پزشکی و سلامتطب سنتی

بایدها و نبایدهای تخم مرغ در طب سنتی

صفحه 1:

صفحه 2:
بایدها و نبایدهای تخم مرغ در طب سنتی

صفحه 3:
بایدها و نبایدهای تخم مرغ: مزاج تخم مرغ: زرده آن مايل به كرمى تا آخر درجه اول است و سفیدة آن سرد و تر در دوم. > 7۲ ©

صفحه 4:
بهترین آن بزر ک و در شمان روز تخمگذاری شده باشد. برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی‌به یخچال) بهتر است در امک نگهداری شود. بعد از تخم‌مرغ» تخم پرندگان کوچک منل کبک و بلدرچین قرار دارد. ‎bale Lol a‏ تخم اردك و مرغابي و :ذه‌داء 3 دیرهضم )10.9 ‎i Se‏ می کند.

صفحه 5:
زرده تخم مرغ: " زرده تخممرغ نيهبرشت (عسلى). قابليت تغنيه بالاى دارد و توليد مواد خوب و سالم مى كند و فضولات كمى دارد. زرده تخممرغ مقوى قلب و مغز و نبروی جنسی است.. زرده نخممرغ دراز دست دادن خون و در دوره نقاهت بيمار ييا مفيد است. خوردن زرده خام آن جهت نصفيه صوت و سوزش مثانه مفيد است.

صفحه 6:
سفیده تخم مرغ: تولید کننده خلط خام و لزج و دبر «شم است و فقط معده های گرم و ورزشکاران می توانند آن را کاملا هضم کنند. عو a”

صفحه 7:
نحوه مناسب استفاده از تخم مرغ: مناسب‌ترین و زودهضم ترین و عون‌ساز ترین شکل پخت تخم مرغ: نیم‌برشت؛ جوشاندن زياد تخم مرغ باعث هیر هضمی ّن مخصوصا در معده های رطوبی می شود و اصلاح آن با آوبشن و ثلنل و نمک است. * مصرف زیاد تخم مرغ مخصوصا سفیده آن برای مزاج‌های سرد و معده‌های ضعیف مضر است. * اصلاح با نمک و فلفل و سرکه که سبب لطیف شدن آن می‌شود.

صفحه 8:
* توصیه شده از مصرف زیاد سفیده تخم مرغ در دوره بارداری, پرهیز شود مخصوصا خانم هایی که احنمال سقط دارند. * مصرف زياد و طولانى مدت تخم‌مرغ باعث ایجاد لکهای پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می شود. * همچنین بیماران دارای سنگ کبس سثرایا مستعد آن بهتر است از مصرف تخم مرغ پرهیز نمایند.

51,000 تومان