد.
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسیبه یخچال) بهتر است
در امک نگهداری شود.
بعد از تخممرغ» تخم پرندگان کوچک منل کبک و
بلدرچین قرار دارد.
bale Lol a
تخم اردك و مرغابي و :ذهداء
3 دیرهضم )10.9 i Se
می کند.
صفحه 5:
زرده تخم مرغ:
" زرده تخممرغ نيهبرشت (عسلى). قابليت تغنيه بالاى دارد و توليد مواد
خوب و سالم مى كند و فضولات كمى دارد.
زرده تخممرغ مقوى قلب و مغز و نبروی جنسی است..
زرده نخممرغ دراز دست دادن خون و در دوره نقاهت بيمار ييا مفيد است.
خوردن زرده خام آن جهت نصفيه صوت و سوزش مثانه مفيد است.
صفحه 6:
سفیده تخم مرغ:
تولید کننده خلط خام و لزج و دبر «شم است و فقط معده های گرم و
ورزشکاران می توانند آن را کاملا هضم کنند.
عو
a”
صفحه 7:
نحوه مناسب استفاده از تخم مرغ:
مناسبترین و زودهضم ترین و عونساز ترین شکل پخت تخم مرغ: نیمبرشت؛
جوشاندن زياد تخم مرغ باعث هیر هضمی ّن مخصوصا در معده های رطوبی
می شود و اصلاح آن با آوبشن و ثلنل و نمک است.
* مصرف زیاد تخم مرغ مخصوصا سفیده آن برای مزاجهای سرد و معدههای
ضعیف مضر است.
* اصلاح با نمک و فلفل و سرکه که سبب لطیف شدن آن میشود.
صفحه 8:
* توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری, پرهیز شود
مخصوصا خانم هایی که احنمال سقط دارند.
* مصرف زياد و طولانى مدت تخممرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در
صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود.
* همچنین بیماران دارای سنگ کبس سثرایا مستعد آن بهتر است از
مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.
