کشاورزی و دامپروری دامپروری و پرورش آبزیان

بررسی اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

modiriat_parvareshe_mahi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی”

بررسی اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

اسلاید 1: بررسی اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی

اسلاید 2: انتخاب صحیح آب وزمین و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی در ساخت استخرها کانال بتنی یا خاکی جهت هدایت آب احداث استخرهای روسوبگیر: ته نشين شدن مواد معلق در آب ورودی - ذخیره آب جهت استفاده در مواقع ضروریدریچه ورودی دریچه خروجی 1- تنظیم سطح آب استخر 2- تخلیه سریع آب استخر در مواقع ضروری 3- تخلیه رسوبات و باقیمانده مواد غذایی کف استخر 4- جلو گیری از خروج ماهیانشیب کف استخرایجاد یک کانال در کف استخر جهت سهولت در تخلیه آب استخر و صید ماهی

اسلاید 3: آهک پاشی جهت کنترل PH میزان آهک موردنیاز معمولا بین 2-1 تن در هکتار بوده که با توجه به PH خاک استخر تعیین می گردد.در صورت مصرف بیش از 2تن در هکتار بهتر است ابتدا استخر به عمق 20 سانتیمتر آبگیری شده و پس از تخلیه آن مجددأ آبگیری شود.

اسلاید 4: نصب توری در ورودی آب استخرهاجهت جلوگیری از ورود ماهیان و سایر موجودات هرز نصب توری های ویژه حائز اهمیت است . این توری ها باید روزانه پس از هر آبگیری مورد بازدید قرار گیرد و کلیه جانوران هرز موجود در آن جمع آوری و معدوم گردد.

اسلاید 5: کنترل روزانه PH : مناسبترین PH برای ماهیان گرم آبی 5/8-7 می باشد.

اسلاید 6: کنترل روزانه دما ، اکسیژن: به وسیله اکسیژن متر دیجیتال

13,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید